دوستان نگفتن این 2 هسته ای چه مزیت خاصی داره که ارزش صبر کردن داشته باشه ؟!
من میخوام گلکسی اس بگیرم موندم والا
دوستان نگفتن این 2 هسته ای چه مزیت خاصی داره که ارزش صبر کردن داشته باشه ؟!
من میخوام گلکسی اس بگیرم موندم والا
سلام
دوست عزیز وقتی cpu دو هسته ای مثل cpu این گوشی استفاده بشه راحت ویدیوهای full hd ضبط و پخش میشه.
بازی های باکیفیت تری روش اجرا میشه.و مثلا یکی از کارهایی که برای خیلی از نت بوکها سخته و شاید هم غیر ممکنه که پخش ویدیو از youtube با کیفیت hd باشه رو مثل آب خوردن انجام میده.کلا گوشی خیلی راحتتر کار میکنه![]()
خدایش من یکی موندم الان که همین که امد بگیرم یا نه صبر کنم
چون یه سری افراد میگن قیمتش تقریبا ثابت هست و خیلی افت نمیکنه اما در عوض یه سری دیگه میگن بعد از یه مدت کلی اقت قیمت داره
والا من خودم زیاد اهل دیدن فول اچی دی نیستم! یعنی 720p کار میکنم و همه ی فیلم هام رو هم 720 میگیرم!
فول اچ دی واسه مایی که نت درست حسابی نداریم که بخوایم سورس فول اچ دی دانلود کنیم زیاد قابل توجه نیست! حداقل واسه من...
این تبلیغ اولی که دختره گوشی رو میندازه تو تنگ آب
اینم دومیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم بساط جدید سامسونگ و اپل:
وال استریت ژورنال گزارش داده که اپل از شرکت سامسونگ الکترونیک به دلیل کپی کردن «ظاهر و حس» تبلت آی پد و تلفن همراه هوشمند آیفون شکایت کرده و خواهان پرداخت خسارات مادی و معنوی این تخلف شده است. به نظر می رسد که این دعوای حقوقی به دلیل شباهت بیش از حد Galaxy S 4G سامسونگ به آیفون 3G و 3GS باشد. البته پای ابزارهایی همچون Epic 4G، نکسوس اس و گلکسی تب هم به میان کشیده شده. شکایت به خاطر تجاوز به حقوق فکری و خلافیت یک شرکت، موضوع جالبی به نظر می رسد.در شکایت اپل آمده که:
«سامسونگ به جای اینکه به دنبال نوآوری و توسعه تکنولوژی و استایل منحصر به فرد خود جهت استفاده در تلفن ها و تبلت های تولیدی اش باشد، کپی برداری از تکنولوژی، رابط کاربری و استایل مبتکرانه اپل را برای این محصولات متخلف اش انتخاب کرده.»این دادخواست قانونی روز جمعه به مقامات قضایی ناحیه شمال کالیفرنیا تحویل گردیده و به دنبال صدور حکم برای سامسونگ، جبران خسارات مادی و معنوی وارد آمده، و تایید تخلف و تجاوز خودسرانه سامسونگ توسط دادگاه است. بهتر است فراموش نکنیم که قضاوت واقعی و صدور حکم در اینگونه دعاوی بسیار به ندرت اتفاق می افتد و مساله قبل از حکم دادگاه توسط طرفین حل و فصل خواهد شد. اینگونه شکایات هم برای در اختیار داشتن برگ برنده هنگام مذاکره است. در نهایت با پرداخت مقادیر هنگفتی پول و امضای تفاهمنامه برای استفاده از لایسنس و حق ثبت ابداعات، مساله ختم به خیر می شود. اما برای تماشاگران هم دعوای غولهای بزرگ بر سر تعیین قلمرو می تواند جذاب و سرگرم کننده باشد! اما از پشت پرده این داستان هم نباید غافل شد، که اینجا میدان جنگ iOS و Android است. در حقیقت وقتی اپل از کپی کاری سامسونگ از رابط کاربری صحبت می کند، این شکایت غیر مستقیمی بر علیه سیستم عامل اندروید گوگل است. همانگونه که قبلا هم اپل این کار را در شکایت از اچ تی سی و موتورولا هم تکرار کرده است اینکه هر شرکت چقدر از ایده و طرح های دیگری استفاده می کند دعوای سابقه دار و طولانی است که بین کاربران این محصولات هم دیده می شود. باید دید که این شکایت در نهایت به سود چه کسی تمام می شود.
منبع:
نارنجی
سلام بچه ها
در مورد اینکه این گوشی با چه کانفیگی وارد بازار کشورهای مختلف میشه باید بگم که این گوشی با دو نوع کانفیگ مختلف وارد میشه
1:استفاده از چیپ گرافیکی tagra 2 به جای mali-400mp
2:استفاده از super clear lcd به جای Super AMOLED Plus
در باره مورد اول باید بگم که به نظر من زیاد مهم نیست gpu این گوشی چی باشه چون هر دو این gpu ها قوی هستن.
گر چه mali-400 mp قویتره البته به اون بنچمارکها نگاه نکنید چون به گفته خود سامسونگ mali-400mp روی 60 فریم lock شده هستش و از این فریم بالاتر نمیره و سامسونگ این کارو برای کم کردن مصرف باتری انجام داده که به نظر من کار درستی کرده چون اگه بخواد این گوشی مثلا تو بازی ها 80 یا 90 فریم بده مصرف باتری میره بالا و هیچ تاثیر مثبتی هم روی بازی یا فیلم یا هر چیز دیگری نداره.می پرسید چرا؟
خوب به خاطر اینکه lcd ها یا led های گوشیهای موبایل قادر نیستن بیشتر از 60 فریم رو نمایش بدن پس عملا بیشتر از 60 فریم هیچ تاثیری به جز مصرف بیشتر باتری نداره برای همینه که میگم سامسونگ کار درستی کرده چون بقیه گوشیها رو اگه توجه بکنید میبینید که هیچ کدوم فریمشون lock نیستش و بیشتر از 60 فریم میدن...اینم یه نقطه عطف برای سامسونگه.اینم باید بگم که شما تمام کارهای روزمره رو مثل خواندن کتابها حرکت دادن صفحات ثابت بر روی گوشی مانند دیدن عکس و حرکت صفحات وب یا word بر روی صفحه یا دیدن فیلم یا اجرای بازی رو به طور کامل میتونین با 60 فریم انجام بدید.هر دو این gpu ها 60 فریم رو به راحتی میدن پس جای نگرانی نیستش
در باره مورد دوم باید بگم که این خیلی بد میشه اگه از super clear lcd به جای Super AMOLED Plus استفاده کنند.
چون به نظر من یکی از بزرگتری نقاط عطف این گوشی صفحه Super AMOLED Plus هستش و اگه بخوان اینو بردارن تفاوت زیادی با گوشیهای دو هسته ای اطراف خودش نداره
من خودم به شخصه اگه این گوشی با این صفحه نیاد نمیخرمش چون ارزش نداره.
باید شانس بیاریم که این مورد دوم زمانی که این گوشی وارد ایران میشه نباشه چون مورد اول رو میشه ازش گذشت ولی مورد دوم رو نه.امیدوارم که این گوشی با کانفیگی که تو gsmarena هستش وارد ایران بشه.به امید اون روز
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 20-04-2011 at 22:11.
FULL HD با HD یا 480P روی خود گوشی فرق چندانی نداره.وقتی از تبدیل HDMI استفاده کنی یا موقع ریختن فیلم توی گوشی یه کار میاد.
چطور همچین چیزی میگی دوست من وقتی 2 تا موزیک ویدو یکی با کیفیت 420p و یکی دیگه 720p نشون میده کلی تفاوت دارن حالا چه برسه به این که 1080p نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)