راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
کاملا تایید میشه...بعضی از فروشنده ها اصلا فرق cpu با gpu نمیدونند چون اون گوشی رو موجود نداشته ازش بد میگه که یک چیز دیگشو بفروشه اگه موجود داشت میگفت بهترین گوشیههنوز تقلبیش نیومده ، رنگ ها هم هست
سامسونگ میخواد برای TV ها و تمامی محصولات دیجیتالیش از سیستم عامل بادا استفاده کنه و از طرفی گوشی ویو 1 بهترین گوشی از نظر کاربران در سایت جی اس ام شده![]()
بهتره به این حرفها گوش نکنید![]()
ولی در کل نسبت به این قیمتی که داره خیلی مفته من که کاملا راضیم دلیل پایین بودن قیمتم اینکه سامی میخواد بادا رو میون کاربراش جا بندازه
چه جالب تا به حال این کد رو ندیده بودم قبلا#*0#* میزدم قابل فهم بود ولی ازین کد زیاد چیزی نفهمیدم دقیقا برای چی هست ؟راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
دوستدار شما یاشار
Last edited by Yashar Cross; 03-07-2011 at 10:14.
یه چیزی مثل همونه فقط گزینه هاش بیشتره. البته همه قسمتاش رو بهتره دستکاری نکنید(قسمت های به جز تست) چون ممکنه گوشیتون به فنا بره...!![]()
سلام بچه ها می گم باسه Wave II
لوازم جانبی چیزی اومده من تاحالا ندیدم
اگه دیدید یک عکسی چیزی بذارید ببنیم براش چی زده سامسونگ یا زدن
ممنون می شوم
آقا مشکل اساسی. هر چی گشتم جوابم رو نگرفتم.
گوشی wave 2 جدیدا خریدم و فکر کنم بادا 1.2 هست. فارسی نداره !!! نه می خونه و نه می نویسه.
شدیدا به فارسی نیاز دارم. کسی لینکی چیزی نداره بشه روش فارسی نصب کرد؟ راه حلی نداره. کمک لطفا.
شما ورژن گوشیتون چیه؟ احتمالا باید فارسی داشته باشه مطمعنی؟
در هر صورت باید گوشیتونو فلش بزنید اموزشش تو موبایلستان انجمن بادا بگردی پیدا میکنی کاری نداره 5 دقیقه منتها قبلش باید فریمور دانلود کنی.
دوستدار شما یاشار
ممنون از توضیحاتتون ولی باید بگم هیچی نفهمیدم
فلش کردن یعنی چی؟ خراب نمیشه؟ یه برنامه نمی شناسین راحت بشه روش نصب کرد تا کیبوردش فارسی بشه فونت فارسی هم داشته باشه؟
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟ کد چیزی نیست وارد کنیم خودش بنویسه؟
آقا ما شارژ گوشی زود تموم میشه قبلا حال می کردم باهاش قبلا 2 روز داشتمش ولی حالا کمتر از یک روز شارژ داره؟
راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
برو تو setingبعد about phone بعد system info بعد software vresionراستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟
یک بار ریستش کن به احتمال قوی حل میشه اگه نشد فلشش کن.راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
* خیر! با برنامه تا جایی که من می دونم نمیشه.
* فلش کردن هم یعنی عوض کردن فریمور (نرم افزار داخلی سیستم).
1. از اینجا فریم ور رو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. طبق مراحل گفته شده در لینک زیر فلش کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتذکر: موقع فلش کردن مراحل را مو به مو انجام بدید و قبل از شروع هم یه بار کامل روندشو بخونید و اگر سوالی داشتید در همون فروم بپرسید. {در صورت اشتباه در مراحل ممکنه دوربین گوشی به فنا بره...!!
}
(اگر هم دسترسی دارید ببرید مایکروتل براتون فلش کنه ریسکش کمتره. البته نمی دونم گوشی های بدون گارانتیو فلش می کنند یا نه!؟)
Last edited by SH_P; 04-07-2011 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)