تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 52 اولاول ... 394546474849505152 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 518

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

داره خودمونی میشه Pedy.Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
    یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
    آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
    فروشگاه های بانه 60 تومن ميدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 که klv یا kdl هست باهم ا از نظر امکانات تفاوتی دارن یا نه؟

4. این کاربر از ghafas man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون
    کسی نبود یه کمکی به ما بکنه؟

داره خودمونی میشه Pedy.Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

فروشگاه های بانه 60 تومن ميدن
    سلام
    منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟

7. این کاربر از Pedy.Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟
    بقیه بچه ها امتحان کردن امکانش نیست این تی وی فقط همون دانگل وای فای رو میشناسه
    از دیلینک گرفته تا تی پی لینک و امس سی و ایسوزو اینها رو همه تست کردن هیچ کدوم جواب نمیده

9. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

12

سلام به همه ی دوستان .

بودجه ای حدود 1.500 دارم و تلویزیون مد نظرم 40EX720 شده .

نیاز هام سرعت پاسخگویی بالا هست چون استفاده برای PS3 و Xbox360 دارم ، به روز بودن تلویزیون ( نه ظاهرا ) ، کیفیت بالای تصویر که Bravia Engine 3 رو داشته باشه ( از این بهتر هم هست ؟! ) چون استفاده برای دیدن فایل های HD و Blu-Ray دارم .

چیز هایی هم که دوست دارم داشته باشه سه بعدی بودن هست + پخش فایل های HD با پسوند های MKV و مخصوصا MP4 از روی Flash یا هارد ، ولی انگار کلا سونی نمی خواد دست از سر Fat32 برداره که بشه فایل های بالای 4 گیگ پخش کرد .

ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بدید ، دوستانی که استفاده کردند هم مشکلاتی که با این مدل داشتند رو بگند اگه میشه .

خرید سری NX720 یکم مبلغا برام سنگین میشه ، واقعا این قدر تفاوت دارند که بخوام حدود 1 میلیون اضافه خرج کنم ؟؟ سری بهتری پیشنهاد دارید ؟؟

دوستدار .

//
    دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدم

راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم

حالا منم ازدوستان سوال دارم
    خیری از مدل ex720 ندیدیم
    1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟

که خیلی این سوال برام مهمه؟

2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
    دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
    3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه

4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
    نظر دوستان تا چه حد میباشد

11. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان بین دو مدل hx800 و ex720 کدوم رو بردارم بهتره ،راستش سال تولید برام مهم نیست فقط سه بعدیش مهمه واینکه سایه نداشته باشه کلا کیفیت؟

13. این کاربر از ghafas man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدم

راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم

حالا منم ازدوستان سوال دارم
    خیری از مدل ex720 ندیدیم
    1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟

که خیلی این سوال برام مهمه؟

2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
    دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
    3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه

4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
    نظر دوستان تا چه حد میباشد
    دوست عزیز قابلیت پخش 3d در hx925 قابل مقایسه با nx720 نمی باشد .من خودم 720 دارم وفیلم را با پلی3 دیدم . خیلی فرق می کرد فکر میکنم سری hx برای 3d بهتر باشه . اگر میتونی 925 بگیر چون اون نظر ت رو تامین میکنه .موفق باشی

15. این کاربر از GOLESTAN2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان امکان مشاهده زیرنویس برای یو اس بی ex420 نیست؟؟
    اگه هست چجوری؟؟

17. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •