تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 1185 اولاول ... 3945464748495051525359991495491049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

درسته، به پوست و دما و جنس لباس و ... بستگی داره، ولی کلاً هر ادکلنی یه درجه ماندگاری داره، به قیمتش هم اصلاً بستگی نداره، چون کمپانیها بعضی از مدلاشون رو برای افرادی میسازن که بوی غلیظ ادکلن اذیتشون میکنه.
    اگه موندگاری مهمه که عطر مشهدی بهترین موندگاری رو داره و وقتی با یکی دست میدی که از اون زده هر چه قدر هم که دستاتو با صابون بشوری بوش نمیره، قیمتش هم خیلی ارزون لیتری 1000!!

من که خودم مدت زیادی CK 1 رو استفاده میکردم، تقریباً دوش میگرفتم باهاش و دو سه ماهه خالیش کردم، اما باید خیلی دقت میکردی تا ببینی اصلاً که ادکلنی رو زدم یا نه!
    اما آلور اسپرت رو دو تا از همکلاسیهام که استفاده میکردن هر وقت وارد کلاس میشدن بوش تا یه مدت زیر بینیم بود.
    بازم میتونید برید دو تاشون بخرید و مقایسه کنید...

و صد البته شنل یه سر و گردن از کریسیتین دیور بالاتره! نه اینکه دیور بد باشه! اما شما هر سال 10 برند برتر ادکلن توسط یه مجله امریکایی و یه مجله اروپایی (فکر کنم فرانسوی بود) معرفی میشن که هیچوقت یادم نمیاد که دیور از شنل و گوچی بالاتر بوده باشه!

در مورد موندگاری شنل همه ادکلن فروشی ها به این قضیه معترف هستن .مگر اینکه پایه سوده خودشون در میان

باشه!

ولی در مورد مجلات و...دلیل نمیشه !بعدش سیاست شرکت ها فرق میکنه.الان شانل روی مد بیشتر کار میکنه ولی دیور بیشتر کارهای خاص درست میکنه که 20-30 دارن تولید میشن!ولی شانل چند تا از ادکلن هایی که تا 10 سال پیش داشت رو از رده خارج کرده .

چند سال پیش همین light blue به عنوان عطر برگزیده شناخته شد.با اینکه بویه خوبی داشت ولی ماندگاری خوبی

نداشت.

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

ممنون دوست عزیز لطفا چند تا ادکلن گرم که ماندگاری طولانی داشته باشند معرفی کنید
    من منظورم از ماندگاری طولانی همون پخش شوندگی طولانی هستش نه اینکه بعد از چند روز لباسمو بو کنم فقط خودم بوشو احساس کنم
    دوست گلم اولا برای فصله گرم از ادکلن گرم استفاده نمیکنن.بعدش من گفتم که با روحیاته من سازش نداره.پس

شناختی هم روشون ندارم.

2. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان

یک ادکلن پلی بوی از آلمان برام اومده بووووووووششششششششش دیوونه کننده هستش

روی یه تیکه از درب پاکتش نوشته prees to play

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هر 2شو دارم و ادوکلن روزانه من one هست.... والا شاید چون پخش کنندگی شنل ها کلا زیاده شما این جوری حس می کردی ولی موندگاری one در سطح ادوکلن های خنک خوبه و در کل ادوکلن ها ،در سطح متوسطی هست و صد در صد هم از آلور اسپرت بیشتره .... ولی آلور هوم بسیار خوشبو هست و موندگاریش اندازه one هست و پخش کنندگیش هم از one بیشتره.....

در مورد دوم من نظر خودمو می گم ادوکلن ماشین که نیست که بخوایم تو مجلات دنباله بهترینش باشیم، هر کسی یه نوع بویی دوست داره و همون رو هم می گیره استفاده می کنه دیگه ،حالا اگه یه مجله ای هم یه ادوکلنی رو بهترین بدونه نوش جون شرکتش به من مصرف کننده چه ربطی داره...
    ببخشید منم منظورم این بود که حجم بوی شنل بیشتره که اشتباهاً گفتم موندگاری!

به نظر من که در همه محصولات دنیا هر برند گاهی اوقات بهتر از بقیه است. مثلاً Rolex معروفه به بهترین برند ساعت یا کوکاکولا بهترین برند نوشابه یا نوکیا بهترین برند موبایل یا هاروارو بهترین دانشگاه ...، البته بحث سلیقه و کیفیت کالا هم هست اما این چیزیه که همه دنیا قبولش دارن.
    فکر کنم بد نباشه برندای برتر ادکلن و Luxuryها هم بشناسیم، و البته سلیقه هم چیزیه که از یه فرد تا یه فرد دیگه ممکنه 180 درجه فرق داشته باشه

امیدوارم این لیستا به کسایی که به این تاپیک سر میزنن کمک کنه.

این لیست بهترین برندای ادکلن مجله TNS هست: (بهترین برندهای شامپو و لوازم بهداشتی و آرایشی و .. هم هست که اگه خواستین اونا رو هم بذارم)
    1.Chanel
    2. Dior
    3. cK
    4. Bvlgari
    5. Gucci

و اینم لیست بهترین محصولات Luxury مجله Brandz که یکی از معتبرترین مجله های زمینه خودش هست:
    1. LV
    2. Hermes
    3. Gucci
    4. Chanel
    5.Hennessy
    6. Rolex
    7. Moet & Chandon
    8. Cartier
    9. Fendi
    10. Tiffany & co

5. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز لطفا چند تا ادکلن گرم که ماندگاری طولانی داشته باشند معرفی کنید
    من منظورم از ماندگاری طولانی همون پخش شوندگی طولانی هستش نه اینکه بعد از چند روز لباسمو بو کنم فقط خودم بوشو احساس کنم

شما اینایی که میگم رو امتجان کن:
    Givenchy Xeryus
    Azzaro ONYX
    Dunhill Desire Red
    BlackXS

7. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نظرتون راجع به سفارش از امازون چیه؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

منظورت از برند خوب چیه؟
    اگه معیار گرونیه که Creed گرونترین برند ادکلنه که من شناخت زیادی ازش ندارم، Chanel و Gucci و Christian Dior هم میشه جزء گرونا به حساب اورد و تقریباً اینا بهترین برندا هستن.
    90 درصد مدلای Christian Dior اکثراً بوی خنکی دارن، شاید خوشت بیاد.
    Davidoff هم اکثراً مدلای خنک میزنه، قیمتش هم خیلی خوبه.
    خوب برندای زیادی میشه گفت! ولی به نظر من از هر برند ممکنه یه مدل جالب توش باشه و نمیشه رو حساب اسمش فقط رفت سراغ اون!
    برای من بودجه مهم نیست ... از طرفی چون من علاقه ای به بوهای سبک و خنک دارم میخوام بهترین انتخاب هارو
    توی این دسته از بوها داشته باشم که البته هرچی هم باشه بوهای سنگین و تند و ... ماندگاری بیشتری از بوهای خنک و ملایم داره ! که فکر کنم تمرکزم رو بذارم روی ck1 و شنل وDior عالی باشه !

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خواب من الان این allure sport رو گرفتم فقط یه اشتباه بزرگ کردم 50 میلشو خریدم در حالی که 100 میلش دوبرابر و خیلی به صرفه تر بود ..
    من 83 تومن واسه 50 میلش دادم در حالی که 100 میلش فهمیدم 120 تومن بوده

11. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خواب من الان این allure sport رو گرفتم فقط یه اشتباه بزرگ کردم 50 میلشو خریدم در حالی که 100 میلش دوبرابر و خیلی به صرفه تر بود ..
    من 83 تومن واسه 50 میلش دادم در حالی که 100 میلش فهمیدم 120 تومن بوده
    قیمت خارج چنده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قیمت خارج چنده؟
    50 میل 65 دلار و 150 میل 120 دلار

14. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این پست رو مینویسم تا حداقل تجربه عملی خودم رو بگم :
    تو هوای شمال با این رطوبت بالاش که فورا بو از بین میره 1 ساعته مقدار خیلی کمی رو به بدنم زدم انصافا با همون مقدار کم هنوز که هنوزه کاملا تو فضای خونه اطرافیانم بوش رو حس میکنید حالا چه برسه تو هوای خشک بخوای استفاده کنی .. بدون شک ادکلن خیلی خوبیه از لحاظ موندگاری و پخش کنندگی وبه راحتی میشه اینو متوجه شد .. امیدوارم نظر من برای دوستان راهنمایی خوبی باشه
    اینم بگم بوش شما رو یاد رایجه هندوونه میندازه .. کلا خاصیت عطرهای سرد همینه
    فقط اشتباه من رو نکنید و حتما 100 میلشو بخرید
    کاش دوستان دیگه وقتی عطری رو میخرند مثل من بیان یه توضیح بدند

16. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •