rast migi agha , manam kheili allaf shodam to on marhale![]()
rast migi agha , manam kheili allaf shodam to on marhale![]()
دوستان ممنون مشكلم حل شد در مورد مرحله ي core هم كه ميگين سخته كمي دقت كنين زيادم سخت نيست من اون مرحله رو خيلي سريعتر رفتم
عزیزم من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم .بابا عزیزان اونجا که کاری نداشت (البته داشت خداییش) یه کمی باید روی اون دوگوله فشار بیاری و فضا رو بدون جاذبه فرض کنی . تو راهها گم نمی شی چون فقط یک راه همش ولی اگر هی دور خودت الکی بچرخی اعصابت به هم میریزه .
یک جایی هست که هر چی می خوای بری تو نمی ره یک ریچه بزرگیه هی هلت میده بیرون . اونجا تا جایی که ممکن هست میری جلو و بعد ماکس سرعت می زنی سریع می ری تو می کشی کنار که دوباره پرتاب نشی بیرون به یه چیزی خودت رو گیر بده دیگه . کلا فضای جالبی هست اون تله پرت هاش هم باحال درآوردن خلاصه خودم 2 ساعت اونجا الاف بودم .
اونجا رو هم نتونستم تموم کنم . یعنی با سیو رفتم .
واقعا این قسمت بازی رو خراب کرد .....
اونجايي كه ميگين جاذبه هستش و نميزاره برين تو جلوي شما 2 تا دستگاه هستن مثل اركتور اگه اونا رو با تفنگ بزنين منفجر كنين جاذبه قطع ميشه من اين مرحله رو 35 دقيقه اي رفتم
ایول بابا کارت درسته . ولی دزدی هم می شد ردشی همونطور که گفتم بالاتر .
ما که ...... شدیم تا ردش کردیم ! اعصابمونو خورد کرد اون مرحله . ولی بعدش واقعا قشنگ و سخت بود .اونجايي كه ميگين جاذبه هستش و نميزاره برين تو جلوي شما 2 تا دستگاه هستن مثل اركتور اگه اونا رو با تفنگ بزنين منفجر كنين جاذبه قطع ميشه من اين مرحله رو 35 دقيقه اي رفتم
راستی دوستان خبری از نسخه های بعدی نیست ؟
نه فعلا خبری نیست.ubi کار بعدیش که از موتور crysis یعنیcryteengine استفاده میکنه رو farcry 2 قرار داده که چند روز دیگه تو بهمن منتشر میشه...
برای PC میاد ؟نه فعلا خبری نیست.ubi کار بعدیش که از موتور crysis یعنیcryteengine استفاده میکنه رو farcry 2 قرار داده که چند روز دیگه تو بهمن منتشر میشه...
سیستم مورد نیازش چی ؟ هنوز مشخص نیست ؟؟
آره هم برا pc میاد هم برا xbox360 و ...
به نقل از گیم اسپات گفته شده 25 مارس رلیز میشه...
Ubisoft برای ساخت Far Cry 2 از CryEngine یا CryEngine2 که در Crysis بکار رفت استفاده نمیکنه. بلکه از Dunia Engine برای ساختنش استفاده شده که کار خود UBi هست.
شرکت UBi کلمه "Dunia" رو از همون واژه "دنیا" که در عربی, هندی, فارسی و اردو همین طور خونده میشه, الهام گرفته.
Last edited by havas_1980; 19-01-2008 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)