سلام
يه vpn برا اين گوشي مخواستم كه باهاش به wifi دانشگاه وصل شم ( vpn يا كانكشن )
وقتي بخواي با لبتاپ وصل شي مي ري از مسئول شبكه vpn مي گيري بعد رمز مي زني وارد مي شي ولي باري گوشي نداره
با تشكر
سلام
يه vpn برا اين گوشي مخواستم كه باهاش به wifi دانشگاه وصل شم ( vpn يا كانكشن )
وقتي بخواي با لبتاپ وصل شي مي ري از مسئول شبكه vpn مي گيري بعد رمز مي زني وارد مي شي ولي باري گوشي نداره
با تشكر
سلام کسی ویدیو بررسی گوشی Galaxy Ace رو نداره واسه دانلود؟
بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اینکه لینکش یه روزست و حجمشم 150 مگه
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده قیمت با گارانتی متفرقه 315 با گارانتی اصلی 340
درسته که الان یه کانورتر میخوای با دیکشنری، ولی بعدا میبینی که یه دوتا سرگرمی تو گوشی داشته باشی هم بد نیست
بادا، سیستم عاملیه واسه کسایی که انتظار زیادی از سیستم عامل ندارن ولی دوست دارن شیک باشن
در عوض اندروید هم شیکه، هم نرم افزار فراوان داره، من بهت ایس رو پیشنهاد میدم
اینم بگم که خودمم فقط دیکشنری لازم داشتم و الانم از خریدم راضیم
درضمن، من واسه بادا دیکشنری ندیدم
از این قسمت:
Setting - > about
اگر نسخه ی فریم ویر شما 2.2.1 زده بود یعنی دوربین با کیفیت qvga 15 فریم فیلم میگیره
ولی اگه 2.3.3 یا 2.3.4 بود با کیفیت VGA 30 فریم فیلم می گیره
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
دوست عزیز سونی اریکسون از سال 2012 (یعنی چند روز دیگه) دیگه وجود نداره
شرکت سونی سهام اریکسون رو خریده نیازی هم نیست من الان منبع این حرفی رو که میزنم ذکر کنم چون خبرش تو اینترنت ترکوند
از سال 2012 اسمه گوشی ها میشه فقط SONY
شما دوست داری یک برندی رو داشته باشی که اسمش عوض شده باشه؟
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
این vpn ای که از مسئول شبکه می گیری(استغفرالله مسئول شبکه چیز پی ان میده!)
کانکشنیه؟
تنظیمات چیز پی ان ساده است
کافیه بری:
setting -> wireless and network -> VPN
به نظرتون کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟ راضی کننده هست؟
والا منم اولش تو شک بودم که رزولوشن صفحش ممکنه بزنه تو ذوقم، اما دیدم نه با اینکه 480 در 320 ـه بازم کیفیتش واقعا خوبه
شاید باورتون نشه، من از اولی که گوشی رو گرفتم تا الان همش نور صفحه رو از نصف هم کمتر گذاشتم، چون تصاویر به راحتی در نور روز قابل تشخیصه، اگه روشنایی صفحه رو زیاد کنید بهتون قول میدم زیر تابش آفتاب هم بازم میتونید تشخیص بدید چی به چیه
درکل اگه به عقب برگردم بازم حاضرم دوباره این گوشی رو بخرم
آندروید 4 به احتمال خیلی زیاد برای ایس هم به صورت رسمی از طرف سامسونگ ارائه میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
مدل گوشیم galaxi s5830 است.
وقتی دارم نقشه ها رو با اینترنت روی GPS بررسی میکنم، یدفه نت GPS قطع میشه و بعد از اون هرچی GPS را باز میکنم آنلاین نمیشه. این در حالی استکه Wi Fi گوشی وصله و آوردن صفحات وب مشکلی نداره!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)