سلام..
شوخی نداریماره...
NEO V هنوز ندیدم اینجا.....
من خودم 1ماه پیش NEO رو واسه خودم 410 خریدم و ARC رو برای پسر خالم 470 ..
الان ARC قیمتش از 500 رد کرده و NEO هم 440 تا 450 رسیده....![]()
سلام..
شوخی نداریماره...
NEO V هنوز ندیدم اینجا.....
من خودم 1ماه پیش NEO رو واسه خودم 410 خریدم و ARC رو برای پسر خالم 470 ..
الان ARC قیمتش از 500 رد کرده و NEO هم 440 تا 450 رسیده....![]()
من ایشالله فردا میخوام برم و این گوشی رو بخرم! میشه بگین موقع خرید به چه مواردی دقت کنم و اینکه توی جعبه ش چه چیزایی باید باشه؟
ممنون میشم ...
سلیقه ی خیلی خوبی داری !
چیز خاصی نیست که بتونن بردارن.
تو بسته ی گوشی یک عدد neo ، یک شارژر usb ، یک هندزفری تو گوش ، و دفترچه و اینا هست. سی دی و کابل hdmi نداره! چیز دیگه ای هم نیست. اما هواست باشه حتما براش ضدخش بخری، همچنین سعی کن اونایی که مثلا دو رنگ مختلفش رو با قیمت متفاوت میدن نگیری!
درضمن سعی کن حتما گارانتی اصلی بخری، و اگر تهرانی از بازار موبایل بخر نه علاادین! راستی اگر روی جعبه گوشی به جای xperia neo نوشته بود xperia kyno نترس. همونه. فقط مخصوص تولید فرانسه س که اسمش فرق داره. (مثل مال من)
موفق باشی.
ایشالا به سلامتی.
من یک یا دو هفته ای می شه که خریدم.
واسه من همراهش هندزفری و یه رم 8 گیگ کلاس2 هم توش بود. (همراه neo یا رم 8 هست یا کابل hdmi سعی کن یکیشو بگیری.چون حداقل 10000 تومن ارزش داره)
IMEI گوشیتو با اونی که روی جعبه نوشته چک کن.
شماره ی IMEI رو می تونی با زدن به ترتیب از راست به چپ * # 0 6 # بدست بیاری. یا اینکه به آدرس زیر بری:
settings - about phone - status - IMEI
واسه گارانتی هم پول نده. توضیحش مفصله. کشک اصل. یعنی یه چی من می گم یه چی شما می شنوی.
اما از یه جای معتبر بخر که یا قبلا از طرف خرید کردی یا می شناسیش.
مثلا من از گوشی فروشی خریدم که گوشی قبلیمو همونجا خریده بودم. یه بارم بهمون گوشی داده بود بعد واسه خودش خاموش می شد. بدون چونه زدن پولمونو پس داد و گوشیو پس گرفت.(گارانتی همچین کاری می کنه؟)
چیز دیگه ای راستش به ذهنم نمی رسه. اما اگه موردی هست بگو تا من یا دوستان جواب بدیم.
توی انتخابتم شک نکن. داری بهترین گوشی رو می خری. به نظر من ارزش واقعی این گوشی 500.000 تومنه. هر چقدر زیر این قیمت بخری، سود کردی.
توی این رنج قیمت بهترینه. (من که اینو به اپل یا گلکسی اس2 ترجیح می دم. توضیح بخوای دلیلشو هم می گم.)
موفق باشی![]()
Last edited by sina.belyad; 12-01-2012 at 10:31.
مرسی دوستان! منم بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که این گوشی رو بخرم و فک میکنم واقعا هم گوشی خوبی باشه
اما الان یه کم گیج شدم! بالاخره نفهمیدم با گارنتی بخرم یا نه!!
بعد یه سوال! ضد خش باعث نمیشه حساسیت touch screen گوشی پایین بیاد؟ من تا حالا دوتا گوشی لمسی داشتم و ضد خش واسش نذاشتم و مشکلی پیش نبومده! واسه این گوشی لازمه حتما یا نه؟
گارانتی تو ایران معنایی نداره...ولی اگه پولش برات مهم نیس بگیر...
من خودم هرچی که تا حالا گرفتم گارانتی نداشته...اگرم خراب شده با پولی کمتر از پول گارانتی درستش کردم...
اصلا حساسیت رو پایین نمیاره خیالت راحت...فقط مات نگیر که کیفیت تصویرو بد میکنه...
چی شده همه دارن نئو میگیرن؟![]()
کاملا تایید می شه.
اگه گارانتی رو می شناسی که قبلا سابقش معلوم و مورد تایید، با گارانتی بگیر.
اما مثلا خدای نکرده گوشیو آدم بیاره خونه ببینه روشن نمی شه.فکر می کنی می گن بیار واست تعویض کنیم؟
من متن گارانتی پارس کامتل رو خوندم، عملا هیچی جز گارانتی محسوب نمی شه.
اگه هم بشه، وقتی می ری پیششون هزارو یک دلیل می یارن که این جز گارانتی نبوده. (تجربه شده)
اونوقت باید بدی تعمیرش کنن. که پولشو هم باید بدی. بعد تعمیر کار هم یه جوون 16 سالست.
در صورتی که همین تعمیر رو می تونستی ببری بیرون پیش حرفه ای ترین افراد.
یا مثلا اگه بزنن زیرش (که کم پیش می یاد) فکر می کنی می تونی بری شکایت کنی به حقت برسی. واسه رسیدن به حقت باید 2 برابر گوشی خرج کنی
خیلی مفصل تر ازین حرفاست. تجربه ی دوستان رو هم دیدم، که خارج از حوصله ی این پستِ.
حالا میل خودتِ. با این آشفته بازار اگه به گارانتی می تونی اعتماد کنی با گارانتی بگیر.
(شاید هم گارانتیت خوب در بیاد. اما اصلا نمی شه یقین داشت.)
بهترین کار تست دستگاه موقع خریدِ.من موقع خرید حدود 2 ساعت با گوشی ور رفتم. همه چیشو تست کردم، از دوربین گرفته تا بلوتوث و ...
ضد خش هم بگیر.چون من موقع خرید دقت کردم، قبل و بعد چسبوندن ضد خش هیچ تغییری در نور صفحه نمایش و تاچ حاصل نشد.(فقط بده به خود فروشنده بچسبونه چون خیلی حرفه ای واسه منو چسبوند.ترجیحا اگه صفحه رو پاک نکرد بهش تذکر بده که با پارچه مخصوص قبلش صفحه رو تمیز کنه.) اینجوری دیگه خیالتم راحت می شه.(گرچه صفحه neo ضدخش هست.)همونطورم که دوستمون گفتن نوع شفافشو بگیر.(که حدود 3000 تومنه.فروشنده می گفت غیر شفاف گرونتره، حدود 15000 تومن.اما بدرد نمی خوره.همون شفافو بگیر)
سلام..
کاملا موافق هستم..
اصلا گارانتی تو ایران معنی نداره..
هر موبایلی گرفتم بدون گارانتی بوده.. اصلا هم فکر نکن خراب بشه چیکار کنم..
چون اگه خدایی نکرده خرابم بشه اون گارانتیه همش بهونه میاره.پس الکی پول بابت گارانتی ندین..![]()
طبقه 6علائدین بگیرید اگر تهران هستید
من خریده بودم برای دوستم روش رم 8هم بود
سلام....
بله NEO همراه با مموری 8گیگ هست
NEO V با مموری 2گیگ.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)