خدايي اين كجاش ايجاد جو متشنجه؟
ديگه شورشو در اورديننه متاسفانه
اين يه جور قابليت سخت افزاري هست و بستگي به چيپ گوشي داره يعني بايد چيپ usb گوشي هم peripheral رو ساپرت كنه هم host
وبعضي چيپ usb گوشي ها اين قابليت رو دارن كه البته راه اندازيش يكم سخته مثلا اينجا ميتونين ببينين چطور ميشه usb otg رو روي موتورلا درويد راه انداخت:
اگه ميخواي بيشتر بدوني :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بهت پيشنهاد مي كنم كه نه تنها به خاطر اين قابليت بلكه به خاطر يه سري برتري هاي ديگه به گالكسي اس 2 هم فكر كني
البته تصميم با خود شماست...
موفق باشي
اي htc بزرگ گناهان مارا ببخش اي htc رحمت خود را بر ما ارزاني دار
اي htc ما را از بندگان صالح خود قرار بده
بايد بياي تو اين كلوپا پاچه خواري بكني
خدايي مگه من چي گفتم؟
اگه راست ميگن اون پست ميخ زدن رو صفحه رو گزارش بدين حالا پست من تعصبي شد؟
تو فروماي ديگه بحثاي تخصصي مي كنن اينجا هم بحثاي خاله زنكي و همديگرو لو دادن
كلوپ گوشي ها هم پر كاربراي تعصبي شده نظر ميزاري جاي اينكه تخصصي جواب بدن فحش و متلك بارت مي كنن
من وقت و هزينه ميزارم كه جواب دوستاني رو بدم كه تو اين فروم دنبال اطلاعات مي گردن
مثلا تو تاپيك والپيپر اندرويد مياي يك ساعت وقت ميزاري روي يه پست با اينترنت گوشي كه سرعت نداره والپيپر ميذاري طرف مياد مسخره مي كنه اينارو خودت نگرفتي كپي كردي خو آخه نپس خودم دوربين نيكون برداشتم رفتم كوه هاي آلپ عكس گرفتم واسه تو ...
تازه جالبش اينجاست من عكس در خواستي هم ميذاشتم يا تو همون فروم هم كه عكس ها رو از اونجا ميگيرم كاربرمو تو همون تاپيك هم عكس ميزارم و از بقيه كاربرا هم اجازه گرفتم...
يكي نيس تخصصي حرف بزنه فقط بايد بياي تو كلوپا بپرسي قيمت چنده؟با گارانتيش اومد؟ تو علاالدين چنده؟ از فلان سايت بخرم؟
خلاصه اوضاعيه اينجا...
انگيزه ي فعالييت رو از آدم ميگيرن...
من نيومدم اينجا وقت تلف كنم... - سعيد خان شما هم مارو ببخش اگه چيزي گفتيم خودت و htc از سر تقصيرات ما بگذرين - من دشمن خونيت نيستم
تنها چيزي كه باعث شد بيام تو p30world عضو بشم اين جو دوستانش بود كه ديگه از اونم خبري نيس...