Atrix 1080p Recording OlympusCamera App
این هم فیلمبرداری 1080p برای آتریکس :
که از دو روش میشه اینکار رو عملی کرد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Atrix 1080p Recording OlympusCamera App
این هم فیلمبرداری 1080p برای آتریکس :
که از دو روش میشه اینکار رو عملی کرد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام.دوست عزیزخدمت شماهم سلام .درموردباطری گوشی اتریکس من بطورمتوسط استفاده
کردم تقریبآسه روزراحت جواب دادواما ال سی دی ازنظروضوح تصویرمی دانیدکه540*960ازنظرارقام می باشد
وازنظرتجربه استفاده من روش شو باکیفیت ریختم ووقتی دیدم واقعآ لذت بردم.هنگام مکالمه بااین گوشی
برای اولین باربخصوص متوجه کیفیت بسیاربالاوعالی مکالمه بااین گوشی خواهیدشدوبلندگو این گوشی
تقریبآ خوب است درحدود گوشی گالکسی اس.من چندتابازی روش ریختم هنگام بازی باآن خیلی راحت وروان
است وپاسخ گوی به لمس این گوشی بیست وسرعت آن عالی. درمورد تشخیص اثرانگشت حقیقت من هنوز
فعالش نکردم مثل بیشترگوشیها تمام گزینه های امنیتی را دارد واین گزینه اثرانگشت را نیزدارد شما می توانی
ازگزینه های دیگرمثل اینکه یک رمز بدهید یا گزینه اثر انگشت رافعال کنید بایستی اثر انگشت رابه گوشی بدهید
ودوباراثرانگشت راتایید کنید بعدازآن فقط بااثرانگشتی که به گوشی دادی باز می شود وبس.
دوستان اگر بازسوالی بود درخدمت هستم
سلام آقا رضا مبارکه.
چند و از کجا خریدی ؟
کیفیت عکس وفیلمبرداریش هم چک کردی؟
دوست عزیز سلام. من ازگوشی بازارگرفتم درحقیقت من خیلی وقت بابربچه های گوشی بازار معامله دارم قراربود گوشی
گالکسی اس تو وقتی آمدبرام بگیرند زنگ زدند گفتند یک گوشی اتریکس برای یکی ازاقوام بچه هاست آمدایران واین گوشی
راچندروزخریدوکارهم کرده الان اک آن حدودیک تومنه ولی این رو میشه زیرهشت صدگرفت خلاصه گرفتم وگوشی واقعآ درحد
آک است درمورد دوربین ازنظرعکس خوب وازنظر فیلم برداری هنگام فیلم برداری اگرتصویررانزدیک بیاوری کمی حالت برفکی
یاپیکسل پیکسل می شود البته قرارشده درآبدیت 2.3این مورد حل شودفیلم برداریش الان 720است که درآبدیت شرکت قول
دادبه1080برسدالبته چند روزاست گفته می شود آبدیتش آمد یا گفته می شود تاچند روزدیگرالبته آبدیت آن برای کشور سازنده
آمده ویکی ازدوستان می گفت مورد پیکسل پیکسل شدن و 720به1080درآبدیت حل شد تازه چندمورد به کارایی این گوشی افزوده شد
تو سايت ايران دليور ، قيمتش هم شده 720
با وضع تغيير قيمت دلارها احتمالا گرونتر هم ميشه
فکر کنم به زودی گوشی شاپ هم بیاره . من چند بار بهشون زنگ زدم .
هر کی میتونه 1 دقیقه زنگ بزنه بگه چرا آتریکس نمیارین . خیلی تاثیر داره . خرجش 100تومان هم نمیشه .
هر وقت هم آورد هی زنگ میزنیم میگیم چرا قیمتش بالاست . قیمت رو کم کنید تا ما یکی بخریم![]()
من به گوشی شاپ زنگ زدم گفت تا یکی دو ماه آینده میاره
آقا زنگ زدم گفتم به تعداد میخوام
گفت تا آخر خرداد حتما میاریم شایدم زودتر![]()
ایول .
همه زنگ بزنن
دوستان سلام
تا 12 الی 13 روز دیگه قرار هست از امریکا واسم یک اتریکس برسه!
اگر کسی می خواد پ خ کنه واسش جزئیاتش رو بگم.
اگر 1 مسئله ای حل شه قیمتش خیلی مناسب میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)