تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 314 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

واقعا عجب كانفيگ قويي داره dv6-6108tx !! اينم از لينكش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم از بنچمارك سي پي يو هاي مختلف كه نشون ميده ظاهرا 2720 خيلي بهتر از 2630 هستش:

کد:
    2720 رتبه 24 رو داره ولي 2630 رتبه 43 رو داره ولي امتياز بنچمارك نشون ميده كه 2720 از 2630 حدودا 18% قويتر ميتونه باشه پس به نظرم ارزش صبر كردن رو داره اگه وقت داريد. 6108 به نظرم هم سي پي يو قويتري داره هم كارت گرافيكش 2 گيگ 6770 هست هم ساپورت رم خيلي خوبي داره هر چند هر روز بهتر از ديروزه هميشه، ولي اگه قيمتش معقول باشه به نظرم از 6090 بهتره وگرنه همين 6090 گزينه معقول تري ميتونه باشه ولي با اين كانفيگي كه من ميبينم احتمالا قيمتش بالاي 1700ميرسه به بازار ايران....

2. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

از دیشب که mp3 player رو به این لپ تاپ زرم از همین موقع وقتی لپ تاپو روشن میکنم فنش کار میکنه و صدا میده ولی قبلا اینطور نبود مگر اینکه بازی یا نرم افزاری رو باز میکردم .احتمال داره ویروس گرفته باشه یا نه مشکلی نیست؟ البته فنش نه با این سرعتی که تو بازی کار میکنه هستا کمتره ولی قبلا اثلا در حالتی که هیچ کاری داری نمیکنی هیچ بود و گرمایی که از کنار لپ تاپ میومد خیلی کمتر بود
    چرا؟
    به نظرم اگه يه برنامه مثل ويروس داره از سي پي يو لپتاپتون كار ميكشه پس واسه اطمينان بيشتر بريد تو تسك منيجر تو قسمت اپليكيشن روي تب رم يا سي پي يو به ترتيب ببينيد كدوم برنامه از همه بيشتر داره رم يا سي پي يو ميكشه بعد يه لطفي كنيد و اسم اون رو بنويسيد شايد بتونم كمكتون كنم ايشالا كه مشكلي نيست

4. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

سلام
    من تازه امروز این لپ تاپ رو گرفتم. شما با چه برنامه ای تست دما میگیرید؟ hp خوش برنامه ای گذاشته؟ من چیزی پیدا نکردم

نرم افزار CPUID Hardware Monitor

ادرس لينك:

کد:

فقط 64 بيتيشو ورژن 1.11 رو دانلود كنيد
    ايشالا موفق باشيد

6. 4 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نرم افزار CPUID Hardware Monitor

ادرس لينك:

کد:

فقط 64 بيتيشو ورژن 1.11 رو دانلود كنيد
    ايشالا موفق باشيد
    اینم از سریالش

27C2BFAD4C6BF595E64A0666E1B6674BF64BEC7D6F0E9DAED2 E9303429C41C659BC2D9497D873162921674A70868D6D0EF5B 171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756 367C4D29CDD8E590B698CB735509CEA9B4C57BA9EA3D296D9E 4E049556BA25316312B1F8AC35

8. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

واقعا عجب كانفيگ قويي داره dv6-6108tx !! اينم از لينكش:

کد:
    اينم از بنچمارك سي پي يو هاي مختلف كه نشون ميده ظاهرا 2720 خيلي بهتر از 2630 هستش:
    کد:
    2720 رتبه 24 رو داره ولي 2630 رتبه 43 رو داره ولي امتياز بنچمارك نشون ميده كه 2720 از 2630 حدودا 18% قويتر ميتونه باشه پس به نظرم ارزش صبر كردن رو داره اگه وقت داريد. 6108 به نظرم هم سي پي يو قويتري داره هم كارت گرافيكش 2 گيگ 6770 هست هم ساپورت رم خيلي خوبي داره هر چند هر روز بهتر از ديروزه هميشه، ولي اگه قيمتش معقول باشه به نظرم از 6090 بهتره وگرنه همين 6090 گزينه معقول تري ميتونه باشه ولي با اين كانفيگي كه من ميبينم احتمالا قيمتش بالاي 1700ميرسه به بازار ايران....
    عجب کنفینگ ولی‌ باید ۲۰۰ -۲۵۰ $ فقط بابت cpu گرونتر باشه ، من وقتی‌ از سایت داشتم کنفینگ می‌کردم ۲۸۳۰ که جدا قولی‌ واسه خودش انتخاب کردم که یدفه ۳۵۰$ رفت رو قیمت پایه تو ایران قیمت یه جورایی عجیب پایینه البته اگه مساله رفورب که کنار بذاریم ، احتمالا چون تمام لب‌تاپ بدون وارانتی (نه گارانتی‌) وارد ایران می‌شه اینجوری وگرنه خدا داند که چرا اینجوریه!!!

داره خودمونی میشه mehdi fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

6690 ۸گیگ رم داره یا تا ۸ ساپورت میکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

يه ريويو از يه سايت ديدم كه كانفيگش دقيقا مثل 6090 بود اما مدلش رو فقط نوشته dv6 اينم از ادرس لينكش:
    کد:
    بالاخره تونستم يه ريويو پيدا كنم معايبش رو اول ميگم بعد ميرسيم به محاسنش:
    معايب:
    1-وقتي كه تحت فشار قرار ميگيره فنش صدا دار ميشه و اين عبارت رو با اين جمله توجيه كرده:
    At full speed the fan really is annoying, but that’s a simple byproduct of having some much powerful hardware in such a small space; this is a sad fact of notebooks everybody has to live with
    در زماني كه فن با تمام سرعت كار ميكنه آزار دهنده هست اما اين طبيعيه بخاطر اينكه اين محصول داراي سخت افزار قدرتمند در يكجاي محدود و كوچكي قرار دارد اين يك حقيقت ناراحت كننده براي هر كسي كه با لپتاپ سروكار داره هستش...
    2-مانيتور رزولوشنش فول اچ دي نيست(1080P) (ولي خودم فكر كنم اين يكمي ازار دهنده تر از صداي فنش باشه چون رزولوشن 1366x768 زياد جالب نيست)
    3-برنامه هاي نصبي روش رم زيادي رو اشغال ميكنه (فكر ميكنم منظورش نورتون باشه چون برنامه از پيش نصب شده ديگه اي كه بخواد اونطوريا رم رو اشغال كنه من نديدم)
    4-هاردش 5400 دور هستش(زياد قبول ندارم اين حرفو من خودم 7200 دوره هاردم ولي زياد تفاوت چنداني احساس نكردم اونطوريكه خيلي سرعتش بره بالا يا اينكه 5200 دور خيلي ازار دهنده باشه)
    حالا ميرسيم به محاسنش:
    1-بسيار قدرتمند،طوريكه ميتونه بازيهاي مدرن امروزي رو به راحتي اجرا كنه(البته بعدا يه مقايسه اي داره با Asus G53SW كه خود من عاشق اين لپتاپ ايسوس هستم فوق العاده زيبا و قدرتمنده اما متاسفانه قيمتش خيلي گرونه وبعد در ادامه ميگه در حد هم هستن و باتوجه به قيمت اين لپتاپ اچ پي كه خيلي ارزونتره و كانفيگش كه تقريبا با هم تو گيم برابري ميكنه اچ پي برنده است البته من اين حرفش رو با توجه به قيمت بالاي ايسوس ميتونم قبول كنم ولي اگه ايسوس كمي پايينتر بود اون موقع خودم ايسوس رو انتخاب ميكردم)
    2-زيبايي بدنه (انصافا با توجه به اينكه بدنه الومينيومي هست زياد سنگينيش رو حس نميكنم به خصوص اينكه معمولا خانوما با وزن لپتاپ مشكل دارن، من با وزنش تا حالا مشكلي نداشتم)
    3-به راحتي رم و هاردش تعويض ميشه
    4-البته كارت صداي عاليش رو يادش رفته بگه اين يكي رو شماره 4 از خودمه
    در اخر هم اينطور ازش تعريف كرده:
    I have to say the new HP Pavilion DV6 is one hell of a laptop in terms of performance. I haven’t seen anything with this much power in such a relatively mid-sized frame; most definitely not a this price point. The build quality of the DV6 is above average, but nothing high-end like dedicated gaming machines. Then again, the DV6 isn’t designed to be a gaming machine, but rather and all round notebook that can easily replace your desktop with stellar performance and portability. Without a doubt, if you’re in the market for a 15” notebook, the new HP Pavilion DV6 provides a compelling package that’s too good to miss at this price.
    اميدوارم اين ريويو تونسته باشه رضايت خاطر تونو جلب كنه ايشالا موفق باشيد

12. 7 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

يه ريويو از يه سايت ديدم كه كانفيگش دقيقا مثل 6090 بود اما مدلش رو فقط نوشته dv6 اينم از ادرس لينكش:
    کد:
    بالاخره تونستم يه ريويو پيدا كنم معايبش رو اول ميگم بعد ميرسيم به محاسنش:
    معايب:
    1-وقتي كه تحت فشار قرار ميگيره فنش صدا دار ميشه و اين عبارت رو با اين جمله توجيه كرده:
    At full speed the fan really is annoying, but that’s a simple byproduct of having some much powerful hardware in such a small space; this is a sad fact of notebooks everybody has to live with
    در زماني كه فن با تمام سرعت كار ميكنه آزار دهنده هست اما اين طبيعيه بخاطر اينكه اين محصول داراي سخت افزار قدرتمند در يكجاي محدود و كوچكي قرار دارد اين يك حقيقت ناراحت كننده براي هر كسي كه با لپتاپ سروكار داره هستش...
    عزیزم اینکه میگه وقتی‌ تحت فشار صدا دار می‌شه یعنی‌ چی‌؟ چه جور فشار (جدی میگم ) ببین من خودم حس کردم که وقتی‌ باتری شارژ میکنم دما بالا میره (باتری من ۹ سلولی نه ۶) ولی‌ هیچ وقت صدا از فن نشنیدم فقط آخر کاری که شات می‌کنم فن دورش بالا میره و بعد خنک کردن سیستم خاموش می‌شه (توضیح لب‌تاپ من DV7-4295 US)، نوع فشار باید توضیح داد اگر یه بازی با گرافیک بالاست یا ران بودن چندین برنامه همزمان خوب طبیعی اما این وسط شاید مهمتر از صدای فن (البته از پدرم به پرسی‌ هیچی‌ براش آزار دهند تر از صدای فن نیست ) دمای لب‌تاپ ، دوستانی که این مدل دارن لطفا در هنگام اجرای بازی یا کار سنگین یه چکی‌ دمای لب‌تاپ بکنند تا ببینیم تا چه حد بالا میره ، من دمای ۷۵ زمانی‌ دیدم این برای حدد بالاست ولی‌ نه زیاد ،به هر حال دوستان که علاقه به لب‌تاپ شون دارند و مهمتر اون ۱۵۰۰ پول بابتش دادن یه کول پاد بخرن من قول میدم دما بالای ۶۰ نره
    دمای فعلی‌ لب‌تاپ من
    HDD : 37
    TEMP 1 : 51
    CORE O : 46
    CORE 1 : 49
    CORE 2 : 50
    CORE 3 : 49

با نوسان ۵ درجه

Hardware monitor ACPI
    Temperature 0 54°C (129°F) [0xCC8] (TZ01)
    Hardware monitor AMD ADL
    Voltage 0 0.90 Volts [0x384] (VIN0)
    Temperature 0 47°C (116°F) [0x2F] (TMPIN0)

Last edited by hitman908; 26-05-2011 at 18:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

...
    2-مانيتور رزولوشنش فول اچ دي نيست(1080P) (ولي خودم فكر كنم اين يكمي ازار دهنده تر از صداي فنش باشه چون رزولوشن 1366x768 زياد جالب نيست)
    تو اینچ پایین زیاد فرق نمی‌کنه همون که HDخوبه
    این مال من
    Display

17.3 diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1600 x 900)

با بعضی‌ از این رویو اصلا حال نمیکنم ( منظورم مال شما نبود اتفاقا مال شما رویو هوشمند و به درد بخوری ) مخصوصا سایت ایرانی‌ مثلا یه ایرادی که برای کلّ لب‌تاپ‌های نسل جدید میگیرن نداشتن مودم Dail up( آخه یکی‌ نیست بگی‌ فقط اینجاست که اینترنت ش ذغالی انور دنیا هیچکی یادش نیست Dail up چی‌ هست ، خوردنی ؟!!!!)

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

4-البته كارت صداي عاليش رو يادش رفته بگه اين يكي رو شماره 4 از خودمه
    دوست عزیز این لب‌تاپ از تکنولوژی فوق العاده Dr.Dre (beate audio( استفاده کرده باید این ویژگی پایین کیبورد نوشته شده باشه این سوال برای این می‌کنم دوست عزیزم d.b23 نوشته بود که داره ولی‌ این مخصوص بعضی‌ از لب‌تاپ مثل ENVY OR DV7 می‌شه
    مال شما Subwoofer داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •