سلام.همین دیتابیس رو یک جوری بده به ما بردیا جان.مرسی
سلام.همین دیتابیس رو یک جوری بده به ما بردیا جان.مرسی
باشه
دیتابیسو ادیت میکنم طبق آخرین نقل و انتقالات و بعدش تبدیل به rar میکنم و آپلودش میکنم و بعد باید دانلود کنیو با دیتابیس خودت جایگزین کنی ولی اینجوری احیانا اگر خودت تغییراتی توی دیتابیس واسه خودت داده باشی همش از بین میره چون دیتابیس من جایگزین میشه.
من حتی یه سری بازیکن توی تیمای جوانان و رزرو باشگاهای آلمانی هم ساختم همراه با عکساشون.
کلا تمرکز من روی بوندسلیگا هستش
توی لیگای اسپانیا و ایتالیا هم فقط تیمای تاپشون رو مربی ها و روسا و گهگاه جنرال منیجرا و مدیرای ورزشیشونو درست کردم
اگه میخوای برات آپدیت کنم
هر جور راحتی دادش بده بهم.ممنون میشم.منتظرم
خدایی
بازی فقط fifa manager 2011
تا چند ماه دیگه انشالله 2012 میاد کولاک میکنه
Last edited by sisa; 05-08-2011 at 12:29.
سلام
می خواستم بپرسم فیفا منیجر کنسول ps3 هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
نخیر؛ FIFA Manager 11 فقط واسه پلتفرم Windows ارائه میشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دیتابیس من هستش
اینم فولدر پرتره من هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینارو هرکسی دوست داشت دانلود بکنه و جایگزین بکنه واسه آپدیت نقل و انتقالات(اکثرش آپدیت شدست) و همچنین کادر فنی و مربی گری کل تیمای بوندسلیگا و بعضا لالیگا و سری آ و همچنین عکساشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادتون نره که بعد از جایگزین کردن فولدرا باید از طریق ادیتور دیتابیس رایت و سیو کنید تا تغییرات اعمال بشن
برادر کارایی که گفتیین انجام دادم.مورینیو شد مربی رئال اما نقل و انتقالات انجام نشده تو تیم میلان.رونالدینیو هست هنوز
خب من که قبلا گفتم
برای نقل و انتقالات تاریخ داده شده به دیتابیس
به طور مثال وقتی تو یه سیو جدید رو شروع میکنی از تاریخ 1/7/2010 شروع میکنی و وقتی به ماه ژانویه میرسی رونالدینیو به طور اتومات منتقل میشه به فلامینگو.
بقیه بازیکناهم همینطور هستن
ولی اگر میخوای که از همون اول بازیت همه چی مطابق با تاریخ روز باشه باید بری دونه دونه از توی دیتابیس همشونو ترنسفر بکنی
موقع شروع سیو جدید چیو انتخاب کنم ؟ همون جا که 2 گزینه هست یکیش defaul database یکیش editor database
یم گزینه هم پایین اینا هست.تیکش بزنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)