تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 645 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اون برنامه وب کم مخصوص خودش رو داره و باید در لپ تاپ embedded شده باشه

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

کسی برای بکاپ گرفتن از درایو ویندوزxp
    لب تاب نظری نداره من از نورتون گاست استفاده کردم ولی با هارد ساتا مشکل داره
    ویندوز لبتاب من زیاد خراب میشه (بخاطر برنامه های که استفاده می کنم) هر بار هم که ویندوز نصب میکنم 2 روز باید برنامه نصب کنم .نورتون گاست تو پی سی خیلی به کار کمک می کرد 10 دیقه ای ویندوز رو برمیگردوند

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

چرا ؟ نسخه 12 مشکلی نداشت تست شده ...

Acronis True Image هم هست کارش خوبه اما ابزارهای جانبی به اندازه ghost نداره ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

من گاست 2003 دارم هیچ ورژنی هم توش نزده باید بگردم ببینم چیزی که شما گفتین رو مینونم پیدا کنم.ورژن 12 ؟
    این 2003 رو وقتی نصب میکنم زماتی که ریست میکنه و میره برای بکاپ کریری گیر میکنه.

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ghost 2003 نسخه 10 هست نه 12 ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    لپتاپ من sony Vgn-CR240N هست و چندین مشکل دارم:
    1- نصب درایور های بلوتوث و هات کی و دوربین خود لپتاپ که در جای خودش تو تاپیک های دیگه صحبت کردم
    2- قبل از نصب درایورهای لپتاپ من فلش کارت وارد یو اس بی کردم و خواندش ولی الان بعد از نصب چند درایور فلش کارت رو نمی خونه لازم به ذکره که این لپتاپ مموری خور داره یعنی جای دو تا مموری داره که می خوره
    3- یه درایور نصب کردم به نام Pointing مربوط به ماوس هست می خواستم بدونم جریان این چیه؟؟؟لازمه حتما نصب کنم؟؟؟
    4- لپتاپ من وایرلس داره و روشنش که می کنی دنبال شبکه وایرلس دیگه می گرده می خواستم بدونم این وایرلس کارش چیه؟؟؟چه کار می کنه؟؟؟
    5 - تو قسمت Device یه چند تا چیز هست که علامت سوال هست و باید نصب بشه نوشته Usb Rot Hub این چیه؟؟؟چه کار کنم که نصب بشه؟؟؟لازمه نصب بشه؟؟؟

با تشکر
    بای

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    لپتاپ من sony Vgn-CR240N هست و چندین مشکل دارم:
    1- نصب درایور های بلوتوث و هات کی و دوربین خود لپتاپ که در جای خودش تو تاپیک های دیگه صحبت کردم
    2- قبل از نصب درایورهای لپتاپ من فلش کارت وارد یو اس بی کردم و خواندش ولی الان بعد از نصب چند درایور فلش کارت رو نمی خونه لازم به ذکره که این لپتاپ مموری خور داره یعنی جای دو تا مموری داره که می خوره
    3- یه درایور نصب کردم به نام Pointing مربوط به ماوس هست می خواستم بدونم جریان این چیه؟؟؟لازمه حتما نصب کنم؟؟؟
    4- لپتاپ من وایرلس داره و روشنش که می کنی دنبال شبکه وایرلس دیگه می گرده می خواستم بدونم این وایرلس کارش چیه؟؟؟چه کار می کنه؟؟؟
    5 - تو قسمت Device یه چند تا چیز هست که علامت سوال هست و باید نصب بشه نوشته Usb Rot Hub این چیه؟؟؟چه کار کنم که نصب بشه؟؟؟لازمه نصب بشه؟؟؟

با تشکر
    بای
    1- هات کی رو توضیح دادم باید خودت هم زحمت تست رو بکشی چون روی سری لپ تاپ CR تست نکردم و خودت باید تست کنی ... بلوتوث هم که آدرسش رو توی ftp درایورها بهت دادم ... دوربین هم توی فایل zip هست که البته فکر نکنم سر xp راه بیفته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- به قسمت 5 سوالت بر میگرده ... باید چیپست intel و همچنین درایورهای usb رو دوباره نصب کنی تا علامت سوال ها بره ...

3- مربوط میشه به بعضی کارهای خاص که touchpad لپ تاپ انجام میده مثل اسکرول صفحه های اینترنتی ...

4- شبکه وایرلس برای کانکت شدن به access point ها هست که با سرور ها ارتباط دارند ... اگر جایی وایرلس داشت میتونی با اجازه ادمین از اون شبکه استفاده کنی ...

4- توی گزینه 2 گفتم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام

ببخشید اگه لب تاب همیشه به برق باشه برای خودش یا شارژش حتی وقتی هم که خاموشه مشکلی پیش نمی آد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

چه چوری میشه فهمید لب تاب ویندوز 64 بیتی هم ساپوت میکنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

ببخشید اگه لب تاب همیشه به برق باشه برای خودش یا شارژش حتی وقتی هم که خاموشه مشکلی پیش نمی آد ؟
    وظیفه اداپتور اینه که وقتی شارژ کامل شد برق رو از روی باتری قطع و به خود پاور دستگاه برسونه ... ممکنه مشکلی پیش نیاد چون آداپتور میره standby ... اما اگر نوسانی یا مشکل الکترونیکی پیش اومد ممکنه یا خود آداپتورت بسوزه یا پاور منیجر روی برد اصلی

پس پیشنهاد نمیشه ... لپ تاپ خاموشه و شارژ هم فول شد ، از برق درش بیارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •