اولین اشکال حیف اواتور اشلی که عوضش کردی حسین جان حیف!
اولین اشکال حیف اواتور اشلی که عوضش کردی حسین جان حیف!
اون تريلر مربوط به جيمز وگا رو ديدم ديگه گفتم وقتي هر پستي ميدم اشلي رو ببينم نميتونم دووم بيارم گفتم برش دارم تا راحت تر بشه تحمل كرد.اولین اشکال حیف اواتور اشلی که عوضش کردی حسین جان حیف!
راستي اوني كه ميگي شبيه Thorian هست Rachni Queen هست.
از کجا میدونی rachnai queen ه؟ rachnai queen به این بزرگی نبود چهرش هم اینطوری نبود توی 1 نجاتش دادیم دیگه
Rachni Queen يدونه نيست كه، در مورد سايزش هم الان رفتم ويكي نوشته بزرگ ترينشون 50 فيت طول دارن!
حالا زيادم مطمئن نيستم ولي بايد يكي از اين موجوداتي كه نشون دادن Rachni Queen باشه چون تو يك رو مردن يا نجات دادنش تصميم گرفتيم بايد تو 3 تاثير خودشو بذاره.
نیدونم ولی اگر قرار باشه rachnai queen رو ببینیم احتمالا همون قبلی رو ببینیم شاید اونی که نجات دادیم بچه رکنای بوده!ولی دست و پاهاش به در و دیوار بودا!
از طرفی هم توریان نمیتونه باشه چون توریان گیاهه خودش حرف نمیزنه!
نمیدونم
مرسی حسین جون خسته نباشی زیاد زحمت کشیدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میدونستین یه کتاب در مورد اپیزود سه گانه مس افکت قراره بیاد؟
25 اپریل میاد
نمیدونم اما Diablo3 میتونه رقیب خفنی باشه ... آخه خیلی ازش تعریف میکنن (من بازی نکردم)گوتی که مطمئنا میشه از نظر من رقیب نداره
من احتمال میدم از جیمز وگا در آینده بیشتر مطلب ببینیم شاید حتی خودش شخصیت یک بازی جانبی مس افکت بشه یا حتی شخصیت اصلی مس افکت 4
مس افکت 4 ؟؟ فکر نکنم چون که مس افکت 3 پایان قصه هست
اگر هم قرار باشه مثل فیلم جنگ ستارگان بعدن یه اپیزود سه گانه بسازن به این زودی ها نمیسازن
دسوت عزیز مس افکت 3 پایان داستان شپرده .بازی با این عظمت رو که تازه مولتی هم بهش اضافه شده رو تموم نمیکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)