تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 49 از 76 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: شیطنت مارسلوو مصدومیت پدرو

پزشکان باشگاه بارسلونا ترجیح دادندتا برای کاهش تورم پای پدرو روی پایش یخ قرار دهند

سایت گل- پدرو ستاره جوان باشگاه بارسلونا نتوانست بعد از ضربه ای که مارسلو در مقابل دروازه کاسیاس به زانویش وارد آورد دوام بیاورد و مجبور به ترک چمن برنابئو شد

ستاره جوان بارسا که به قصد زدن ضربه سر در مقابل دروازه کاسیاس قرار داشت، بعد از آنکه ضربه سرش به بیرون رفت، روی زمین افتاد. همان زمان بود که مارسلو پای پدرو را لگد کرد ولی ولفگانگ اشتارک متوجه این برخورد نشد تا ستاره برزیلی رئال را جریمه کند. البته جریمه او یک ضربه پنالتی نبود.چرا که توپ از زمین چمن خارج شده بود

بعد از آن بود که پدرو سعی کرد تا به بازی در زمین چمن ادامه دهد ولی در نهایت مجبور شد تا جایش را به آفلای بدهد.البته ورود آفلای به زمین مسابقه هم به نفع بارسا شد و این آفلای بود که پاس گل اول بازی را به مسی داد

با خروج پدرو از زمین مسابقه، پزشان بارسا برای کاهش میزان تورم پایش، یخ روی زانویش قرار دادند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/4/28

آفلای: این از جنس رویاهای کودکی‌ام بود

بازیکن هلندی از روی نیمکت برخاست و گل اول را ساخت.

سایت گل – ابراهیم آفلای، بازیکن چندپسته بارسلونا گفته از این که نقشی در پیروزی دو بر صفر تیمش در لیگ قهرمانان در خانه رئال مادرید داشت خوشحال است.

ملی‌پوش هلندی در دقیقه 70 جانشین پدرو شد و تنها پنج دقیقه بعد با فراری عالی و سانتر از سمت راست، گل لیونل مسی را ساخت.

او گفت: «حسی فوق‌العاده دارم. این از آن نوع رویاهایی است که در دنیای کودکی دارید. این که در چنین دیدار بزرگی بین دو رقیب سنتی تفاوت را رقم بزنید فوق‌العاده است. در آن صحنه خیلی خوب کار کردم.

در مجموع عملکرد خوبی داشتیم. پیش از اخراج په‌په هم تیم برتر بودیم و توپ را بسیار در اختیار داشتیم. اجازه ندادیم ما را عصبانی کنند و نتیجه‌ای عالی گرفتیم.»

بارسلونا در نوکمپ دیدار برگشت را برگزار می‌کند.

کد:
    2011/4/28

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ما که میدونیم شما دست پیشو گرفتید پس نیوفتید
    واقعا یعنی کار رئال به اینجا رسیده که با این همه ستاره فقط دفاع میکنه؟ اونم جلویه بارسایی که اصلا رویه فرم نیست
    داور هم که... نبود بازیکنان رئال به قصد بازیکنان بارسا را میزدند اینو همه دنیا دیدند
    ما که رفتیم فینال شما هم سعی کنید سیستمتون را از 11 0 0 به 10 1 0 تغییر بدید اینجوری خیلی ضایعس
    اگه داوری درست بود و پادشاه عزیز اسپانیا نبود 9 باخت پی در پی را تجربه میکردید ولی ما شکایتی نداریم چون فصل بعد سعی میکنیم این رکورد را بزنیم
    تو نیوکمپ هم منتتظرتون میمونیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کد:
    یه سری از نشریات که در مورد اخراج پپه مخالف بودن که حوصله ترجمه نداشتم
    Pete Jenson, The Independent (UK)
    "Pepe was shown a red card for a challenge on Dani Alves after the break with the theatrical reaction to the foul ensuring the card was red and not yellow, as it should have been."."

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ما که میدونیم شما دست پیشو گرفتید پس نیوفتید
    واقعا یعنی کار رئال به اینجا رسیده که با این همه ستاره فقط دفاع میکنه؟ اونم جلویه بارسایی که اصلا رویه فرم نیست
    داور هم که... نبود بازیکنان رئال به قصد بازیکنان بارسا را میزدند اینو همه دنیا دیدند
    ما که رفتیم فینال شما هم سعی کنید سیستمتون را از 11 0 0 به 10 1 0 تغییر بدید اینجوری خیلی ضایعس
    اگه داوری درست بود و پادشاه عزیز اسپانیا نبود 9 باخت پی در پی را تجربه میکردید ولی ما شکایتی نداریم چون فصل بعد سعی میکنیم این رکورد را بزنیم
    تو نیوکمپ هم منتتظرتون میمونیم
    عزیز اینکه هر تیمی چطور بازی کنه فقط به خودش مربوطه...اصلا گیریم حرفت درست و دفاع می کرد...خارج از موارد بازی فوتبال نبود که؟

تیم شما چی؟ فقط در حال جو سازی و بازیگری...این خارج از فوتباله...

الان واقعا چرا هیچکی از طرفدارهای بارسلونا نمیاد بگه اون صحنه هیچ برخوردی نبود؟

گیر دادین به سیستم ما!! آقا تیم دوست داره اینطوری بازی کنه...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مورینیو این رو تنها راه ممکن برای جلوگیری از حملات دامنه دار بارسا میدونه ولی خب ونگر نشون داد که با یه بازی تهاجمی هم میشه بارسا رو شکست داد
    بستگی داره ما بازی تهاجمی رو چی تعریف کنیم... باز اگه میگفتی " ونگر نشون داد که با یه بازی تهاجمی (در دقایقی) هم میشه بارسا رو شکست داد" از نظر من تعریف مناسب تری بود... ضمن اینکه مو موفق شده دو بار با این طرز تفکرش موفقیت کسب کنه، (با اینتر در نیوکمپ و با رئال در مستایا)
    حالا سوای اینها، بحث مهمی که به نظر من وجود داره اینه که تو سبک بازی بارسا در یک بازی، حمله و ایجاد موقعیت گل چقدر واسه بارسا مهم باشه... چون نکته کاملا سرنوشت سازیه برای تیم مقابل...
    3- گفتی دفاع و گلر ضعیف. رئال که خیلی کم گل خورده. کاسیاس هم اول نباشه جز دروازه بان های آماده جهانه. نظرت چیه؟
    البته این سوالیه که باید رئالی ها جواب بدن نه من... چون اونا بیشتر از من بازی های رئال رو دنبال کردند... ولی من کماکان اعتقاد دارم کاسیاس یکی از بهترین های جهانه... اینکه بگیم یکی از عناصر اصلی قهرمانی اسپانیا کاسیاس بود، گمون نکنم اغراق باشه... ولی به نظرم اشتباهاتی (شاید غیر قابل پذیرشی) هم داشته (حتی در همین فصل)...
    حالا سینا جان من هم یه سوالی دارم از شما (البته هم طرفدارای رئال و هم بارسا هم میتونند جواب بدند):
    به نظرتون حواشی الکلاسیکوی #3 و رفتار های عجیب بازیکنان تو صحنه های خطا (دوره کردن داور) یا برای گرفتن خطا (همون فیلم و تئاتر) که هدف اصلیشون فریب داور بوده اون هم از سوی هر دو تیم خصوصا بارسا، چه واکنشی رو میتونه (یا شاید میتونست) از جانب یوفا داشته باشه (یا شاید داشت)(با دید منصفانه)؟
    مخلصیم
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 29-04-2011 at 18:02.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرگوسن اسكاتلندي آمده بود كه منچستر را تبديل به تيم نخست جزيره كند
    او انگار از سرزمين روياها آمده بود و بيشك الدترافورد تاتر روياهاي مردم منچستر بود و هر بار اين اسكاتلندي جسور بود كه از سن بالا ميرفت و از كلاه شعبده اش يك جام رويايي را بيرون مي آورد

اهالي جزيره خيلي زود فهميدند خورشيد طلوع كرده با غروب كردن ميانه خوبي ندارد فهميدند شكست ابري نيست كه توانايي پوشاندن اين خورشيد را داشته باشد
    در منچستر درختي روئيده بود كه هر بار قطع ميشد بلندتر ميروئيد

فرگوسن حالا در آستانه فينالي ديگر است و از همين حالا ميشود رويش دوباره بالهايش از زير خاكستر خويش را تماشا كرد

او بيشك روزي خواهد رفت اما مرد روياها جزء آن دسته از درختهاست كه ايستاده خواهند مرد

منبع: گرافيكار
    از شما دوست عزیز غیر از این هم انتظار نمی رفت
    باز هم مث همیشه عالی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان می تونن کلیپ تمارش آلوز رو از اینجا دانلود کنن

کد:
    حالا هر آدم عاقلی که اینو ببینه می فهمه حق پپه اخراج نبوده

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...
    حالا سینا جان من هم یه سوالی دارم از شما (البته هم طرفدارای رئال و هم بارسا هم میتونند جواب بدند):
    به نظرتون حواشی الکلاسیکوی #3 و رفتار های عجیب بازیکنان تو صحنه های خطا (دوره کردن داور) یا برای گرفتن خطا (همون فیلم و تئاتر) که هدف اصلیشون فریب داور بوده اون هم از سوی هر دو تیم خصوصا بارسا، چه واکنشی رو میتونه (یا شاید میتونست) از جانب یوفا داشته باشه (یا شاید داشت)(با دید منصفانه)؟
    مخلصیم
    یاعلی
    رسیدگی مونده. فکر نکنم اعتراض، دوره کردن، تمارض و حتی حرکات خشن این بازی رو برخورد کنن. به درگیری پینتو و تهمت های مورینیو می رسن. امیدواری دست و پا شکسته بیایم فینال؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

رسیدگی مونده. فکر نکنم اعتراض، دوره کردن، تمارض و حتی حرکات خشن این بازی رو برخورد کنن. به درگیری پینتو و تهمت های مورینیو می رسن. امیدواری دست و پا شکسته بیایم فینال؟
    حرف دل منو زدی...
    امیدوارن چند تا بازیکن بارسا رو محروم کنن تا کمتر گل بخورن!!!
    شتر در خواب بیند پنبه دانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این همون صحنه ی بازی پارسال بارسا با اینتره ، معلوم میشه بازیکنای بارسا تمارض تو ذاتشونه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •