تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 179 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

داره خودمونی میشه نيما7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    دور از خونه یه جای افتضاح :(

پيش فرض

خوب اینم اولین پست من با لپ تاپ ایسر 5742g البته من لپ تاپم رو 2 ماه پیش810 تومن خریدم و قرار بود وقتی خریدمش بیام نظرم رو راجع بهش بگم البته قسمت نشد قهوه ایش رو بخرم ولی سیاهشم بد نیست خوشگله و من ازش راضی هستم
    حالا کارکرد دستگاه :از cpu و گرافیکش کاملآ راضی هستم و بیش از حد انتظارم کار کردش خوب بوده و به جرات میگم محشره و تنها نقطه ضعف دستگاه توی طراحی و کیفیت صفحه نمایش دستگاهه که در مقایسه با لپ تاپ های بالای 1 میلیون و 200 هزار تومنی کمی ضعیف هست وزن دستگاه مناسب و برای مسافت های کم خوب هست فقط موقع بازی های سنگین گرافیک دوم خیلی داغ میکنه که با یه کولپد مناسب قابل حله البته من کولپد تو این 2 ماه نداشتم و حسابی هم ازش کار کشیدم تو این 2ماه و بازی بلک اوپس رو با بالاترین تنظیمات بازی کردم راستی رو سیستمتون ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید تا قدرت واقعی سیستم رو ببینید و لذت ببرید کسی سوالی داشت پیغام خصوصی بده جواب میدم
    من برای سیستمم یه دی وی دی رایتر لایتون با گارانتی سازگار و یه موس و یه کیبورد هم خریدم شما ها هم اگه به طول عمر مفید دستگاهتون علاقه مند هستین همین کارو بکنید پشیمون نمیشید (( بخصوص دی ویدی رایتر و حتما بخرید))

2. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به بروبکس
    اقا من بعد از مدت ها تصمیم گرفتم که همین مدل ایسر رو بگیرم.....
    کسی از شیراز هست که بتونه کمکم کنه و ادرس فروشگاه های منصف رو بده؟؟؟
    خودم بچه تهرانم اما شیراز درس میخونم میخوام اینجا بگیرم تا برای عید که تعطیلم هاردش رو پر اهنگ و فیلم و بازی و .. کنم ببرم.
    الان که تو بازار نباید کم یاب باشه؟درسته؟؟؟ci 5 480m رو منظورمه....
    از همه بابت اینکه اومدن و این اطلاعات رو تو پیج قرار دادن ممنونم...

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

درود بر شما دوستان
    انگار سوء تفاهمی شده برای بعضی از دوستان
    ببینید این که من گفتم صفحه نمایشش خیلی جالب نیست اشتباه برداشت نکنید منظور من در سطح حرفه ای بود مثلآ اگر شما طراح یا گرافیست فوق العاده ماهری هستید نمیتونید اون چیزی رو که توقع دارید توی صفحه نمایش ایسر پیدا کنیداما اگه یه کار بر معمولی سطح بالا هستید در حد گیم های با کیفیت و فیلم های کیفیت بالا مطمئن باشید راضیتون میکنه من چون خودم قبلآ کار طراحی انجام میدادم از اون نظر گفتم واگرنه کمتر لپ تاپی از نظر من صفحه نمایشش برای کار های گرافیکی مناسب هست که اونا هم قیمتاشون در حد 3 میلیون تومن به بالا هست درضمن مانیتور و رم این لپ تاپ تحت لیسانس سامسونگ ساخته شده حالا کسی تو کیفیت سامسونگ شک داره دیگه نمیدونم!!!

5. این کاربر از نيما7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا کسی میدونه عمر باتری توی مدلای با گرافیک اینتل چه قده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بستگی به شرایط تنظیمات سیستمت و نوع باطریت داره بین 2 تا 3 ساعت نرمالش هست

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

سلام بجه ها.
    عزیزان ایسر5742z مانیتورش صفحش ال سی دی هست یا LED ؟ من گیج شدم خداییکسی خبری داره بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام بجه ها.
    عزیزان ایسر5742z مانیتورش صفحش ال سی دی هست یا LED ؟ من گیج شدم خداییکسی خبری داره بگه
    سلام

این مدل LED هست. ولی چند نمونه LED داریم. این مدل رو LED BackLite میگن. چیزی بین LCD و LED. چون Full LED مصرف انرژی بالایی داره توی اکثر لپ تاپ هایی که برای مصرف کننده های معمولی هست از BackLite استفاده میشه. چون هم ارزونتره و هم مصرف انرژی کمتری داره.

موفق باشین.

10. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون.پس در حال کیفیتی بهتر از ال سی دی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

درود بر شما دوستان
    اگرنه کمتر لپ تاپی از نظر من صفحه نمایشش برای کار های گرافیکی مناسب هست که اونا هم قیمتاشون در حد 3 میلیون تومن به بالا هست درضمن مانیتور و رم این لپ تاپ تحت لیسانس سامسونگ ساخته شده حالا کسی تو کیفیت سامسونگ شک داره دیگه نمیدونم!!!
    سلام

اینکه LCD و LED های سامسونگ کیفیتشون خوبه شکی نیست. در لپ تاپ های امروزی بهترین صفحه نمایش رو VAIO ها دارند. چون سونی هم تکنولوژی ساخت لپ تاپ رو داره و هم تکنولوژی ساخت صفحه نمایش رو. البته موضوع بهتر بودن صفحه های نمایش به مدل صفحه ها هم مربوطه و اینکه VAIO ها بهترین رو دارند حالت کلی هست و قطعا اینجوری نیست. چون بعضی از مدل های اپل Full LED هایی دارند که واقعا کیفیت بالایی دارند. ولی هم قیمت دستگاه ها رو بالا برده و هم مصرف انرژی رو بالا میبره. در ضمن در صورت نیاز به تعویض این صفحه نمایش ها هزینه حدود 600 هزار تومان باید پرداخت. البته اگه صفحه نمایشش پیدا بشه.

موفق باشین.

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

مرسی دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون.پس در حال کیفیتی بهتر از ال سی دی داره؟

سلام

اختلاف کیفی LCD با LED BackLite ممکنه به چشم نیاد ولی مصرف انرژی خیلی کمتر خواهد شد. البته با پخش فیلم های رندر بالا میشه تفاوت رو احساس کرد.

موفق باشین.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دلايلي كه يك گرافيست يا طراح نميتواند با برخي از صفحات lcd يا نمايشگرهاي لپ تاپ ها كار كند:
    يه مشكلي كه توي صفحه نمايش خيلي از لپ تاپ ها هست (از جمله همين 5742) اينه كه :
    انسان در هنگام كار با لپ تاپ نزديك اون ميشينه و با دو چشم كه هر كدوم از زاويه مختلفي صفحه رو ميبينن به صفحه نگاه ميكنه . با تغير زاويه ديد، رنگ صفحه كمي تغير ميكنه، در واقع در اين حالت انسان با دو چشم دو تصوير با رنگهاي تقريبا متفاوتي ميبينه كه وقتي اين دو تصوير توي مغز با هم تركيب ميشن يه تصوير جديدي ميسازن كه در واقع تصوير واقعي نيست .
    اين موضوع در مورد رنگ سياه بيشتر نمود پيدا ميكنه چون اين رنگ با اندكي تغير زاويه، تغير رنگ ميده و به سمت يه جور كدري ميره.
    بهترين حالت براي ديد رنگ واقعي در اين صفحه نمايش ها نگاه كردن با يك چشم در مركز صفحه هست كه البته باز رنگهاي گوشه هاي صفحه نمايش چون با اون يك چشم زاويه بيشتر از 90 درجه دارن كدر ميشن و اين اصلا براي طراحان و گرافيست ها مناسب نيست
    اين موضوع در هنگام تماشاي يك صحنه از فيلم كه در شب هست و تاريك، بيشتر مشخص ميشه و اگه كيفيت خود فيلم هم كم باشه شما به درستي متوجه اتفاقات اون صحنه نميشيد
    Last edited by starpars; 01-03-2011 at 11:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •