تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 98 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اونی که تازه موتور سابین سبز خریده الان تو سایت نیست؟؟؟اگه هست جواب بده لطفا . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

سلام دوستان من تازه عضو شدم دلیل عضویتم هم فقط کسب اطلاعات از2mnzoneعزیز در رابطه با مونورشه دوست عزیز میشه قیمت موتور و تاریخ خرید و اینکه موتور رو خودت رینگها و لاستیکاشو عوض کردی یا وقتی خریدی رینگ اسپورت بوده رو بهم بگی؟اینم آدرس ایمیلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه منم قصد خریدشو دارم

سلام میشه قیمت موترت رو هم بگی؟
    Last edited by mohamad skystar; 30-06-2012 at 18:17.

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان قیمت نو
    CDI-125 چنده؟ دست دوم مدل 89 چنده؟اصلا موتور دسته دو ارزش داره؟
    دوستانی که با موتور هستن خیلی تصادف کردن؟
    موتور خوب از 500 تا یک تومان چه معرفی می کنید؟

Last edited by Khan gholi; 09-08-2012 at 10:15.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اطلاعاتی در مورد اسکوتر سند دار میخواستم.
    تا حالا موتور نداشتم
    کمترین قیمت اسکوتر سند دار چقدر هست؟
    این اسکوترهای وطنی تولید داخل هستن یا مونتاژ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام یه موتور ارزون میخوام از طرح هوندا 125 هم متنفرم.سنم هم زیر 17 هستترجیها یه چیزی باشه که گواهی نامه نخواد .دوستان لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام دوستان ... بنده یه باجاج 125زز دارم که میخوام بفروشم و یه موتور تو رنج 3-4 ملیون بگیرم ! از همه مهمتر برای منم ترمز و راحتی و کیفیتش هست تا سرعت و شتاب ! نظرتون چیه !؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام
    من یه روان تریل rv 200 مدل 90 دیدم کارکردش .2700 یک سال هم بیمه داره رنگ زرد چند بخرم خوبه ؟
    به نمایندگی زنگ زدم میگه صفرش نیست اگرم باشه 3500 هست من چند بخرم خوبه؟

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سلام دوستان
    بی زحمت یه موتور خوب تورنج قیمت 2 تا2.5 بهم معرفی کنید .
    فقط بگم من تازه گواهی نامه گرفتم قبلا یه کاب زیر پام بود وحالا می خوام یه موتور سرحال بگیرم
    از همه مهم تر زیبایی موتور برام مهمه (اصلی ترین ملاک)
    فقط هم می خوام باهاش برم تا توی شهر ودانشگاه.
    اگه صفر باشه خیلی بهتره.
    باتشکراز همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان
    من از اون موتورها میخوام که نیاز به پلاک کردن ندارن. مینی موتور منظورمه. چند مدل وجود داره؟ بهترین مدلش کدومه؟ برای استفاده بین محل کار و دانشگاه میخوام. فاصله محل کارم تا دانشگاهم زیاد نیست اما چون بزرگراه (چمران، همت، مدرس و...) ترافیک قفل داره و خیابون ولیعصر هم از پارک وی به پایین یه طرفه میشه نمیتونم ماشین ببرم. میخوام یه مینی موتور بگیرم که راحت از کوچه پس کوچه ها برم و گاهی وقتها هم از خط ویژه بندازم برم D: و چون پلاک نداره جریمه نمیشم D:
    لطفا بگید مینی موتور چند مدل داریم و ترجیحا عکسشون هم بذارید.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من یه موتور میخوام برای کار قیمش مهم نیست ولی میخوام قدرت داشته باشه تو زمستون کمتر سر بوخوره و بشه راحت کنترلش کرد تیوپلس باشه ( دیرتر پنچر میشه )من باید در روز مصافت زیادی رو تو شهر طی بکنم نظر خودم اونجر هست ولی 2 تا مشکل داره تیوپ لس نیست و تو ترافیک نمیشه لایی بکشی میخوام بدونم موتور بهتری هست یا نه ؟ نظر شما دوستان برام خیلی مهمه .
    در ضمن الان پالس 200 دارم راضی هستم ولی تو زمستون سر میخوره و از همه مهمتر باکس که میبندم وقتی وزنش زیاد میشه خم میشه و قاب بغل رو میشکنه !
    Last edited by REZA1001R; 05-10-2012 at 21:04.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10

سلام دوستان ... بنده یه باجاج 125زز دارم که میخوام بفروشم و یه موتور تو رنج 3-4 ملیون بگیرم ! از همه مهمتر برای منم ترمز و راحتی و کیفیتش هست تا سرعت و شتاب ! نظرتون چیه !؟
    راحتي و امنيت و و .... اونجر 200 پيشنهاد ميكنم .
    سلام دوستان
    بی زحمت یه موتور خوب تورنج قیمت 2 تا2.5 بهم معرفی کنید .
    فقط بگم من تازه گواهی نامه گرفتم قبلا یه کاب زیر پام بود وحالا می خوام یه موتور سرحال بگیرم
    از همه مهم تر زیبایی موتور برام مهمه (اصلی ترین ملاک)
    فقط هم می خوام باهاش برم تا توی شهر ودانشگاه.
    اگه صفر باشه خیلی بهتره.
    باتشکراز همه
    پالس 135 هم شتابش خوبه ، هم كم مصرفه ، هم اسپرته و زيباست .
    دوستان
    من از اون موتورها میخوام که نیاز به پلاک کردن ندارن. مینی موتور منظورمه. چند مدل وجود داره؟ بهترین مدلش کدومه؟ برای استفاده بین محل کار و دانشگاه میخوام. فاصله محل کارم تا دانشگاهم زیاد نیست اما چون بزرگراه (چمران، همت، مدرس و...) ترافیک قفل داره و خیابون ولیعصر هم از پارک وی به پایین یه طرفه میشه نمیتونم ماشین ببرم. میخوام یه مینی موتور بگیرم که راحت از کوچه پس کوچه ها برم و گاهی وقتها هم از خط ویژه بندازم برم D: و چون پلاک نداره جریمه نمیشم D:
    لطفا بگید مینی موتور چند مدل داریم و ترجیحا عکسشون هم بذارید.
    ممنون
    هندا 70 سي سي و تي50 پيشرو ، البته اينا موقع خريد پلاك دارند اما ميتوني بكنيشون و بذاري دم دست موقعي كه كلانتري بهت گير داد نشون بدي ، كفي هم گير نميده .
    سلام من یه موتور میخوام برای کار قیمش مهم نیست ولی میخوام قدرت داشته باشه تو زمستون کمتر سر بوخوره و بشه راحت کنترلش کرد تیوپلس باشه ( دیرتر پنچر میشه )من باید در روز مصافت زیادی رو تو شهر طی بکنم نظر خودم اونجر هست ولی 2 تا مشکل داره تیوپ لس نیست و تو ترافیک نمیشه لایی بکشی میخوام بدونم موتور بهتری هست یا نه ؟ نظر شما دوستان برام خیلی مهمه .
    در ضمن الان پالس 200 دارم راضی هستم ولی تو زمستون سر میخوره و از همه مهمتر باکس که میبندم وقتی وزنش زیاد میشه خم میشه و قاب بغل رو میشکنه !
    من يه مدت 220 پسرخالم دست بوده ، هم تيوپلس هست و هم براي لايي بازي و سرعت رفتن خوبه ، شتابش هم خوبه ، نسبت به آپاچي و 125 خيلي خيلي كمتر سر ميخوره اما درباره باكس بستن اطلاعي ندارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •