دوستان من بازی رو که میخوام اجرا کنم ازم یه کد میخاد !!
باید چیکار کنم ؟
دوستان من بازی رو که میخوام اجرا کنم ازم یه کد میخاد !!
باید چیکار کنم ؟
کسی ترینر درست و حسابی برای بازی داره چند تا را اجرا کردم یا جواب نداد یا از بازی اومد بیرون
منظورم همون کد تقلبه
Last edited by masoudtr; 18-04-2011 at 15:32.
اقا سلام به همگي من امروز بازي رو گرفتم وقتي ميخواهم نصبش كنم چنين اروري ميده بايد چيكار كنم روي يه كامپيوتر ديگه هم تست كردم هيچ مشكلي نداشت روي مال من ارور ميده ممنون ميشم پاسخ من رو بديد
با سپاس فراوان
اينم اروري كه ميده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل من در اجرای بازی اینه که فول اسکرین بازی اجرا نمیشه!
یعنی چیزی مثل حالت فیلم 8 میلی متری که بالا و پایینش سیاه هست بازی برای من.
کرک اسکایدرو 1.0 و 1.01 رو هم تست کردم
رزولوشن رو هم تغیر دادم
اما باز بازی فول اسکرین نیست محل نمایشش، وگرنه فول اسکرین هست با 2 نوار سیاه در بالا و پایین ممنون میشم راهنمایی بکنید.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه:
cpu 1.6 E240
NVIDIA VGA GTS 250
RAM 3 GIG DDR II
Last edited by joorabeban; 26-04-2011 at 04:04.
فول شدنش بستگی به نوع مانیتورتون داره. بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و مانیتور های این شکلی رو لازم داره. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین (4:3 و 16:10) به ناچار نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر میشه...
ممنون از جوابتون
مانیتور بنده
L1720B
LG LCD هست مطمئنید 16:9 نیست؟
اصلا اطلاعی ندارم که بازی حتما از یه سری مانیتور خاص پشتیبانی میکنه یا نه اینه که شک دارم به جوابتون در درست بودنش.یه لینکی راهنمایی ،چیزی ،بیشتری توضیح بدین که بیخیال بشم و نگردم دنبال راه حل در صورتی که مطمئنید راه حلی نداره
مانیتور ها از بابت ابعادشون رو به سه دسته تقسیم میشن:
- چهار در سه >> 4:3
- شانزده در نه >> 16:9... که مانیتور WIDE حساب میشه و با داشتن طول بیشتر, در زمره HD قرار میگیره.
- شانزده در ده >> 16:10 ... که فقط مانیتور WIDE حساب میشه.
مانیتور شما هم در این بین یه مانیتور چهار در سه هست. ابعاد پخش این بازی استثنا براساس مانیتورهای HD (شانزده در نه) هست. با این وضعیت هنگام پخش تصاویر باید اون نوارهای مشکی رو ببینین. کسی هم که مانیتور شازنده در ده داره همون نوار های مشکی رو بلطبع داره اما کم عرض تر... لازم به ذکره که دو بازی قبلی همین سری هم به این صورت هستن.
ممنون از جوابتون.بسیار کمک کرد و اطلاعات بنده رو بالا برد.الکی نیست که مدیر هستید. X:
دوستان من با گرافیک رستم بود پهلوانلگ دارم.آپدیت فیکس گرافیک نداره؟
دی ال سی بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
مرحله هاش چندتاست و چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)