سلام دوستان
فرقی نداره دوست عزیز
نمیدونم مشکلتون میتونه از کجا باشه ولی برای من ب خوبی وصل میشه و کار میکنه ( اینترنت از های وب استفاده میکنم )
سلام دوستان
فرقی نداره دوست عزیز
نمیدونم مشکلتون میتونه از کجا باشه ولی برای من ب خوبی وصل میشه و کار میکنه ( اینترنت از های وب استفاده میکنم )
اسکایپم قبلا در تنظیماتش گزینه keep historyفعال بود ویندوزو عوض کردم اسکایپ دوباره نصبیدم هیستوری های قبلی رو میخاوم تو خود پنجره اسکایپ وقتی پنجره مخاطب بازه دیگه گزینه jump back به تاریخ های قبلی چت نیست چون از بعد ویندوز عوض کردن، چتی در کار نبوده
داداش راهی است از داخل خود ایمیل اسکایپ بشه دسترسی داشت به هیستوری های قبلن ؟
هر ساعت چت ویدئویی تقریباً چقدر حجم مصرف میکنه؟
در اسکایپ تمام مشخصات من مثل تاریخ تولد جنس و ... public نوشته و change setting میکنم بازهم public هست چطوری خصوصی کنم؟
درود
من قبلا از اسکایپ استفاده میکردم و مشکلی نداشتم ؛ اخیراً هنگام چت ویدیویی شدیدا مشکل قطعی دارم و امکان تماس نیست. از دوستان کسی میدونه چرا ؟
درود بر شما...
به احتمال زیاد مشکل پکت لاس اینترنت دارید...
من برای تماس صوتی خارج ازکشور از اسکیپ استفاده میکنم اما ADSL قطعی داره میخواستم سوال کنم ایا میشه اسکیپ رو روی گوشی استفاده کرد؟ ایا اینترنت موبایل میتونه پشتیبانی خوبی بکنه؟ کدوم اپراتور بهتره؟ رایتل یا ایرانسل؟
من با 3G همراه اول استفاده کردم واقعا عالی بود بدون قطعی و افت کیفیت حدود 1ساعت مکالمه داشتم با ایرانسل و رایتل تست نکردم...
یه سوالی دارم شاید زیاد ربط دار نباشه ولی برام دردسر ساز شده هدفون دکمه کم و زیاد کردن صدا رو به صورت فیزیکی نداره برای موسیقی میشه یه جوری کمش کرد ولی برای چت صوتی اسکیپ صدا خیلی بلنده و اصلا نمیشه استفاده کرد ایا خود اسکیپ راهی داره صدا رو کم کنه؟ یا روشی به نظرتون میاد؟
سلام
در نوار پائین صفحه , آیکان یه بلندگو هست
روش کلیک کنین و صدا رو کم کنین
با راست کلیک روی همون آیکان هم میشه صدا رو تنظیم و کم و زیاد کرد
بعضی از لپ تاپها هم کنار کیبورد یا کنار صفحه , دکمه ی کنترل صدا داره
بعضی از صفحه نمایشها هم ولوم صدا داره
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-04-2015 at 12:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)