تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 49 از 386 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

در مورد بالا باید بگم که من اصلا تجربه و سوادی در این زمینه ندارم ، چون رشتم این نبوده اصلا ، و فقط یه مصرف کننده هستم ، اما وقتی چیزی رو آدم احساس می کنه و به چشم می بینه خوب مجبور می شه که یکم به اون فکر کنه
    وقتی که من ماشینم با سوپر و معمولی فرق می کنه ( صدای موتور و شتاب و مصرف) خوب تبیعیه که احساس کنم معمولی بهتره
    حالا اینکه در درازمدت چه بلایی سر موتور می یاد رو نمی دونم ولی ترجیح می دم که ماشین جون داشته باشه وقتی بهش گاز میدی ، البته بازم می گم حرفایی که می زنم اصلا علمی نیست و فقط چیزی رو که دیدم و بهش برخوردم رو دارم می نویسم ، برای همینم سوال در مورد بنزین مطرح کردم که ببینم بقیه چی میگن
    لطفا چند نفر دیگه هم تجربیاتشون رو در این مورد بگن تا بتونیم تصمیم بگیریم که کدوم بنزین (تو ایران !!!!) برای لوگان بهتره
    100% سوپر بهتره مگه اینکه جایگاه ها تقلب کنند و...

شما یک کاری کن در یک جاده صاف با یک کرنومتر شتاب 0 تا 100 بگیر و اونو ثبت کن.
    یکبار هم که باک ماشین خالی شد بنزین سوپر بزن و همین کار رو بکن.

حال واقعا نمیدونم شما چی میگید چون من روی پریاد و 405 و کورسا وقتی بنزین معمولی میزنیم دیگه جون سابق رو ندارند!

2. 2 کاربر از metal_militia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تندر 90 سايانا رونمايي شد

به گزارش خبرخودرو ، خودرو تندر 90 سايانا - ويژه سفارشي - دومين محصول تنظيم شده در شرکت ايران خودرو است که امروز رونمايي شد.
    به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، مدير عامل شرکت خودروهاي سفارشي ايران خودرو " آپکو" گفت : توليد اين محصول در سه ماهه دوم سال آينده آغاز و سه ماهه دوم سال در بازار عرضه مي شود.
    پور سعيدي گفت : مرداد ماه 5 هزار دستگاه تندر 90 تنظيم شده توليد خواهد شد.
    وي درباره قيمت اين محصول جديد گفت : حداکثر تفاوت (‌افزايش) قيمت ان يک ميليون تومان و حداقل 700 هزار تومان خواهد بود.
    پورسعيدي تاکيد کرد: قيمت خودرو متناسب با تجهيزاتي که مشتري انتخاب مي کند تعيين مي شود.
    نخستين محصول جديد تنظيم (تيون) شده، " سمند سايانا" بود و خودرو پارس هم در نوبت بعدي قرار دارد خودرو تندر 90 تنظيم شده " تندر سايانا" با 94 قطعه و مجموعه جديد توليد شده است و خدمات پس از فروش و خدمات پس از فروش آن در شبکه سيمرغ انجام مي پذيرد که امروز افتتاح شد .
    تغييرات تندر 90 سايانا شامل سپر جلوي جديد، جلو پنجره جديد با زه کروم، چراغ هاي مه شکن جديد، رکاب هاي جانبي، چراغ راهنماي جديد روي گلگير، آينه هاي جانبي تاشو راهنمادار، سپر عقب جديد، درب صندوق عقب برقي ، جا پلاک جديد روي درب صندوق عقب، چراغ پلاک هاي جديد ، آنتن اکتيو جديد، کيت تنفس و اگزوز اسپرت، تودوزي چرم طبيعي با روش جديد ، فرمان چرم، ترمز دستي و دسته دنده اسپرت، سيستم صوتي و تصويري با هشت بلندگو و آمپلي فاير
    است.
    "شبکه سيمرغ " شبکه فروش جديد شامل بهترين نمايندگي هاي مجاز فروش ايران خودرو است که از لحاظ بازاريابي و ارائه خدمات در سطح مطلوب هستند و وظيفه فروش خودروهاي سفارشي با توجه به سليقه مشتري و خدمات پس از فروش آن را به عهده دارند.
    ويژگي هاي شبکه سيمرغ هم در برگيرنده " تغيير سبد انتخاب تجهيزات به سليقه مشتري - ارائه سريع و کيفي خدمات- ارايه و مديريت خدمات پس از فروش از زمان تحويل کالا يا خدمات به مشتري- ارتقاي کمي و کيفي تامين قطعات -تبليغات چهره به چهره- کنترل و نگهداري اطلاعات مشتري(از نوع خدمت يا کالاي خريداري شده، تا زمان و نوع قرارداد و ...)، اختصاص شناسه هايي همچون شماره اشتراک، شماره فاکتور، شماره قرارداد، کارت گارانتي و ...، مديريت ارايه خدمات به مشتري براساس شناسه هاي ياد شده ، است.
    محورهاي مشتري مداري در شبکه سيمرغ هم شامل توسعه فرهنگ خدمت رساني به مردم از طريق خدمات پس از فروش ، بالا بردن کيفيت خدمات پس از فروش و ارايه اين خدمات در سطح استانداردهاي جهاني به مشتريان ، و ايجاد رويکردها و تجارب جديد براي مشتريان در خدمات پس از فروش است.
    قرار است مشتريان ، خدماتي را تجربه کنند که تاکنون در شرکت هاي ديگر ارايه نشده است.

يکشنبه، 11 اسفند 1387

4. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر مياد جالب بشه !!!! ولي خوب قيمتش به جاي اينكه 1 ميليون بره بالا 10 ميليون ميره بالا !!!

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

سلام

با l90 سرعت 100 دنده 4 دور موتور روي 30 هستش بنظرتون زياد نيست؟؟
    ميشه يه تست كنيد بگيد مال شما روي چند مي مونده

با تشكر

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

با l90 سرعت 100 دنده 4 دور موتور روي 30 هستش بنظرتون زياد نيست؟؟
    ميشه يه تست كنيد بگيد مال شما روي چند مي مونده

با تشكر
    نه مال ما رو 90 دور موتور رو 3 هستش.
    دلیلش هم اینه که ضریب دنده های لوگان قدرتیه و به خاطر همینه که در سربالایی هیچ نیازی به دنده معکوس ندارید.
    موفق باشید

8. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AK1

در آغاز فعالیت elham87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

hame tondara gheymateshon khobe,ba in ke ghiafe nadaran vali khodayish mashinaye khobian,man ke 5 mahe daram raziaaaaaaaam

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

(من خودم کورسا رو با اینکه خیلی خیلی ضعیف تره بیشتر دوس دارم)
    ولی حقیقتا باید قبول کرد تندر خودرو بسیار بسیار قوی و خوبی هست و مخصوصا با قیمت و امکاناتش !
    .
    من هم چندین و چند سال هست که کورسا دارم و حقیقتا ماشین نرم و با کیفیت و خوش ساختی هست ...
    ولی این ضعیف بودن بیش از حد موتورش منو دیوانه کرده و بالاخره رفتم تندر ثبت نام کردم ...

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تندر سایانا

پس از رونمايي از مدل فيس ليفت شده تندر-90 در شركت پارس خودرو، روزگذشته آپكو (شركت خودروهاي سفارشي ايران‌خودرو) تندر-90 آپشن شده را با اعمال تغييراتي در نماي سپرهاي جلو و عقب، تعويض جاي پلاك، تغيير چراغ‌هاي عقب و جلو، تريم داخل اتاق و نصب امكاناتي همچون آينه‌هاي جانبي راهنمادار تاشو، ترمز دستي، دسته دنده، پدال‌هاي اسپرت و سيستم صوتي و تصويري با نام تندر سايانا رونمايي كرد.
    به گفته محسن پورسعيدي، مديرعامل شركت آپكو تندر- 90 سايانا از قابليت نصب 94 آپشن برخوردار است كه مدل پايه‌اي اين خودرو كه از حداقل آپشن نصب شده برخوردار مي‌باشد، با يك تا يك ميليون و پانصد هزار تومان افزايش قيمت به بازار عرضه خواهد شد كه اين قيمت با توجه به خواسته‌ مشتريان و نصب آپشن‌هاي مختلف تغيير خواهد كرد.
    تندر سايانا روز گذشته در حالي رونمايي شد كه مسوولان شركت رنو پارس (نماينده رنو در ايران) به هنگام رونمايي از تندر-90 فيس ليفت شده پارس خودرو آن را بدون هماهنگي با رنو عنوان كردند. اما مسوولان روابط عمومي شركت رنو پارس در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص توليد تندر- 90 سايانا اظهار داشتند كه شركت آپكو به منظور تيونينگ كردن تندر 90 با شركت رنو پارس قراردادي منعقد كرده و براساس اين قرارداد قطعات مورد نياز براي آپشن كردن اين خودرو از سوي شركت رنو پارس تامين خواهد شد.اما نكته جالب اين خودرو نصب برند شركت رنو در جلو خودرو و برند ايران‌خودرو در عقب آن بود.
    محسن پورسعيدي روزگذشته در مراسم مذكور به خبرنگار ما در خصوص نصب آرم ايران خوردو در عقب تندر-90 سايان اظهار داشت: در تمام دنيا شركت‌هاي تيونينگ روي خودرو آپشن شده، نشاني از شركت خود نصب مي‌كنند به طور مثال شركت AMG كه تيونينگ خودروهاي بنز را انجام مي‌دهد روي خودروهاي اسپرت شده آرم خود را نصب مي‌كند كه ما در اين خصوص از شركت‌هاي بزرگ دنيا الگوبرداري كرده‌ايم.
    وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شركت رنو با نصب آرم ايران‌خودرو موافقت كرده يا خير، عنوان كرد: بايد توافق نهايي را با مالك برند انجام دهيم و هم اكنون نيز مذاكرات با شركت رنو را آغاز كرده‌ايم، اما نصب برند شركت تيونينگ الگويي است كه در دنيا مرسوم است و ماهم سعي داريم از همين روش استفاده كنيم. پورسعيدي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا شركت رنوپارس مجوز توليد تندر-90 سايانارا صادر كرده يا خير افزود: به طور معمول شركت‌هاي خودروساز اين اجازه را به شركت‌هاي تيونينگ مي‌دهند كه خودروي توليدي را به صورت آپشن به بازار عرضه كنند و درخصوص تندر-90 سايانا و توليد آن نيز مجوزهاي لازم از سوي شركت رنو صادر شده است.
    وي در ادامه اظهار داشت: علاوه بر صدور مجوز از سوي شركت رنو بايد مجوزهاي لازم از سوي موسسه استاندارد، راهور ناجا و سازمان محيط‌زيست جهت شماره‌گذاري اين خودرو اخذ شود كه در حال حاضر اين خودرو در حال پاس كردن استانداردهاي لازم از سوي سازمان‌ها و ارگان‌هاي ذي‌ربط است.
    وي درخصوص قراردادي كه اين شركت با رنو پارس جهت تامين هزار كيت (قطعات آپشن) منعقد كرده نيز اظهار داشت: قراردادي با شركت رنو پارس منعقد شده اما قرارداد منعقد شده در غالب فعاليت‌ ديگري است و به تندر-90 سايانا مربوط نمي‌شود.
    وي در ادامه تصريح كرد: آپكو سعي دارد تندر-90 ديگري را نيز طراحي كند كه اين قطعات براي خودروي مذكور در نظر گرفته شده‌ و تفاوت اين دو خودرو نيز در اين است كه قطعات تندر-90 سايانا قطعات جايگزين هستند اما قطعات در نظر گرفته شده براي طراحي جديد تندر-90 قطعاتي هستند كه قابليت نصب روي خودروي كامل را دارند كه اين مدل تندر-90 نيز به زودي رونمايي خواهد شد. پورسعيدي در پاسخ به اين پرسش كه قطعات براي چه تعداد تندر-90 تهيه و تامين شده، افزود: جهت مدل دوم تندر-90 براي تامين هزار دستگاه با شركت رنوپارس قرارداد منعقد شده كه اين تعداد قابل افزايش است.به گفته پورسعيدي تندر-90 سايانا در نيمه ابتداي سال آينده وارد بازار خواهد شد.پورسعيدي همچنين اظهار داشت: ساياناي فول‌ آپشن تا 8 ميليون تومان تفاوت قيمت با تندر -90 خواهد داشت. وي همچنين اظهار داشت :تندر-90 نسبت به خودروي سمند آپشن‌پذيرتر مي‌باشد.
    پورسعيدي تصريح كرد: ساياناي بعدي در اين شركت پژو پارس خواهد بود.

12. 2 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

لوگان جان عكس بيشتري در دسترس هست
    رو موتورشم كار كردن يانه

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

خ.ب اينم يك عكس از جولوش بنظر من كه قشنگ شده
    Last edited by 2299; 07-03-2009 at 00:03.

15. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •