تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 241 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[QUOTE=ali_70k;6657856]
    سلام
    آقا این ارور دست بردار نیست
    این دامپ ها مال سه تای آخریه که وسطی فکر کنم از آنتی کی لاگر(anti

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

همینطور که عرفان جان گفتن یک مشکل شما از کارت صدا یک مورد دیگش مربوط به آپدیت نبودن کارت شبکه میشه این دو تا رو حتما آپدیت کنید به وسیله برنامه ای که پایین گذاشتم دانلودش کنید بعدشم آپدیت کنید یک سایت پایین گذاشتم که تو پست آخرش گفته به قسمت دیوایس منیجر سیستم برین فایلهای هیدن اون قسمت طبق راهی که گذاشته ظاهر کنید بعدش اون آیکونهایی که فکر میکنید تو دیوایس منیجر بصورت هیدن هست ازش استفاه نشد رو پاک کنید مشکلی تو نمایش فایلهای هیدن اون قسمت داشتین بگین راهنمایی کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هنوز این مشکل پا برجاست... الان صفحه آبی میاد ریست میکنه بعد از Event viewer دیدم به این خطا میده Crypt32
    مشکل از چیه؟
    دوست عزیز تو تاپیک مربوطه جوابت رو دادم :

کد:
    خواهشاً از همون تاپیک پیگیری کن.

موفق باشي

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

SonyEricsson

تاپیک شما ادغام شد

5. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_70k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    باب الجنّه

پيش فرض

سلام

دوست من شما مشکلت از درایور کارت صدا هست. توسط DRIVER SWEEPER یه بار حذفش کن و مجدد آخرین ورژن و متناسب با ویندوزت دانلود کن و نصب کن.

Driver Sweeper 3.2.0

کد:

من فایل های آپدیت NOD رو آنالایز نکردم ولی یادمه همه ی دیتابیس های ویروسش تو همین DAT فایل ها سیو می شد ، اینی که شما می گی درست نیست و تمومی دیتابیس های ویروس ها از طریق آپدیت به دیتابیس های برنامه ی NOD منتقل می شه.

موفق باشي

دارم driver sweeper رو دانلود میکنم (البته با اینترنت پر سرعت و کم نظیر Dial up !)
    ولی بازم میگم این فایل em015_32.dat رو کمتر سیستم هایی دارند. من خودم از چند جا که (به جای آپدیت از خود eset) این فایل هلی dat رو میگرفتم اینو نداشت ولی مال دوستم که از خود eset آپدیت میکرد، داشت و اینم بگم که اون از username و password استفاده نمیکنه و خود برنامه اتوماتیک آپدیت میشه!
    Last edited by ali_70k; 27-11-2011 at 14:24.

داره خودمونی میشه ali_70k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    باب الجنّه

10

همینطور که عرفان جان گفتن یک مشکل شما از کارت صدا یک مورد دیگش مربوط به آپدیت نبودن کارت شبکه میشه این دو تا رو حتما آپدیت کنید به وسیله برنامه ای که پایین گذاشتم دانلودش کنید بعدشم آپدیت کنید یک سایت پایین گذاشتم که تو پست آخرش گفته به قسمت دیوایس منیجر سیستم برین فایلهای هیدن اون قسمت طبق راهی که گذاشته ظاهر کنید بعدش اون آیکونهایی که فکر میکنید تو دیوایس منیجر بصورت هیدن هست ازش استفاه نشد رو پاک کنید مشکلی تو نمایش فایلهای هیدن اون قسمت داشتین بگین راهنمایی کنم

کد:
    کد:
    راستی من تو دیوایس منیجر دو تا دستگاه زرد دیدم فکر کنم مشکل اصلی از اونا باشه(البته مخفی بود)
    عکس اش رو گذاشتم برای بررسی بیشتر
    کد:

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

13 درخواست کمک از عزیزان برای خطای 0x0000000a مرگ سیستم

با سلام.

دوستان من جدیدا این مشکل صفحه مرگ سیستم دوباره به سر وقت سیستمم اومده و فکرم رو بد جوری به خودش مشغول کرده.از دوستانی که تجربه در این زمینه دارن خواهش دارم تا کمکم کنن.

این کد خطا هست که در اینجا قرار میدم تا دوستان کمکم کنن که مشکل رو بتونم پیدا کنم.خودمم تو گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم.
    فقط این رو بگم که ویندوز 7 تازه ریخم و توی اپدیت چند تا از پتچ های امنیتی ماکروسافت افیس مشکل دارم و کلا اپدیت نمیشه و درایو ها همه نصب هست.ویندوز سرویس پک 1 سون ریختم و 64 بیتی هم هست.

ممنون میشم کمکم کنید.اینم بگم که خیلی از مطالب این تاپیک رو خوندم و بدتر کیچ تر شدم.ببخشید که بازم سوال میکنم.
    یا علی.
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی من تو دیوایس منیجر دو تا دستگاه زرد دیدم فکر کنم مشکل اصلی از اونا باشه(البته مخفی بود)
    کد:
    دوست عزیز این دقیقاً کدوم شاخه از دیوایس منیجر هست؟

10. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

13

با سلام.

دوستان من جدیدا این مشکل صفحه مرگ سیستم دوباره به سر وقت سیستمم اومده و فکرم رو بد جوری به خودش مشغول کرده.از دوستانی که تجربه در این زمینه دارن خواهش دارم تا کمکم کنن.

این کد خطا هست که در اینجا قرار میدم تا دوستان کمکم کنن که مشکل رو بتونم پیدا کنم.خودمم تو گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم.
    فقط این رو بگم که ویندوز 7 تازه ریخم و توی اپدیت چند تا از پتچ های امنیتی ماکروسافت افیس مشکل دارم و کلا اپدیت نمیشه و درایو ها همه نصب هست.ویندوز سرویس پک 1 سون ریختم و 64 بیتی هم هست.

ممنون میشم کمکم کنید.اینم بگم که خیلی از مطالب این تاپیک رو خوندم و بدتر کیچ تر شدم.ببخشید که بازم سوال میکنم.
    یا علی.
    کد:

دوستان کسی نیست کمکم کنه ؟

منمنون میشم راهنماییم کنید در مورد این مشکلم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام.

یا علی.
    کد:
    دوست من عمده مشکلات BSOD مربوط می شه به درایور ها ، مخصوصاً درایور گرافیک.
    شما فایل های این فلدر رو زیپ کن و آپلود کن بذار این جا تا دقیق بشه مشکلت رو بررسی کرد : C:\Windows\Minidump

موفق باشي

13. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کد:
    طبق همین عکس که گذاشتین روی اون دو تا گزینه به ترتیب کلیک کنید بعدشم گزینه unistall انتخاب کنید سیستم ریست کنید وقتی بالا اومد ببینید بازم به همون صورته اگر بازم مشکلی بود طبق عکس که خودتون گذاشتین به سربرگ Details برین بعدش طبق شکلی که من گذاشتم طبق شکل شماره 3 که مشخص کردم اگر اون قسمت عدد بود کلا برای من اینجا کپی کنید دقیق اول پس آنیستالش کنید سیستم ریست کنید بعدش اینکار انجام بدین..

15. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •