تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 77 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

الان دیجی کالا سفارش های هفته قبل رو ارسال نکرده بعد داره تبلیغ فروش محصولات جدید ش رو میکنه!!!
    عجیب!!!
    هفته گذشته فروش دیجی کالا تاریخی بود اگه به ماشین های حمل و نقل که بسته میاوردن نگاه میکردین متوجه ترافیک کاریشون میشدید.غیر از این هفته اخیر تا حالا تاخیر نداشته.سفارش منم یکیش هنوز نرسیده.من سالیان ساله دارم از دیجی خرید میکنم (تا حالا بالای ۳۰ تومن واسه خودم و آشنایان و همکارام) چنان اعتمادی کسب کرده که من حاضرم بعضی محصولات رو گرونتر بگیرم ولی از دیجی خرید کنم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من دقیقا اطلاع دارم شرکت های واردکننده لپ تاپ که میارن اکثرا تمام هارد ها و رم هاشون بر حسب نیاز جا به جا میکنن همین داخل کشور مثلا با هارد 1ترا وارد میشه ولی اینجا میان 500 میندازن و 1ترا تو بازار بفروشن
    یا رم همینطور که یه مورد خودم دیدم با DUAL CHANELL وارد شده ولی با single chanell جا به جا شده!!
    پس مقصر اون فروشنده تو بازار موبایل نیست که جنس معیوب و دست کاری شده میاره وارد کننده هامون روده راست تو شکمشون نیست پس صد رحمت به هر چی قاچاق هست که ما می تونیم یکم ارزونتر بخریم

من که این مدت هرچی لپ تاپ دیدم، اطلاعاتش روی برچسبی روی بغل جعبه نصب شده و دقیقا مشابه همین هم داخل جعبه است. ضمن اینکه شما با وارد کردن شماره سریال بسیاری از لپ تاپ ها در سایت سازنده، بطور دقیق میتوانی مشخصاتش را ببینی.
    پس بنظرم اینکه میگویید مثلا هارد یا رم را عوض میکنند، اصلا عام نیست و خیلی محدود است.

نمیگویم که اصلا تقلب نمیکنند ولی در کل تقلبی که در بازار موبایل هست، در بازار لپ تاپ نیست.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دلیل این فروش هفته ی اخیرشون چی بوده ؟
    خدایا از این روزی ها به ماهم بده !

5. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ای بابا شماها 6 ماهه به دنیا اومدین؟حالا 1 2 روز تاخیر انگار آسمون به زمین اومده دیگه زیادی دارید شلوغش می کنید.حالا چندروزه سرشون شلوغه درست میشه صدبار خرید کردید یه بارش تاخیر داشته لازم نیست که دادوهوار راه بندازید یکم انصاف داشته باشید به خدا راه دوری نمیرید.خیلیا میگن چرا طرح گذاشتید و این حرفا. آقا مگه کار بدی کردند واسه شما که اومدن تخفیف گذاشتن رو محصولات که همه بخرن و استفاده کنند تو این وضعیت اسفناک اقتصادی

پ.ن:به خدای حتی یک بار هم از دیجی کالا خرید نداشتم ولی یه چیزشون برام جالبه اونم ابتکار و فکری که برای ایجاد همچین سایتی ریخته شده و موفق هم بودند خیلی برام مسرت بخش هست که بالاخره یکی تو این مملکت پیدا شد با کارآفرینی و نبوغ و خلاقیت یک طرحی را پی ریزی کند که به نتیجه ای برسه که الان میبینیم.

7. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من که این مدت هرچی لپ تاپ دیدم، اطلاعاتش روی برچسبی روی بغل جعبه نصب شده و دقیقا مشابه همین هم داخل جعبه است. ضمن اینکه شما با وارد کردن شماره سریال بسیاری از لپ تاپ ها در سایت سازنده، بطور دقیق میتوانی مشخصاتش را ببینی.
    پس بنظرم اینکه میگویید مثلا هارد یا رم را عوض میکنند، اصلا عام نیست و خیلی محدود است.

نمیگویم که اصلا تقلب نمیکنند ولی در کل تقلبی که در بازار موبایل هست، در بازار لپ تاپ نیست.
    بر چسب رو همین داخل رو جعبه ها میزنن تنها مدلی که خیلی مطمئن هستم دست کاری نمیشه میاد داخل مک بوک هست
    اکثرا لپ تاپ ها مدل بیس مثلا 4 گیگ رم و هارد 500 وارد میشه اینجا بسته به مدل کانفیگ A-B-C-و... میگیره پخش میکنن تو بازار دوباره میاد دست فروشنده اونجا هم ممکنه دست کاری شه یعنی جنس چند دست میچرخه میاد دست مصرف کننده تو گوشی موبایل و تبلت همچین چیزی اصلا میشه رم و هارد و جا به جا کرد ؟؟ فوقش یه هندزفری هست که اکثرا کسی دست نمیزنه چون تابلو هست
    چندین مورد دیدم خودم رفتم بخرم رو جعبه هارد باید سرعت 7200 باشه ولی تا موقع نصب ویندوز و نصب برنامه تازه دیدم
    5400 هست !!!
    یا اینقدر این وارد کننده ایسوس بی سواد تشریف دارن رو لپ تاپ هایی که سی پی یو AMD FX 7600P که پوستر ساخته
    8 مگ کش 12هسته ای !!! خریدار معمولی فرق apu و cpu این چیزا از کجا می خواد بدونه ؟؟
    رو همین 2تا موضوع رفته بودم نمایندگی ایسوس تو بازار کامپیوتر طرف اصرار داشتن 8مگ کش گفتم شما از کجا میدونی تست کردی که 8مگ هست آره پوستر نشون داد اینا
    گفتم 2تا برنامه نصب بکن تست کنید بعد بگید هر چی ما گفتیم اینا زیر بار نمی رفتن
    اصلا بحث کردن با این جماعت حماقت هست خیلی ادعا دارن
    چنان تو این بازار لپ تاپ بخور بخور هست که هیچ جا ندیدم از قیمت های جهانیش رو بعضی مدل ها 1 میلیون فاصله داره که هیچ دست کاری هم میکنن اطلاعات غلط هم میدم که مشتری رو گمراه کنن
    بازم صد رحمت به گوشی قاچاق که حداقل ارزونتر میخری!!

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ای بابا شماها 6 ماهه به دنیا اومدین؟حالا 1 2 روز تاخیر انگار آسمون به زمین اومده دیگه زیادی دارید شلوغش می کنید.حالا چندروزه سرشون شلوغه درست میشه صدبار خرید کردید یه بارش تاخیر داشته لازم نیست که دادوهوار راه بندازید یکم انصاف داشته باشید به خدا راه دوری نمیرید.خیلیا میگن چرا طرح گذاشتید و این حرفا. آقا مگه کار بدی کردند واسه شما که اومدن تخفیف گذاشتن رو محصولات که همه بخرن و استفاده کنند تو این وضعیت اسفناک اقتصادی

پ.ن:به خدای حتی یک بار هم از دیجی کالا خرید نداشتم ولی یه چیزشون برام جالبه اونم ابتکار و فکری که برای ایجاد همچین سایتی ریخته شده و موفق هم بودند خیلی برام مسرت بخش هست که بالاخره یکی تو این مملکت پیدا شد با کارآفرینی و نبوغ و خلاقیت یک طرحی را پی ریزی کند که به نتیجه ای برسه که الان میبینیم.
    شما که که میگی خرید نداشتی!
    این طرح گذاشت شب یلدا مثلا دید و بازدید کسی میخواد کادویی و هدیه( بعضی اجناس رو خودش نوشته بود کادویی فلان و این حرف ها....) به کسی بده سریع بدستش برسه که العان بحث 1 2 روز نیست تحویل اکسپرس 1 روزه تهران شده 5 روز و برای بعضی ها هم که میگن دستشون نرسیده
    برای ما آمده تحویل بده از سره سنبل کاری و عجله با موتور یک سرویس کامل قابلمه و ماهی تابه رو بدون جعبه فرستاده
    فکرشون بکنید اینو میخوام بدم به کسی دیگه فکر نمیکنه این چیه براش بردم بدون جعبه فکرکنه دست دون براش بردم !!!!
    فکرشو نمیکردم این قدر دیگه خراب کاری کنن دیگه یه حدی داره
    حالا تا پس فردا گفتم مثل آدم تو جعبه تحویل بدین وگرنه نمی خوام !!!
    Last edited by alireza3dshadow; 27-12-2015 at 22:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

بر چسب رو همین داخل رو جعبه ها میزنن تنها مدلی که خیلی مطمئن هستم دست کاری نمیشه میاد داخل مک بوک هست
    اکثرا لپ تاپ ها مدل بیس مثلا 4 گیگ رم و هارد 500 وارد میشه اینجا بسته به مدل کانفیگ A-B-C-و... میگیره پخش میکنن تو بازار دوباره میاد دست فروشنده اونجا هم ممکنه دست کاری شه یعنی جنس چند دست میچرخه میاد دست مصرف کننده تو گوشی موبایل و تبلت همچین چیزی اصلا میشه رم و هارد و جا به جا کرد ؟؟ فوقش یه هندزفری هست که اکثرا کسی دست نمیزنه چون تابلو هست
    چندین مورد دیدم خودم رفتم بخرم رو جعبه هارد باید سرعت 7200 باشه ولی تا موقع نصب ویندوز و نصب برنامه تازه دیدم
    5400 هست !!!
    یا اینقدر این وارد کننده ایسوس بی سواد تشریف دارن رو لپ تاپ هایی که سی پی یو AMD FX 7600P که پوستر ساخته
    8 مگ کش 12هسته ای !!! خریدار معمولی فرق apu و cpu این چیزا از کجا می خواد بدونه ؟؟
    رو همین 2تا موضوع رفته بودم نمایندگی ایسوس تو بازار کامپیوتر طرف اصرار داشتن 8مگ کش گفتم شما از کجا میدونی تست کردی که 8مگ هست آره پوستر نشون داد اینا
    گفتم 2تا برنامه نصب بکن تست کنید بعد بگید هر چی ما گفتیم اینا زیر بار نمی رفتن
    اصلا بحث کردن با این جماعت حماقت هست خیلی ادعا دارن
    چنان تو این بازار لپ تاپ بخور بخور هست که هیچ جا ندیدم از قیمت های جهانیش رو بعضی مدل ها 1 میلیون فاصله داره که هیچ دست کاری هم میکنن اطلاعات غلط هم میدم که مشتری رو گمراه کنن
    بازم صد رحمت به گوشی قاچاق که حداقل ارزونتر میخری!!
    سلام
    این قضیه هایی که گفتین واسم خیلی جالب بود
    خوش شانسی من یا هرچیزی که اسمش رو میذارین من تا حالا همچین موردی برخورد نکردم و از اونجایی که تو قسمت IT یه شرکت دولتی هستم بالای ۳۰۰ دستگاه نوت بوک و کلی هم دسکتاپ طی سالیان خریداری کردیم و الان هم در حد ضرورت خریداری میکنیم.نتها تفاوتی که هست مدل بندی دستگاه هاست که بعضی کانفیگ ها فقط تو یه سری کشور ها عرضه میشن وگرنه باز و بست لپ تاپ نه واسه وارد کننده نه فروشنده در مقابل ریسکش اصلا ارزش نداره.
    شاید استثنا واسه شما پیش اومده باشه ولی نمیشه جواب کلی گرفت
    در مورد دور هارد تا جایی که من دیدم لپ تاپ ها عموما 5400 هستن یا به عبارتی واسه هارد 2.5" دور 5400 کفایت میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    این قضیه هایی که گفتین واسم خیلی جالب بود
    خوش شانسی من یا هرچیزی که اسمش رو میذارین من تا حالا همچین موردی برخورد نکردم و از اونجایی که تو قسمت IT یه شرکت دولتی هستم بالای ۳۰۰ دستگاه نوت بوک و کلی هم دسکتاپ طی سالیان خریداری کردیم و الان هم در حد ضرورت خریداری میکنیم.نتها تفاوتی که هست مدل بندی دستگاه هاست که بعضی کانفیگ ها فقط تو یه سری کشور ها عرضه میشن وگرنه باز و بست لپ تاپ نه واسه وارد کننده نه فروشنده در مقابل ریسکش اصلا ارزش نداره.
    شاید استثنا واسه شما پیش اومده باشه ولی نمیشه جواب کلی گرفت
    در مورد دور هارد تا جایی که من دیدم لپ تاپ ها عموما 5400 هستن یا به عبارتی واسه هارد 2.5" دور 5400 کفایت میکنه
    اتفاقا اصلا ریسکی نداره جای اسلات رم و هارد اکثر مدل ها با 4 تا پیچ باز میشه و قابل تعویض هست
    شما فکر کن یه هارد SSHD یک ترابایت ورمیدارن جاش 1تر معمولی روش میگذارن( حداقل 100 تومن اختلاف قیمت دارن)
    شما موقع خرید نمی آید لپ تاپ باز کنید ببنید توش چیه تا ویندوز نصب نشه برنامه اش نریختی نمیشه گفت توش چه خبره
    از شانس ما این ایسوس که طوری شد که از چشم ما انداختن رفت و بدجور گرون دارن میفروشن
    7200 با 5400 فرقی نداره ؟؟؟
    Last edited by alireza3dshadow; 27-12-2015 at 23:08.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

اتفاقا اصلا ریسکی نداره جای اسلات رم و هارد اکثر مدل ها با 4 تا پیچ باز میشه و قابل تعویض هست
    شما فکر کن یه هارد SSHD یک ترابایت ورمیدارن جاش 1تر معمولی روش میگذارن( حداقل 100 تومن اختلاف قیمت دارن)
    شما موقع خرید نمی آید لپ تاپ باز کنید ببنید توش چیه تا ویندوز نصب نشه برنامه اش نریختی نمیشه گفت توش چه خبره
    از شانس ما این ایسوس که طوری شد که از چشم ما انداختن رفت و بدجور گرون دارن میفروشن
    7200 با 5400 فرقی نداره ؟؟؟
    نگفتم فرق نداره گفتم اکثر لپ تاپ ها ۵۴۰۰ هستن و چون قطر صفحه کمه اصلا افتی احساس نمیشه و بحث گرمایشی هم قابل حل تره
    هارد ۱ ترا ssd با ۱ ترا معمولی hdd قیمتش ۲ میلیون فرق میکنه
    هیچ وقت همچین کاری نمیکنن.
    ولی مطمئن باشید اگه کانفیگ ثبت شده رو کارتن با کانفیگ سیستم نخونه شنا به راحتی میتونین شکایت کنین،دوندگی داره ولی نتیجه میده

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

نگفتم فرق نداره گفتم اکثر لپ تاپ ها ۵۴۰۰ هستن و چون قطر صفحه کمه اصلا افتی احساس نمیشه و بحث گرمایشی هم قابل حل تره
    هارد ۱ ترا ssd با ۱ ترا معمولی hdd قیمتش ۲ میلیون فرق میکنه
    هیچ وقت همچین کاری نمیکنن.
    ولی مطمئن باشید اگه کانفیگ ثبت شده رو کارتن با کانفیگ سیستم نخونه شنا به راحتی میتونین شکایت کنین،دوندگی داره ولی نتیجه میده
    SSD نه
    منوظورم از( SSHD (Solid State Hybrid Drive
    این هارد چون هم سریع تره و هم زیاد گرما تولید نمیکنه برای لپ تاپ ها عالیه اتفاقا رو بعضی مدل ها هست
    1ترا تو بازار 250 تومن هست و خیلی جدیدا کمیاب شده
    این مقاله ها رو مطالعه بفرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متاسفانه مشتری عادی اینارو نمیدونه و خرید میکنه تا اینا باشن ما شکایت کنیم چه فایده داره اینا کار خودشون می کنن
    Last edited by alireza3dshadow; 27-12-2015 at 23:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •