تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 49 اولاول ... 394546474849
نمايش نتايج 481 به 484 از 484

نام تاپيک: هشدار: توصیه های حفاظتی امنیتی پلیسی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض روش اقدام فوری برای جلوگیری از دستیابی کلاهبردار به پولی که از حسابتون برداشت کرده

◼️ پیامِ بسیار مهم در موردِ برداشتِ غیر مجاز از حساب بانکی :

◼️ به محضِ اینکه از بانکتون پیامکِ برداشتِ پـول دریافت کردین و متـوجـه شدین که بـدونِ اطـلاع و اجـازه ی شما از حسـابـتـون پـول بـرداشت شده :

◼️ ابتدا فوراً اینترنت گوشیتون و وای فای گوشی رو قطع کنید چون ممکنه کلاهبردار توسط برنامه‌ای که مخفیانه و یا با فریب شما روی گوشیتون نصب کرده ، داره رمز دوم کارت رو برای برداشت های غیرمجاز به دست میاره

◼️ سپس فـوراً با شـماره ی زیـر تماس بگیرید (فوریت‌های پلیس فـتـا )

096380

طبق قانون ، هر گونه تماس تلفنی با هدفِ مزاحمت ، پیگردِ قانونی داره پس بیخودی با این شماره تماس نگیرید

◼️ داخلی 2 را بگیرید

◼️ سپس دوباره داخلی 2

از شما کد استانی که در اون هستین رو میخواد

مثلاً 021 برای تهران

و یا 026 برای البرز

◼️ سپس به کارشناسان پلیس فتا که مسئولِ برداشتِ غیرِ مـجاز هستند متـصـل خواهید شد

◼️ برداشت غیرمجاز رو اطلاع بدین همراه با شماره ی کارت بانکی

◼️ پلیس فـتـا به سرعت حسابِ برداشت کننده ی پولـتـون رو مسدود می‌کنه تا اون فرد نتونه واریز و برداشت انجام بده .
    یعنی دیگه نمیتونه پول شما رو از حسابش برداشت کنه و همچنین نمی‌تونه از دیگران هم کلاهبرداری کنه

◼️◼️ از زمانی که حسابش مسدود میشه ، شما ۲۴ ساعت فرصت دارید تا به پلیس فـتا در منطقه ی خودتون مراجعه کنید و اقـدام قانـونی رو انجام بدین

◼️ ◼️ اگر مراجعه نکنید به پلیس فتا ، بعد از ۲۴ ساعت، حساب برداشت کننده آزاد میشه

◼️ ◼️ یادتون باشه که از زمانِ برداشت غیرمجاز ، شما فقط یک ساعت فرصت دارید برای تماس با فوریت‌های پلیس فـتـا ولی بهتره که حتی یک دقیقه رو هم هدر ندین و فوراً تماس بگیرید البته پس از قطع اینترنت گوشی و وای فای

◼️ پس از تماس با فوریت‌های پلیس فـتـا و مسدود شدنِ حساب بانکیِ برداشت کننده ، فوراً مراجعه کنید به پلیس فـتـا در منطقه ی خودتون برای طرحِ شکایت و اقدام قانونی

◼️ بهتره آدرس دفترِ پلیس فتا در منطقه ی خودتون رو یاد بگیرین و به یاد داشته باشید و یا در جایی یادداشت کنید .

★ احتمالاً تلفن ۱۱۰ (پلیس ) می‌تونه آدرسش رو به شما بده و یا همون شماره ی فوریتهای پلیس فتا

بهتره این پیام رو برای دیگران هم بفرستید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

«« هشــــــــــدار »»

هشـــــــدارِ پلیس فتا در موردِ کلاهبرداری با روشِ کاریابی :

◼️ در این روش ، کلاهبردار ، آگهی‌های کاریابی منتشر می‌کنه در سایت‌هایی مثل دیــوا ر ، شیــ پو ر و کـانـالهای تلـگــرامی و غیره تحتِ عنوانِ
    ««موسسه ی کاریابی با درآمدِ زیاد »» و یا چیزی شبیهِ این .

◼️ قربانیانِ این نوع کلاهبرداری که بیشترشان هم از جوانان و کم تجربه‌ها هستند و در رویای سریع و آسان پولدار شدن ، تماس می‌گیرند با این افرادِ کلاهبردار

◼️ کلاهبردار میگه پولِ زیاد داره برای خریدِ رمزارزهایی مثل بیتکوین و غیره ولی کیفِ پول الکترونیکی نداره .

◼️ کلاهبردار از قربانی می‌خواد که یک کیفِ پول الکترونیکی درست کنه برای خرید و فروشِ رمزارز و ادعا می‌کنه که پورسانت و دستمزدِ زیادی هم به قربانی پرداخت می‌کنه برای این کار

◼️◼️ پس از اینکه قربانی کیف پول درست کرد ، کلاهبردار با استفاده از پـولهای موجود در حساب‌های بانکیِ هـک شده ی عده‌ای از مردم ، شروع می‌کنه به واریز اون پولها از حسابهای هــک شده به حساب بانکیِ قربانی و خریدِ رمزارز توسطِ اون فردِ قربانی .

◼️ ◼️ یعنی تمام پولهای پرداخت شده برای خریدِ رمزارزها ، پولهای سرقت شده از حسابهای مردمی هست که اطلاعات بانکیشون توسط کلاهبردار سرقت شده و کلاهبردار می‌تونه از حسابشون پول برداشت کنه

◼️ عملیاتِ خریدِ رمزارز با پولهای سرقتی از حسابهای مردم ، خیلی سریع و در مدت کوتاهی انجام میشه و رمزارزها خریداری میشه و در کیف پول قربانی جمع میشه

◼️ ◼️ سپس کلاهبردار این رمزارزها رو به سرعت منتقل می‌کنه به کیفِ الکترونیکی خودش و ناپدید میشه یعنی ارتباطش با قربانی قطع میشه و دیگه قربانی نمی‌تونه با کلاهبردار تماس بگیره.

◼️ ◼️ بعدش مردمی که از حسابهاشون پولِ سرقت شده برای خرید رمزارزها ، شکایت می‌کنند و پلیس فـتا اون فردِ قـربانی رو به عنوان کلاهبردار و سارق دستگیر می‌کنه و مشکلات قانونی زیادی براش به وجود میاد درحالیکه کلاهبردار اصلی فردِ دیگری هست و قربانی هم هیچ اطلاعی از هویتش نداره .

===========================================

توصیه‌های بسیار مهم :

◼️ همیشه شک کنید به پیشنهاد شغلی با درآمدهای غیرعادی

◼️ به هیچ وجه، اطلاعاتِ حسابِ بانکیتون و کارتِ بانکیتون رو در اختیار دیگران قرار ندین

◼️ به هیچ وجه با پول دیگران برای خودتون کیفِ پول الکترونیکی درست نکنید و با پول دیگران رمزارز نخرید .

◼️ به هیچ وجه کار دلالی و واسطه گری انجام ندین برای خرید رمزارز و غیره برای دیگران

پروردگارا علم و دانشِ مرا افزون فرما (قـرآن کریم)

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خیلی خوبه همه بیشترت وجه کنن :
    یکی دو ماه پیش رفتم سراغ یه عابر بانک دیدم یکی خیلی سریع و دستپاچه از عابر بانک خارج شد و پرید تو ماشین رفت منم خوشهال که کسی نیست معطل بشم رفتم یهو دیدم کارتش داخله، رمزشم زده، آماده برداشت ! اول شیطون میخاست گولم بزنه ولی گول نخوردم فقط جهت فضولی پولی که تو حسابشه رو چک کردم که حدودای 40 ملیون بود گفتم خدا رو شکر یه بدبخت تر از خودم بهم خورده اثن گناه داره (اون یارو گناه داره؛ منظورم گناه اُخروی نیس خخ) کارتو در اوردم انداختم تو قوطی() مخصوص . یهو طرف شکایت میکرد واسه 40 تومن دامنم لکه دار میشد مثه فاطما گل سوژه میشدم دوما اگر یکی پول غلمبه تو حسابش باشد چون خر پول است اشکالی ندارد ولی اگر مبلغ زیر چند ملیارد باشدحرام اندر حرام است حتی 40 هزار تومن و باید به اشد مجازات برسد . میلیاردیها را کاری نداریم خدا را شکر در کشور عزیزمان هر چه باشد عدالت هنوز پابرجاست
    ولی خداییش اگه 4 ملیارد بود حتما شیطول گولم میزد خودم میدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2024

پيش فرض

من سوالی داشتم می خواتم ببینم کسی هست بتونه کمکم کنه

چند وقت پیش یه دوستی یه پولی از من قرض خواست و من امتناع کردم اون می دونست که من اون مبلغ رو دارم ولی خب گفتم این کل دارایی منه و نمی تونم این رو به شما قرض بدم و خلاصه این ها

حالا چند وقته توی تلگرام افراد مشک.ک بهم پیام می زنن و هشون نقطه مشترکشون اینه که می خان من رو یه لینکی کلیک کنم

اولی آمده بود می گفت اگر پی گیر بورس هستی این کانال ماست به کانال ما هم سر بزنید
    * اون دوستم می دونست که من پی گیر بورسم و اینها

و بعد هم باز ند بار دیگه سعی می کرد که با عناوین مختلف منو گول بزنه تا روی لینکی کلیک کنم مثلا با اکانت یک خانم امده بود می گفت این لینک کانال یوتیوب ماست خوشحال میشیم به کانال ما سر بزنید و از این دست چیز ها

و من یک وب سایت هم دارم که وب سایت شغلیمه حالت فروشگاهی اخیرا متوجه شدم که شخصی سعی در ک کردن سرور هاست من داشته و گویا موقف هم شده

و تحقیق کردم متوجه شدم که ممکنه بد افزاری فیشینگ نصب کرده باشه روی هاستم
    * سایتم فقط جهت معرفی محصولات هست و بخش خرید آن لاین یا هر بخشی که متصل باشه به حساب بانکی یا چیزی نداره

منتهی گفتم شاید طرف نرم افزار فیشینگ نصب کرده که اطلاعاتی از من بدزده

خواستم بدونم آیا با این احتساب که من می دونم این حملات از طرف کیه ولی هنوز کلاه برداری صورت نگرفته و فقط شخص مقابل داره اقدام می کنه
    من می تونم بر علیه اش کار قانونی یا شکایتی کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •