تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 51 اولاول ... 3945464748495051 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 508

نام تاپيک: Need for Speed: Shift 2 Unleashed

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نظر من اینه.
    شیفت یه آشغاله.
    نظر شما هم میتونه محترم باشه !! اما یکی میاد میگه اشغاله باید دلایل منطقی هم بیاره !! و صرفا بخاطر اینکه نمیتونه با گیم پلی سخت و نزدیک به واقعیت یه بازی کنار بیاد !و به بازی های اسون که گازو میگیری و اول میشی عادت کرده و تو اونا هم از ترینر کمو بیش مثلا از ترینر استفاده میکرده !! بگه بازی (شیفت ) اشغاله دور از اخلاق حرفه ای هستش
    +
    شما بیا برا ما توضیح بده چرا اشغالله و مشکلات و کمو کاستی های بازی رو برامون شرح بده تا ما هم بلکه فیضی ببریم
    +
    +
    +
    +
    شیفت 2 نسبت به شماره ی قبلی خودش پیشرفت هاش فراتر از حد بود بنرم وخیلی بازی عالی شده بود !! طوری که شیفت 1 رو تا تا حدود 60% ول کرده بودم و برام تکراری و خسته کننده شده بود !! اما اینو حتی تموم که کردم هیچ ! هر چند وقت یه بار همینجور میرم یه چند تا مسابقه ای هم میدم و کلی هم لذت میبرم
    Last edited by SA.JJ.AD; 07-07-2011 at 13:56.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

این نظر شماست که نباید بازی واقعی ساخته بشه!نظر من برعکسه

بازی که شما میگید به درد بچه دبستانی ها میخوره.....بازی باید واقعی باشه و حس واقعی بودن به آدم دست بده....اصلا نظرتون رو قبول ندارم
    عزیز کلا سری shift وgran turismo و forza همیشه بزرگترین رقابتشون سر reality بودن بازی بوده و در اصل اینها بازیهای شبیه ساز اتومبیل سواری_ند و بیشتر به درد کسانی میخورند که به دنبال تجربه_ی واقعی یه ریسینگ هستند نه سرگرمی محض!
    و دوست من اگه شما دنبال بازیی هستید که خیلی ساده تر و در عین حال سرگرم کننده تر باشه بهتون need for speed hot pursuit رو پیشنهاد میکنم

سلام جناب mehdy.z و meha
    need for speed hot pursuit رو هم بازی کردم که به نظرم خوب میومد....

دلیل اول خودم رو پس می گیرم...حق با شماست...بازی واقعی به بعضی ها حس خوبی میده...
    اما دلیل دوم من ، واقعی بودن این بازی رو رد می کنه....

در ضمن ، چرا گاردریل مثل یه آهن ربا عمل میکنه؟
    چرا وقتی از پشت به یه ماشین می زنم ، به جای اینکه اون کنترلش رو از دست بده ، من 180 درجه می چرخم؟
    چرا وقتی با سرعت خیلی آروم با بوگاتی (که وزن زیادی داره) چپه میشم ، مثل یه بچه ی 3 ساله ، 20 بار دور خودش می چرخه؟( انگار با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت چپ کردی !!!)
    چرا وقتی از بغل به یه ماشین می چسبم ، هر کاری می کنم ، دیگه نمیتونم ازش جدا شم تا اینکه با همدیگه به یه دیواری برخورد کنیم؟؟ (حتی گاز و فرمون رو هم ول کنم ، باز هم مثل چسب دوقلو به هم چسبیدیم.)

من خودم دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک هستم...فکر نکنم از نظر دینامیکی و قوانین نیوتون ، چنین مواردی ، در واقعیت وجود داشته باشه

3. 4 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آره اگر پستهای من رو بخونی دقیقا منم از همین مینالم

از اینکه به ماشین جلویی میزنم و منحرف میشم خیلی زورم میگیره...هیجانش تو اینه که بزنی به این و اون....ماشین انگار چسبندگی نداره روی هواست

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام جناب mehdy.z و meha
    need for speed hot pursuit رو هم بازی کردم که به نظرم خوب میومد....

دلیل اول خودم رو پس می گیرم...حق با شماست...بازی واقعی به بعضی ها حس خوبی میده...
    اما دلیل دوم من ، واقعی بودن این بازی رو رد می کنه....

در ضمن ، چرا گاردریل مثل یه آهن ربا عمل میکنه؟
    چرا وقتی از پشت به یه ماشین می زنم ، به جای اینکه اون کنترلش رو از دست بده ، من 180 درجه می چرخم؟
    چرا وقتی با سرعت خیلی آروم با بوگاتی (که وزن زیادی داره) چپه میشم ، مثل یه بچه ی 3 ساله ، 20 بار دور خودش می چرخه؟( انگار با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت چپ کردی !!!)
    چرا وقتی از بغل به یه ماشین می چسبم ، هر کاری می کنم ، دیگه نمیتونم ازش جدا شم تا اینکه با همدیگه به یه دیواری برخورد کنیم؟؟ (حتی گاز و فرمون رو هم ول کنم ، باز هم مثل چسب دوقلو به هم چسبیدیم.)

من خودم دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک هستم...فکر نکنم از نظر دینامیکی و قوانین نیوتون ، چنین مواردی ، در واقعیت وجود داشته باشه
    والا جواب تموم این سوالات رو میخواستم توی تاپیک dirt3 به دوستمون(sam fisher)بدم ولی حوصله_ش رو نداشتم ولی اینجا حداقل یه اشاره کوتاه بهش میکنم
    دلیل اینکه این بازی یک شبیه سازی به تمام معنا در بازیهای ریسینگ هست:

1-در این بازی سیستم magnetic بین فلزات تعریف شده یعنی اینکه وقتی دو تا ماشین و یا دو قطعه فلز عموما بار دار(به علت اصطکاک شدید که بین بدنه ماشین وهوا و یا حتی بین قطعات ماشین وجود داره)به هم میرسند نوعی جاذبه نسبتا ضعیف بین اونها بوجود که البته در سرعتهای پایین این جاذبه کار خاصی نمیکنه ولی در سرعتهای بالا به علت تماس بسیار پایین لاستیک اتومبیل با جاده همین یه ذره جاذبه به راحتی تعادل ماشین رو به هم میزنه...دلیل اصلی چسبیدن اتومبیل ها در هنگام برخورد به هم و یا چشبیدن ماشین به نرده کنار جاده همینه....البته دلیل دوم و البته اصلی که باعث میشه ماشین به نرده های جاده بچسبه قفل شدن فرمون در هنگامیه که بدنه ماشین کلا به یه جای کیپ بچسبه...حتما خیلی هاتون این تجربه رو موقع پارک کنار جدول داشتید

2-در این بازی سیستم جذب ضربه توسط بدنه ماشین تعریف شده یعنی اینکه دقیقا برخلاف بازیهایی نظیر همین dirt3 که وقتی به در و دیوار میزنید عین قوطی کبریتی که به دیوار بکوبید ماشین شروع به رقصیدن دور خودش میکنه ولی توی این بازی سیستم جذب ضربه عین یه تصادف واقعی باعث میشه که قسمت زیادی از ضربه وارده توسط بدنه ماشین جذب بشه!!!

3-این بازی جزء معدود بازیهایی هست که توی اون سیستم کنترل کشش عین اتومبیلهای واقعی با موتور قدرتمند براش تعریف شده به نحوی که این سیستم مانع اعمال گشتاور ناگهانی و نامحدود به چرخها در هنگام فشار دادن گاز میشه ....چون توی اتومبیلهای قدرتمند برخلاف پراید خودمون اگه قرار باشه کل 600 تا 700 اسب بخار قدرت و گشتاور موتور به یکباره بدون کنترل مخصوصا در دنده یک به چرخها اعمال بشه کلا ماشین 180 درجه دور خودش میچرخه(این سیستم توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)

4-توی این بازی سیستم کنترل ثبات مرکزی برای ماشین تعریف شده...همون سیستمی که در ماشینهای کاملا مدرن دنیا باعث میشه ماشین سر پیچ یا چرخش ناگهانی اتومبیل سریع تعادل خودش رو به دست بیاره(این نیز توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)

5-منوی HUD در ای نبازی فوق العاده واقعی عمل میکنه که این رو هم میشه از روی افت فریم شدیدی که در هنگام روشن بودنش بوجود میاد فهمید به طوری که پیشنهاد میکنم اگه یه دو هسته ای دارید حتما خاموشش کنید که واقعا بازی روونتر میشه(خود من با اینکه که athlone x4 640 دارم با روشن بودنش نزدیک به 10 فریم کاهش دارم!!!)که این نشون میده واقعا داره یه چیزهایی به طور واقعی توسط این سیستم محاسبه میشه مخصوصا در حالتی که داره گشتاور اعمالی به چرخها رو به شما نشون میده
    البته در جواب دوستمون هم باید بگم علت اصلی اینکه در این بازی در هنگام برخورد برخی اتومبیلها(نه همه)تعادلشون سریع به هم میخوره و به قولی 180 درجه دور خودش میچرخه اینه که وقتی موتور شما در وسط یا عقب ماشین تعبیه شده باشه(در اکثر اتومبیلهای کلاس A دنیا)و از عقب به یه ماشین دیگه بکوبید به علت اینه شما در اصل طرف سبک اتومبیل رو به قسمت سنگین اتومبیل جلویی زدید مرکز ثقل اتومبیل جلویی خیلی بهتر میتونه عمل کنه و این شما هستید که منحرف میشد(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید)
    البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که توی فیزیک این بازی فوقاالعاده عمل شده مثل برهم برهم خوردن سیستم تعادل اتومیبل وقتی یه جفت از چرخهاتون از race خارج و به داخل چمن میره که عین حالت واقعی دوباره به تعادل رسوندن ماشین رو مشکل میکنه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا بحثش مفصله....ولی در کل من به قسمتهای اصلی این بازی که اون رو از بازیهای دیگه متمایز میکنه اشاره کردم

++++
    در مورد گرافیک این بازی چیزی نمیگم چون دیگه نیازی به تعریف نداره...فقط همینطور که قبلا گفتم اگه شما در حین بازی یه شات از بازی بگیرید و از مانیتور دور شید و به عکس گرفته شده نگاه کیند به لحظه ممکنه گول بخورید و فکر کنید که این یه صحنه_ی واقعیه

(علت اصلی این حرفهایی که زدم این بود که دیدم به علت واقعی بودنش دیگه زیادی داره توی حقش اجهاف میشه....)

موفق و گیمر باشید
    Last edited by mehdy.z; 07-07-2011 at 20:09.

6. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا گزینه ی sell برای ماشین های من بسته است. میخوام بفروشمش یه چیز دیگه بخرم.
    ویرایش: فهمیدم، اول باید یکی دیگه بخرم
    Last edited by shahab_f; 07-07-2011 at 19:50.

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

والا جواب تموم این سوالات رو میخواستم توی تاپیک dirt3 به دوستمون(sam fisher)بدم ولی حوصله_ش رو نداشتم ولی اینجا حداقل یه اشاره کوتاه بهش میکنم
    دلیل اینکه این بازی یک شبیه سازی به تمام معنا در بازیهای ریسینگ هست:

1-در این بازی سیستم magnetic بین فلزات تعریف شده یعنی اینکه وقتی دو تا ماشین و یا دو قطعه فلز عموما بار دار(به علت اصطکاک شدید که بین بدنه ماشین وهوا و یا حتی بین قطعات ماشین وجود داره)به هم میرسند نوعی جاذبه نسبتا ضعیف بین اونها بوجود که البته در سرعتهای پایین این جاذبه کار خاصی نمیکنه ولی در سرعتهای بالا به علت تماس بسیار پایین لاستیک اتومبیل با جاده همین یه ذره جاذبه به راحتی تعادل ماشین رو به هم میزنه...دلیل اصلی چسبیدن اتومبیل ها در هنگام برخورد به هم و یا چشبیدن ماشین به نرده کنار جاده همینه....البته دلیل دوم و البته اصلی که باعث میشه ماشین به نرده های جاده بچسبه قفل شدن فرمون در هنگامیه که بدنه ماشین کلا به یه جای کیپ بچسبه...حتما خیلی هاتون این تجربه رو موقع پارک کنار جدول داشتید

2-در این بازی سیستم جذب ضربه توسط بدنه ماشین تعریف شده یعنی اینکه دقیقا برخلاف بازیهایی نظیر همین dirt3 که وقتی به در و دیوار میزنید عین قوطی کبریتی که به دیوار بکوبید ماشین شروع به رقصیدن دور خودش میکنه ولی توی این بازی سیستم جذب ضربه عین یه تصادف واقعی باعث میشه که قسمت زیادی از ضربه وارده توسط بدنه ماشین جذب بشه!!!

3-این بازی جزء معدود بازیهایی هست که توی اون سیستم کنترل کشش عین اتومبیلهای واقعی با موتور قدرتمند براش تعریف شده به نحوی که این سیستم مانع اعمال گشتاور ناگهانی و نامحدود به چرخها در هنگام فشار دادن گاز میشه ....چون توی اتومبیلهای قدرتمند برخلاف پراید خودمون اگه قرار باشه کل 600 تا 700 اسب بخار قدرت و گشتاور موتور به یکباره بدون کنترل مخصوصا در دنده یک به چرخها اعمال بشه کلا ماشین 180 درجه دور خودش میچرخه(این سیستم توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)

4-توی این بازی سیستم کنترل ثبات مرکزی برای ماشین تعریف شده...همون سیستمی که در ماشینهای کاملا مدرن دنیا باعث میشه ماشین سر پیچ یا چرخش ناگهانی اتومبیل سریع تعادل خودش رو به دست بیاره(این نیز توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)

5-منوی HUD در ای نبازی فوق العاده واقعی عمل میکنه که این رو هم میشه از روی افت فریم شدیدی که در هنگام روشن بودنش بوجود میاد فهمید به طوری که پیشنهاد میکنم اگه یه دو هسته ای دارید حتما خاموشش کنید که واقعا بازی روونتر میشه(خود من با اینکه که athlone x4 640 دارم با روشن بودنش نزدیک به 10 فریم کاهش دارم!!!)که این نشون میده واقعا داره یه چیزهایی به طور واقعی توسط این سیستم محاسبه میشه مخصوصا در حالتی که داره گشتاور اعمالی به چرخها رو به شما نشون میده
    البته در جواب دوستمون هم باید بگم علت اصلی اینکه در این بازی در هنگام برخورد برخی اتومبیلها(نه همه)تعادلشون سریع به هم میخوره و به قولی 180 درجه دور خودش میچرخه اینه که وقتی موتور شما در وسط یا عقب ماشین تعبیه شده باشه(در اکثر اتومبیلهای کلاس A دنیا)و از عقب به یه ماشین دیگه بکوبید به علت اینه شما در اصل طرف سبک اتومبیل رو به قسمت سنگین اتومبیل جلویی زدید مرکز ثقل اتومبیل جلویی خیلی بهتر میتونه عمل کنه و این شما هستید که منحرف میشد(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید)
    البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که توی فیزیک این بازی فوقاالعاده عمل شده مثل برهم برهم خوردن سیستم تعادل اتومیبل وقتی یه جفت از چرخهاتون از race خارج و به داخل چمن میره که عین حالت واقعی دوباره به تعادل رسوندن ماشین رو مشکل میکنه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا بحثش مفصله....ولی در کل من به قسمتهای اصلی این بازی که اون رو از بازیهای دیگه متمایز میکنه اشاره کردم

++++
    در مورد گرافیک این بازی چیزی نمیگم چون دیگه نیازی به تعریف نداره...فقط همینطور که قبلا گفتم اگه شما در حین بازی یه شات از بازی بگیرید و از مانیتور دور شید و به عکس گرفته شده نگاه کیند به لحظه ممکنه گول بخورید و فکر کنید که این یه صحنه_ی واقعیه

(علت اصلی این حرفهایی که زدم این بود که دیدم به علت واقعی بودنش دیگه زیادی داره توی حقش اجهاف میشه....)

موفق و گیمر باشید

جواب ها کاملاً واضح و علمی به نظر میاد...
    از تایپ این پست ممنونم...استفاده کردم...

9. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلب نـــفـــس

پيش فرض

سلام ببخشید وارد بحثتون شدم ولی واقغا بازی مزخرفی بود/ اصلا به نظر من این بازی نبود

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا این بازی اینقدر سختــــــــــته؟ درک میکنم که شبیه سازی رانندگی واقعیه. اما دیگه اینقدر؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    من الان حرفی بزنم 222 نفر میریزن سرم
    ولی من رو هر کدوم از مهارت های هندلینگ یعنی:NOVICE-NORMAL-EXPERIENCED-PRO-ELITE
    بازی کردم نشد که نشد یه دستی درست و حسابی بکشم
    حالا این به جهنم
    اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
    من خودم رانندگی کردم
    به خدا هرموقع که فرمونو بچرخونی ماشین هم همون موقع میپیچه
    حالا اینا به کنار
    یکی بیاد یه خورده یاد بده مهارت ما بیشتر شه
    مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم

13. این کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

سلام
    من الان حرفی بزنم 222 نفر میریزن سرم
    ولی من رو هر کدوم از مهارت های هندلینگ یعنی:NOVICE-NORMAL-EXPERIENCED-PRO-ELITE
    بازی کردم نشد که نشد یه دستی درست و حسابی بکشم
    حالا این به جهنم
    اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
    من خودم رانندگی کردم
    به خدا هرموقع که فرمونو بچرخونی ماشین هم همون موقع میپیچه
    حالا اینا به کنار
    یکی بیاد یه خورده یاد بده مهارت ما بیشتر شه
    مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم
    خیال کردی باید خودت یاد بگیری.تا تو باشی شیفت به این خوبی بازی نکنی
    یه مقدار dirt یا lfs بازی کن تا دستت رون شه

15. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •