تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 96 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خدايي اين كجاش ايجاد جو متشنجه؟

نه متاسفانه
    اين يه جور قابليت سخت افزاري هست و بستگي به چيپ گوشي داره يعني بايد چيپ usb گوشي هم peripheral رو ساپرت كنه هم host
    وبعضي چيپ usb گوشي ها اين قابليت رو دارن كه البته راه اندازيش يكم سخته مثلا اينجا ميتونين ببينين چطور ميشه usb otg رو روي موتورلا درويد راه انداخت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه ميخواي بيشتر بدوني :

کد:
    کد:

من بهت پيشنهاد مي كنم كه نه تنها به خاطر اين قابليت بلكه به خاطر يه سري برتري هاي ديگه به گالكسي اس 2 هم فكر كني
    البته تصميم با خود شماست...
    موفق باشي
    ديگه شورشو در اوردين
    اي htc بزرگ گناهان مارا ببخش اي htc رحمت خود را بر ما ارزاني دار
    اي htc ما را از بندگان صالح خود قرار بده
    بايد بياي تو اين كلوپا پاچه خواري بكني
    خدايي مگه من چي گفتم؟
    اگه راست ميگن اون پست ميخ زدن رو صفحه رو گزارش بدين حالا پست من تعصبي شد؟
    تو فروماي ديگه بحثاي تخصصي مي كنن اينجا هم بحثاي خاله زنكي و همديگرو لو دادن
    كلوپ گوشي ها هم پر كاربراي تعصبي شده نظر ميزاري جاي اينكه تخصصي جواب بدن فحش و متلك بارت مي كنن
    من وقت و هزينه ميزارم كه جواب دوستاني رو بدم كه تو اين فروم دنبال اطلاعات مي گردن
    مثلا تو تاپيك والپيپر اندرويد مياي يك ساعت وقت ميزاري روي يه پست با اينترنت گوشي كه سرعت نداره والپيپر ميذاري طرف مياد مسخره مي كنه اينارو خودت نگرفتي كپي كردي خو آخه نپس خودم دوربين نيكون برداشتم رفتم كوه هاي آلپ عكس گرفتم واسه تو ...
    تازه جالبش اينجاست من عكس در خواستي هم ميذاشتم يا تو همون فروم هم كه عكس ها رو از اونجا ميگيرم كاربرمو تو همون تاپيك هم عكس ميزارم و از بقيه كاربرا هم اجازه گرفتم...
    يكي نيس تخصصي حرف بزنه فقط بايد بياي تو كلوپا بپرسي قيمت چنده؟با گارانتيش اومد؟ تو علاالدين چنده؟ از فلان سايت بخرم؟
    خلاصه اوضاعيه اينجا...
    انگيزه ي فعالييت رو از آدم ميگيرن...
    من نيومدم اينجا وقت تلف كنم... - سعيد خان شما هم مارو ببخش اگه چيزي گفتيم خودت و htc از سر تقصيرات ما بگذرين - من دشمن خونيت نيستم
    تنها چيزي كه باعث شد بيام تو p30world عضو بشم اين جو دوستانش بود كه ديگه از اونم خبري نيس...
    Last edited by PersiAndroid; 11-08-2011 at 23:05.

2. 6 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شما خودتو ناراحت نکن ... اینا به زور یه 2 تا مشتری واسه سنسیشن پیدا کردن شما داری میپرونیشون حق دارن ناراحت بشن دیگه قرار نیست که همه اس2 بگیرن بزار 2 نفرم سنسیشن بخرن
    البته میدونم هدفت راهنمایی بود و کلاً هدف این فروم راهنمایی کردن دوستانه ولی خب حالا 2 تا هم گوشی بد (سنسیشن ) بخرن اشکال نداره

4. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Skype expands list of video calling supported droids, Xperia and Galaxy S owners rejoice

بالاخره اسکایپ ویدیو کالینگ رو برای گوشی های دو هسته ای ساپورت کرد ! (البته سه هفته پیش این اتفاق افتاده، منم تست کردم)
    کد:

ديگه شورشو در اوردين
    خدايي مگه من چي گفتم؟
    كلوپ گوشي ها هم پر كاربراي تعصبي شده نظر ميزاري جاي اينكه تخصصي جواب بدن فحش و متلك بارت مي كنن
    من وقت و هزينه ميزارم كه جواب دوستاني رو بدم كه تو اين فروم دنبال اطلاعات مي گردن
    مثلا تو تاپيك والپيپر اندرويد مياي يك ساعت وقت ميزاري روي يه پست با اينترنت گوشي كه سرعت نداره والپيپر ميذاري طرف مياد مسخره مي كنه اينارو خودت نگرفتي كپي كردي خو آخه نپس خودم دوربين نيكون برداشتم رفتم كوه هاي آلپ عكس گرفتم واسه تو ...
    تازه جالبش اينجاست من عكس در خواستي هم ميذاشتم يا تو همون فروم هم كه عكس ها رو از اونجا ميگيرم كاربرمو تو همون تاپيك هم عكس ميزارم و از بقيه كاربرا هم اجازه گرفتم...
    يكي نيس تخصصي حرف بزنه فقط بايد بياي تو كلوپا بپرسي قيمت چنده؟با گارانتيش اومد؟ تو علاالدين چنده؟ از فلان سايت بخرم؟
    خلاصه اوضاعيه اينجا...
    من نيومدم اينجا وقت تلف كنم... - سعيد خان شما هم مارو ببخش اگه چيزي گفتيم خودت و htc از سر تقصيرات ما بگذرين - من دشمن خونيت نيستم
    تنها چيزي كه باعث شد بيام تو p30world عضو بشم اين جو دوستانش بود كه ديگه از اونم خبري نيس...
    عزیز جان من اینجا خاک زیاد خوردم، طبق تجربیات من شما به زودی به مدت سه روز بن خواهی شد، این بحس شمارو من حدود سه یا چهار هفته پیش با جمع اساتید سنسیشن دوست، داشتم که متاسفانه از مدیریت اخطار رسید که جمع کن برو بابا حال نداریم ! + سه روز هم بن باش تا دیگه ازین کارا نکنی

پیشنهاد میکنم بیشتر از سه تا پست وقت نذاری برای اینجا، چون وقت طلاست

امیدوارم جو رو متشنج نکرده باشم، حذف این پست نادیده گرفتن اسکایپه... واقعا حیفه
    Last edited by e.khafan!; 12-08-2011 at 00:31.

6. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما خودتو ناراحت نکن ... اینا به زور یه 2 تا مشتری واسه سنسیشن پیدا کردن شما داری میپرونیشون حق دارن ناراحت بشن دیگه قرار نیست که همه اس2 بگیرن بزار 2 نفرم سنسیشن بخرن
    البته میدونم هدفت راهنمایی بود و کلاً هدف این فروم راهنمایی کردن دوستانه ولی خب حالا 2 تا هم گوشی بد (سنسیشن ) بخرن اشکال نداره
    چرا یکی نیست این پستای خاله زنکی رو حذف کنه؟همش میاین پستای مارو پاک میکنین
    شمایی که میگین یه گوشی بد (سن سیشن)،کی گفته سن سیشن بده؟هر گوشی مشکلات خاص خودشو داره
    بعدشم یعنی چی اینا به زور یه 2 تا مشتری واسه سنسیشن پیدا کردن؟مگه کارخونه اچ تی سی مال بابای ما هستش که یکی بخره سودشو ما ببریم؟
    هرکی دوس داره بره گلاکسی بخره و هرکی دوس داره بره سن سیشن بخره بالاخره نظر هرکسی محترمه و هرکسی نظر خاص خودشو داره
    مثلا من برم گلاکسی بخرم چی به شما میرسه؟یا برعکس
    واقعا برای بعضیا متاسفم اینجا بیشتره شبیه نخودچی خورونه تا انجمن تخصصی موبایل

8. 3 کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[QUOTE=e.khafan!;6354136]Skype expands list of video calling supported droids, Xperia and Galaxy S owners rejoice

بالاخره اسکایپ ویدیو کالینگ رو برای گوشی های دو هسته ای ساپورت کرد ! (البته سه هفته پیش این اتفاق افتاده، منم تست کردم)
    کد:

داشی این اسکایپ چیه و چیکار میکنه؟

10. این کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ديگه شورشو در اوردين
    خدايي مگه من چي گفتم؟
    خلاصه اوضاعيه اينجا...
    والا نمیودونم چی بگم ولی منم اگه بیام تو کلوپتون به یکی که راهنمایی خواسته واسه gs2 بگم پیشنهاد میدم برو سنسیشن بگیر خدایی همین شما و دوستای محترمتون چه برخوردی میکنین ؟ به هر حال ...

خوبه برخورد این عزیزانو دیدیم این پست دقیقا توهین به همه ماهاست پست خاله زنکی دیقا قویتر از این با این ادبیات، متاسفم
    زیز جان من اینجا خاک زیاد خوردم، طبق تجربیات من شما به زودی به مدت سه روز بن خواهی شد، این بحس شمارو من حدود سه یا چهار هفته پیش با جمع اساتید سنسیشن دوست، داشتم که متاسفانه از مدیریت اخطار رسید که جمع کن برو بابا حال نداریم ! + سه روز هم بن باش تا دیگه ازین کارا نکنی

پیشنهاد میکنم بیشتر از سه تا پست وقت نذاری برای اینجا، چون وقت طلاست

امیدوارم جو رو متشنج نکرده باشم، حذف این پست نادیده گرفتن اسکایپه... واقعا حیفه
    همیشه پای سعید در میان است
    اره منم اون سه روزو حبس کشیدم یادش به خیر
    ------------------
    یه مطلبی رو هم بگم جواب بعضی از دوستان که به تایوان و .. ایراد گرفته بودن منجمله پارسا و یکی دیگه از دوستان واسه اطلاعات عمومیشون خوبه
    زمانی که سامی و برو بچ داشتن پایکوبی میکردن واسه گوشی جاوایی که زدن ، اچ تی سی داشت واسه i-mate پاکت پی سی میزد عزیزان
    خوش باشید
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 12-08-2011 at 08:21.

12. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidreza0073;6354232]
    Skype expands list of video calling supported droids, Xperia and Galaxy S owners rejoice

کد:

داشی این اسکایپ چیه و چیکار میکنه؟
    اسکايپ سرويس مکالمه بين الملل هست، يي از امن ترين سرويس هاي گفتگوي آنلاين دنياست که سرورش در تلاويو اسراييل قرار داره
    تماس ويديويي و صوتي از اسکايپ به اسکايپ کاملا مجانيه و کيفيت فوق العاده اي داره، تماس از اسکايپ به ساير خطوط براي خيلي از جاهاي دنيا ارزونتر از خط اپراتورها هست، مثلا تماس به امريکا تقريبا دقيقه اي ده يا پونزده تومن ميوفته و به ايران خط ثابت صد و چهل و موبايل صد و هفتاد تومن
    کارت شارژ اسکايپ هم براحتي داخل ايران پيدا ميشه، همچنين ميتونين يه شماره ثابت با پيش شماره آمريکا يا چند کشور ديگه اجاره کنيد با هزينه ي خيلي کم. واقعا سرويسايي که ميده فوق العادست
    مخلصيم! :-)
    Last edited by e.khafan!; 12-08-2011 at 10:38.

14. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[QUOTE=e.khafan!;6354574]

اسکايپ سرويس مکالمه بين الملل هست، يي از امن ترين سرويس هاي گفتگوي آنلاين دنياست که سرورش در تلاويو اسراييل قرار داره
    تماس ويديويي و صوتي از اسکايپ به اسکايپ کاملا مجانيه و کيفيت فوق العاده اي داره، تماس از اسکايپ به ساير خطوط براي خيلي از جاهاي دنيا ارزونتر از خط اپراتورها هست، مثلا تماس به امريکا تقريبا دقيقه اي ده يا پونزده تومن ميوفته و به ايران خط ثابت صد و چهل و موبايل صد و هفتاد تومن
    کارت شارژ اسکايپ هم براحتي داخل ايران پيدا ميشه، همچنين ميتونين يه شماره ثابت با پيش شماره آمريکا يا چند کشور ديگه اجاره کنيد با هزينه ي خيلي کم. واقعا سرويسايي که ميده فوق العادست
    مخلصيم! :-)

یعنی میشه توی ایران ازش استفاده کنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidreza0073;6354662]

یعنی میشه توی ایران ازش استفاده کنیم؟
    بله، براحتي ميتونيد استفاده کنيد، منتحي شايد دوباره سرور ----- شه و مجبور بشيد از وي پي استفاده کنيد
    براي کسي که خارجه تماس داره ميصرفه، خيلي خوبه، کارت شارژاشم داخل ايران دو تا سه دلار گرونتر پيدا ميشه

17. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی خبر داره که اچ تی سی به فکر بیرون دادن یه گوشی دیگه به بازار هست یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •