سلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟
سلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟
سلام دوستان.....بالاخره موتورولا دیفای رو خریدم....410 تومن از شیراز
سلام دوستان....بالاخره موتورولادیفای رو خریدم.410 تومن از شیراز
مبارکه / ایول به بچه های شیراز /
تا یک ماه دیگه رام رسمی 2.2 موتورولا براش عرضه میشهسلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟
2.3 هنوز معلوم نیست
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
گوشیتون دیفای هست ؟
برای چی میخواید به ریکاوری ببریدش ؟
مرسی fire جان...البته من شیرازی نیستم ..شیراز دانشجوام![]()
بچه ها الان تو سایت موبیلستان بودم ببینید چی دیدم![]()
طرف گوشیش با یک قطره آب که رو ال سی دی چکیده به فنا رفته !؟ یکی دیگه هم همینطور شده !!
el padrino :
ریختن آب روی تاچ دوستان امروز 3 قطره آب ریخت روی تاچ گوشی و من سریع پاکش کردم اصلا به جایی نفوذ نکرد معمولا هم با دستمال خیس یا الکلی گوشی رو تمیز می کردم به طوری که قطرات ریز آب روی صفحه دیده می شد و هیچ وقت هم مشکل نداشتم ! با دست خیس هم باهاش کار کرده بودم
اول که آب رو پاک کردم مشکلی نبود وقتی گوشی رو استند بای کردم و خواستم دوباره باهاش کار کنم دیدم اصلا قفلش کار نمی کنه یک کم بهش ور رفتم درست شد و باز شد بعد از 10 دقیقه دوباره خواستم کار کنم هر کار کردم قفل باز نشد و بک لایت هم بعد از چند ثانیه خاموش شد انگار اصلا دست به گوشی نمی زنید گوشی رو ریست کردم خیلی عالی با همون حساسیت فوق العاده کار می کرد ولی به محض این که استند بای میشه تاچش از کار می افته !!! وقتی استند بای هست یکی زنگ بزنه درست می شه ! ولی وقتی خودتون می خواین روشنش کنید کار نمی کنه با خود گوشی توی منو استارت وقتی لاک رو می زنم می تونم قفلش رو باز کنم ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته auto stand bye رو برداشتم به مدت 1 ساعت گوشی روشن بود هیچ مشکلی نداشت ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته یا باید یکی بهت زنگ بزنه تا درست شه یا ریست ! هارد ریست کردم جواب نداد ! الان باتریش تموم شد گذاشتم شارژ بشه رامش رو عوض کنم ببینم افاقه می کنه یا نه
به نظر دوستان تاچش داره کم کم از کار می افته یا اشکال نرم افزاری هست ؟خداییش باید قدر این دیفای رو بدونیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
Last edited by fire159; 27-02-2011 at 09:46.
مبارکهدیفای دارها دارن زیاد میشن
اگه آتریکس نبود فردا میومدم شیراز
![]()
اینجا سربزنید منتها قیمت نداده فقط شماره تماس داره
این اتریکس هم ضد اب هستش ؟کلا چه مزیتی نسبت به دیفای داره ارزششو داره ما هم منتظر باشیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by beckham7; 27-02-2011 at 09:55.
آتریکس ضد آب نیستولی صفحه اون gorilla هست که خیلی محکمه
منتظر بودن بسته به خودتونه و اینکه چقدر می خواهید هزینه کنید منتظر بودن برای آتریکس به شما اینارو میده... سخت افزار قوی تر ، پشتیبانی بهتر از ورژن های بعدی اندروید و البته صد البته گرانتر![]()
بله دیفای هست ایشون
یه بار فارسی ریختم روش بعد اشتباهی یه فایلو پاک کردم گوشی نیومد بالا مجبور شدم فلش کنم حالا میخوام ببینم میشه بکاپ گرفت و از ریکاوری مد اگه بعدا این اتفاق افتاد درستش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)