مبارک باشه فقط شب عیده تو پاچت نکنن ارهم یشه استفاده کرد ولی سریالی که داری برای ورژن خونگی هست
دل بهتره و ویندوز فابریک بهتره اون هایی که بیرون هست دستکاری شده هست
مبارک باشه فقط شب عیده تو پاچت نکنن ارهم یشه استفاده کرد ولی سریالی که داری برای ورژن خونگی هست
دل بهتره و ویندوز فابریک بهتره اون هایی که بیرون هست دستکاری شده هست
با سلام
ودوستان عزیز می خواستم بدونم باس سی پی یو مدل xps l501 چنده آخه هر سایتی یه چیزی زده 1333 یا 1066
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان عزیز
سلام به همه
من بعد از کلی تحقیق آخرش HP-DV6 3150 رو گرفتم و ازشم حسابی رازیم .
تاپیک خوبی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش گذشت
موفق و پیروز باشید
یه سوال فنی
اونایی که رم 6 دارن یه نیگا بندازن ببینن ترتیب و مارک رمشون چیه... مال من یه 4 Hyundai و یه 2 سامسونگه
از CPU-Z میتونید استفاده کنید
داداش منم همين لپ تاپ و از گارانتي سبز گرفتم...هر كاري ميكنم واسه ريكاوري DVD مي سوزه چيكار كنم؟؟
بله دوست من...تو slot1 یه رم 4gb samsung هست. و در slot2 یه رم 2gb micron technology وجود داره...
من بدون پایه خنک کننده با برنامه دمای پردازنده رو مورد برسی قرار دادم...
تو حالت بی کاری دما تو بین 49 تا 53 هستش
وب گردی و دانلود و... تو بین 52 تا 58
من یه بازی نصب کردم و با اون بازی حسابی از دسنگاه کار کشیدم به طوری که 4.5گیگ از رم پر بود و 1گیگ از گرافیک و Gpu گرافیکم حسابی مشغول بود و از 8 ترد cpu ام چهار تا پر پر مشغول فعالیت بودن و دوتا شون نیمه و دوتا دیگه معمولی داشتن کار می کردن...
من با 15دقیقه کار با این شرایط دمای پردازنده رو تا 82 درجه تونستم ببرم.....نظرتون چیه ؟؟؟؟به نظرتون غیر طبیعی ؟؟؟ پایه خنک کننده بگیرم تاثیر گذاره ؟ دقیقا کدوم مدل پیشنهاد می دین ؟
بله دوست من...تو slot1 یه رم 4gb samsung هست. و در slot2 یه رم 2gb micron technology وجود داره...
من بدون پایه خنک کننده با برنامه دمای پردازنده رو مورد برسی قرار دادم...
تو حالت بی کاری دما تو بین 49 تا 53 هستش
وب گردی و دانلود و... تو بین 52 تا 58
من یه بازی نصب کردم و با اون بازی حسابی از دسنگاه کار کشیدم به طوری که 4.5گیگ از رم پر بود و 1گیگ از گرافیک و Gpu گرافیکم حسابی مشغول بود و از 8 ترد cpu ام چهار تا پر پر مشغول فعالیت بودن و دوتا شون نیمه و دوتا دیگه معمولی داشتن کار می کردن...
من با 15دقیقه کار با این شرایط دمای پردازنده رو تا 82 درجه تونستم ببرم.....نظرتون چیه ؟؟؟؟به نظرتون غیر طبیعی ؟؟؟ پایه خنک کننده بگیرم تاثیر گذاره ؟ دقیقا کدوم مدل پیشنهاد می دین ؟
یه سوال فنی .
این دکمه ای که کنار دکمه پاور لپتاپه و برای تنظیمات اسپیکرهای لپتاپه واسه من غیر فعاله . یعنی هرچی این دکمه رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده .و هیچ برنامه ای رو باز نمی کنه .چکار کنم؟
درایورهای چیپست رو که نصب کنی مشکلت حل میشه
دوستان اين پارتيشن رو نمي شه بدون نصب دوباره ويندوز تقسيم بندي كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)