يه ريويو از يه سايت ديدم كه كانفيگش دقيقا مثل 6090 بود اما مدلش رو فقط نوشته dv6 اينم از ادرس لينكش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره تونستم يه ريويو پيدا كنم معايبش رو اول ميگم بعد ميرسيم به محاسنش:
معايب:
1-وقتي كه تحت فشار قرار ميگيره فنش صدا دار ميشه و اين عبارت رو با اين جمله توجيه كرده:
At full speed the fan really is annoying, but that’s a simple byproduct of having some much powerful hardware in such a small space; this is a sad fact of notebooks everybody has to live with
در زماني كه فن با تمام سرعت كار ميكنه آزار دهنده هست اما اين طبيعيه بخاطر اينكه اين محصول داراي سخت افزار قدرتمند در يكجاي محدود و كوچكي قرار دارد اين يك حقيقت ناراحت كننده براي هر كسي كه با لپتاپ سروكار داره هستش...
عزیزم اینکه میگه وقتی تحت فشار صدا دار میشه یعنی چی؟ چه جور فشار (جدی میگم ) ببین من خودم حس کردم که وقتی باتری شارژ میکنم دما بالا میره (باتری من ۹ سلولی نه ۶) ولی هیچ وقت صدا از فن نشنیدم فقط آخر کاری که شات میکنم فن دورش بالا میره و بعد خنک کردن سیستم خاموش میشه (توضیح لبتاپ من DV7-4295 US)، نوع فشار باید توضیح داد اگر یه بازی با گرافیک بالاست یا ران بودن چندین برنامه همزمان خوب طبیعی اما این وسط شاید مهمتر از صدای فن (البته از پدرم به پرسی هیچی براش آزار دهند تر از صدای فن نیست ) دمای لبتاپ ، دوستانی که این مدل دارن لطفا در هنگام اجرای بازی یا کار سنگین یه چکی دمای لبتاپ بکنند تا ببینیم تا چه حد بالا میره ، من دمای ۷۵ زمانی دیدم این برای حدد بالاست ولی نه زیاد ،به هر حال دوستان که علاقه به لبتاپ شون دارند و مهمتر اون ۱۵۰۰ پول بابتش دادن یه کول پاد بخرن من قول میدم دما بالای ۶۰ نره
دمای فعلی لبتاپ من
HDD : 37
TEMP 1 : 51
CORE O : 46
CORE 1 : 49
CORE 2 : 50
CORE 3 : 49
با نوسان ۵ درجه
Hardware monitor ACPI
Temperature 0 54°C (129°F) [0xCC8] (TZ01)
Hardware monitor AMD ADL
Voltage 0 0.90 Volts [0x384] (VIN0)
Temperature 0 47°C (116°F) [0x2F] (TMPIN0)