همون دیگه بخاطر اون وی میگم 5... یه چیزی رو ج ندادید غیر از اسلحه و جادو مگر چیز دیگه ای هم هست؟
همون دیگه بخاطر اون وی میگم 5... یه چیزی رو ج ندادید غیر از اسلحه و جادو مگر چیز دیگه ای هم هست؟
جواب دادن دیگه.. گفتن پست اول ... منظورشون اینه :
که میشه :1-به طور کلی برای اسلحه و اینا در دو دستمون این حالات وجود داره:
Two-handed Weapon
Weapon & weapon
Weapon & Shield
Weapon & Torch
Spell & Weapon
Spell & Spell
که پیش بینی میشه این حالات هم ممکنه وجود داشته باشن:
Spell and shield
Spell and torch
Torch and shield
1-اسلحه ی دو دسته
2- دو تا اسلحه جدا در هر دست (مثلا دوتا خنجر)
3- شمشیر و سپر
4- شمشیر و مشعل
5- جادو و اسلحه
6- دوتا جادو در هر دست
7- جادو و سپر
8-جادو و مشعل
7- مشعل و سپر
که خودم چون می خوام جادوگر خالص بشم جفت جادو ( توی هر دو دست جادو) رو انتخاب می کنم...
یعنی نمیشه هر وقت خواستی عوضشون کنی؟ جادو که میگن لازمه ولی خب بدون اسلحه هم نمیشه مگر اینکه واقعا جادو قدرت کافی داشته باشه که تو هر دو دست برداری... من که فکر کنم به عنوان دفعه اول با جادو + اسلحه برم خوب باشه حالا شما در مورد جادو توضیح میدی قدرتشون در چه حده و...؟
چرا میشه.هر لحظه میتونی سلاحتو عوض کنی.یعنی نمیشه هر وقت خواستی عوضشون کنی؟ جادو که میگن لازمه ولی خب بدون اسلحه هم نمیشه مگر اینکه واقعا جادو قدرت کافی داشته باشه که تو هر دو دست برداری... من که فکر کنم به عنوان دفعه اول با جادو + اسلحه برم خوب باشه حالا شما در مورد جادو توضیح میدی قدرتشون در چه حده و...؟
مبین من احساس میکنم جادوگر خالص شدن به جو حماسی بازی نمیخوره!که خودم چون می خوام جادوگر خالص بشم جفت جادو ( توی هر دو دست جادو) رو انتخاب می کنم...
به نظرم Dovahkiin باید یه جنگجو باشه که از جادو هم استفاده میکنه.............
+
این مبارزه با اژدها ها خیلی جذاب ـه!با موسیقی های فوق العاده ای که بازی داره مبارزه ها خیلی حالت حماسی ای به خودشون گرفتن!
میگم برا Fire+Weapon باید Perk های Onehand و Destruction مربوط به Fire رو گرفت دیگه؟هر لول آپ گفتن چند Perk میگیری؟
آزه دقیقا همونی که گفتی. هر لول آپ احتمالا دو تا perk.
جادوخیلی قوی هست توی بازی... ولی بدون جادو هم میشه بازی کرد... همچین طوری نیست که بدون جادو غیر ممکن بشه!
جادو ها هم خیلــــــــــــــــــــــ ــی متنوع هست!!!! از نمیدونم یخ ، آتیش ، فریز ، شوک و... برای حمله (که هرکدوم باز انواع مختلف داره ، قدرت های مختلف داره... مثلا آتیش میشه پرتاب کرد مثل گلوله ، میشه طرف رو از راه دور آتیش زد ، به اطراف پرتاب کرد یا آتیش متداوم پخش کرد... هر کدوم قدرت و خاصیت مخصوص خودشو داره!!) و همچنین جادو های دیگه هم وجود داره... مثلا یک جادو راه رو نشون میده که باید از کدوم طرف بری... یک جادو موجودات زنده اطرافتون رو نشون میده ... یک جادو محیطتون رو روشن می کنه... یک جادو چشم با فیلتر رنگی بهتون میده ، یک جادو طرف رو تحت کنترل می گیره و.....
باز هم کلی جادو دیگه هم هست! توی نسخه ی قبل می تونستی خودت هم با پول و قدرت جادوگریت ( که چند تا کلاس داشت خودش! مثلا یکی جادوگر حیله گر هست که جادو های کنترل و روشن کردن و اینا زیر مجموعش میشه) یک جادو بسازی حتی!! توی این نسخه هم میشه... کلا سیستم پیچیده ای داره... ولی با این حال بدون جادو هم میشه بازی کرد... درست مثل نسخه ی قبلی...
@علی
نه اتفاقا! با جادو هم خوب می چسبه! یک پیرمرد زبر دست...![]()
مگه بازی اومده؟![]()
برا Xbox آره لیک شده ولی PC جمعه.
1 perk.هر لول آپ گفتن چند Perk میگیری؟
مبین اژدهاـه اومد رو زمین کیفش به اینه با شمشیر بپری رو سر و کولش!نه اتفاقا! با جادو هم خوب می چسبه! یک پیرمرد زبر دست...![]()
هرچند جادو ها و مخصوصا Shout ها خیلی بدردبخورن،یعنی یکم سخت میشه اگه بخوایم فقط با سلاح+تیرکمون اژدها بزنیم.
+
پیرمرد چیه؟!
Dovahkiinـِ من که جوون ـه!و میره مثل یه جنگجوی واقعی رو در رو میجنگه!
تو و وحید هستین که همش نامردی میرین ملت رو میکشین!![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)