با سلام
امکانش توی یاهو هم هست. اما هزینه بر هست.
امکانی به اسم forward کردن ایمیل هست که میتونید به یه آدرس ایمیلی دیگه که حتی جیمیل یا هر چیزی دیگه باشه یه نسخه کپی ارسال شه.
موفق باشید.
با سلام
امکانش توی یاهو هم هست. اما هزینه بر هست.
امکانی به اسم forward کردن ایمیل هست که میتونید به یه آدرس ایمیلی دیگه که حتی جیمیل یا هر چیزی دیگه باشه یه نسخه کپی ارسال شه.
موفق باشید.
خب میشه بگید چه جوری ممنون
اولی به صورت رایگان وجود نداره؟"
با سلام
اون چیزی که شما مد نظرتون هست اینه
وقتی داخل اون آدرس رفتید از سمت چپ گزینه ی POP & Forwarding رو انتخاب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس upgrade باید کرد به پلاس تا بتونید از امکاناتش استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام تو یاهو میل ... ساعت ایمیل ها رو برای من اشتباه میزنه .. چطوری میتونم طبق ساعت خودمون تنظیم کنم ؟
در قسمت Acount profile رو ایران که میزنم . . . ساعت رو دقیق نشون نمیده
کسی نبود پاسخگو باشه ؟
من ایمیلم تو یاهو هست
ولی هیچ ایمیلی بهم نمیرسه
خودم به هر کی ایمیل بزنم میره ولی بره کسی برام نمیاد
حتی خودم با ایمیل جیمیل امتحان کردم ولی به یاهوم نرسید
برای چی این جوری شده
باید چی کار کنم!!!؟
سلام به همگی دوستان...
یکی از اقوام ما از دوستانشون شنیده که:
من میتونم بفهمم ایمیلی که برای شخصی میفرستم اون شخص اون ایمیل رو خونده یا نه !
این یعنی اینکه دلیوری داره ؟ یا یاهو پیغامی چیزی میده ؟ اگه اینجوره، چرا من تا حالا اینجور گزینه ای ندیدم ؟
شایدم من بلد نیستم، یا شایدم سرویسش مجانی نباشه !
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...
همگی موفق باشین...![]()
سلال به همگي من پيش دوست دخترم قپي اومدم و گفتمش كه از كامپيوتر و اينترنت هر مشكلي داشته باشي برات حل ميكنم اينم دلخوش به كمك شما بودم حالا مشكلم اينه كه ميگه ازوقتي ياهو شكل وشمايل سرويس پست الكترونيكيشو عوض كرده يه آدرسي تو آدرس بوك هست كه وقتي ميخاد حرف اول اونو بنويسه اون ادرسو مياره ولي اين نميخاد بياد ميخاد پاكش كنه چيكار كنه؟ كمك كنيد لطفا حيثيتيه
اگه میخواهید بفهمید طرف ایمیل شما رو خونده یا باید از سرویسهای مربوط به این کار استفاده کنید. متن رو در سایت مخصوص به اینکار نوشته و لینکی رو که میده به شما برای دوستتون بفرستید.
ایمیل ایرانی هم این گزینه درخواست رسید رو دیدم توش و ظاهرا ایمیل پولی یاهو هم درخواست رسید از طرف رو داره مثل همین پیغام خصوص فروم که درخواست رسید میکنید.
Last edited by 900913; 06-10-2011 at 18:49.
با سلام
برید و از داخل contact ها اون مخاطب رو پاک کنید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)