دسته رو هم باید دکمه هاش رو مشخص کرد؟
وقتی 2 تا دسته نصب میکنم کار نمیکنه.
یکی عکس از تنظیمات 2 تا دسته رو هم بزاره.
دسته رو هم باید دکمه هاش رو مشخص کرد؟
وقتی 2 تا دسته نصب میکنم کار نمیکنه.
یکی عکس از تنظیمات 2 تا دسته رو هم بزاره.
سلام ، دوستایی که fifa 11 رو بازی کردن چند تا سوال در مورد این بازی دارم :
1- آیا مثل fifa 10 وسط بازی میگیره یا نه میشه روون بازیش کرد ؟
2- لیورپول رو چجوری دادن ؟
3- با گیم پد مشکل داره یا نه ؟
4- با این سیستم من میخوره یا نه ؟
cpu : Intel Pentium 4 3.1 Ghz , 3.0 Ghz
Ram : 1.5 gb
VGA : Nvidia Geforce 9500 gt 1 gb
windows xp sp2
انلاین کسی نبود ؟
بچه ها بیاین انلاین بازی کنید انصافا خیلی میچسبه حال میده![]()
حسین جان (4039) داداش فکر کنم وقتشه که یه تاپیک جدا بزنی و یک لیگ راه بندازی همه بچه ها دور هم باشیم
البته اگه زحمتی نیست![]()
1-نه بازی خیلی روونه
2-کلا فیفا 11 توی انگلیس خیلی خوب کار کرده
3-نه با گیم پد اصل مایکروسافت که من امتحان کردم اصلا مشکل نداشت
4-بله به احتمال زیاد روی تنظیمات متوسط رو به بالا بتونید بازی رو روون اجرا کنید
من که ندارم جات خالی دیشب یه فصلو با تاتنهام تموم کردمو 3 شدم
1- اگه تنظیمات گرافیکی رو پایین بیارید احتمالا به مشکلی بر نمی خورید
2- در این زمینه بازی خیلی قویه. همه تیم های خیلی خوب درست شدن
3- نه. اگه به مشکلی بر خوردید توی یه پست توضیح داده شده که چی کار کنید
4- بله فقط سی پی یو چون دو هسته ای نیست شاید یکمی به مشکل بخورید
زیاد عجله نکنحسین جان (4039) داداش فکر کنم وقتشه که یه تاپیک جدا بزنی و یک لیگ راه بندازی همه بچه ها دور هم باشیم
البته اگه زحمتی نیست
به زودی توی انجمن بازی های آنلاین برای این بازی یه تاپیک زده میشه![]()
وحید جان از این gameranger سر در میاری؟
سلام
چرا همه دوستان از نحوه اجرای بازی ساکین و مشکل دارن. برا من که هیچ مشکلی نداره راحت و روون با بالاترین گرافیک اجرا میشه. و همه چیشم تنظیمه من جمله گیم پد. اما بنده دارم رو ایکس باکس بازی میکنم. وقتی داشتم رو pc بازی میکردم داداشم داشت رو ایکس باکس بازی میکرد یه لحظه که مقایسه کردم تازه متوجه شدم که نسخه ی pc یه آشغاله به تمام معنیه که سازنده ها هیچ ارزشی براش قائل نیستند. راستی خیل حیف شد اینترنت پرسرعتم دچاره مشکل شده و نمی تونم آنلاین بزنم. ان شاا... که درست بشه حتما میام.
سلام میبخشید دیر جواب میدم .
در مورد راهنمای آنلاین یکی از بچه ها تاپیکشو ایجاد کرده اما چون تا آخر کامل توضیح نداده من توضیحات بخش پایانیشو اینجا مینویسم . . خیلی راحته اصلا احتیاجی به گذاشتن عکس نیست فقط یک برنامه 100 کیلو بایتی باید دانلود بشه و بعد نصب اون برنامه .
بعد از نصب و کلیک کردن روی آیکن برنامه gameranger پنجره زیر باز میشه .
اینجا دو حالت وجود داره یا اینکه از طریق ایجاد روم ( کلیک کردن روی گزینه Host - بالای پنجره ) شما میزبان بشید و یا اینکه شما به یکی از این رومها که دیگران ساختن وارد بشید ( از طریق کلیک کردن روی یکی از رومها ) .
در حالتیکه شما میزبان میشید و روم ایجاد میکنید بعد از اینکه کاربر/کربران دیگه به اتاق یا روم شما وارد شدن , با کلیک کردن روی گزینه استارت بصورت اتوماتیک بازی برای هر دو نفر یا چند نفری که داخل روم هستن اجرا میشه .
وقتی وارد منو اصلی بازی شدید باید برید توی بخش آنلاین و بعد مولتی پلیر رو انتخاب کنید و در نهایت گزینه لن رو انتخاب کنید .
بعد از این مرحله یک پنجره باز میشه که باید یک اسم توش وارد کنید ( این اسم توی زمین روی سر بازیکنتون قرار میگیره ) . بعد از اوکی کردن وارد بخش بعد میشید که اینجا دو حالت وجود داره یا میزبان هستید یا اینکه به کابری که میزبانه ملحق شدید ( که بالا میزبان و غیر میزبان رو توضیح دادم ) . اگه میزبان هستید باید گزینه HOST GAME رو انتخاب کنید ( این گزینه پایین همین پنجره هستش ) و بعد از انتخاب این گزینه وارد مرحله بعد میشد که مثل حالت آفلاین تنظیمات بازی رو انجام میدید مثل زمان بازی و غیره . توی این پنجره اولین گزینه ROOM NAME هستش که باید یک اسم 4 حرفی به بالا براش انتخاب کنید . بعد اوکی میکنید و وارد پنجره بعدی که اسمش لابی رومه وارد میشید . توی این پنجره منتظر میمونید که کاربر / کاربران دیگه هم وارد بشه بعد از اینکه اسمشو دیدید اوکی میکنید و وارد مرحله انتخاب تیم میشد بعد از انتخاب تیم مثل حالت آفلاین ادامه کارها مثل انتخاب ترکیب و ... و نهایتا وارد بازی میشید .
در حالتیکه میزبان نیستید لازم نیست گزینه HOST GAME رو انتخاب کنید و فقط کافیه اوکی کنید و وارد مراحل بعد بشید .
توضیحات گزینه های مختلف پنجره بالا :
ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده ( سعی کنید وارد اتاقی بشید که پینگش بهتره . پینگ بهتر با شبز نشون داده شده ) .
قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . اینجا کسی که میخواد اتاق بسلزه و اصطلاحا هاست بشه در زمان ایجاد روم میتونه گزینه 1 در برابر 1 یا تعداد بیشتر رو انتخاب کنه . توی نسخه PC نهایتا میشه 5 در برابر 5 بازی کرد .
قسمت بعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه . کاربری که تصمیم داره یک روم تشکیل بده توی گزینهاش انتخاب رمز برای ورود به روم هم وجود داره که میتونه با اینکار مانع بشه هر کسی وارد اون اتاق بشه .
گزینه اول تعداد افرادی که میخواید توی بازی باشن رو میشه انتخاب کرد که نهایتا 10 یا همون 5 دربرابر 5 هستش .
گزینه دوم توضیحات که هر چی بنویسید توی پنجره بالا ( تصویر اول ) جلوی اسمتون میاد مثلا توی تصویر بالا من P30WORLD رو انتخاب کردم .
بقیه موارد هم که مشخصه که بعضیاش مربوط به کاربرانی میشه که با پرداخت پول اکانت گلد دارن .
در ضمن اگه دوست داشتید میتونید با انتخاب کاربران مورد نظرتون اونا رو توی لیست دوستانتون قرار بدید که هر وقت که اونا آنلاین شدن شما مطلع بشید و بتونید باهاشون چت کنید :
Last edited by 4039; 04-10-2010 at 16:02.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)