به جز اون سایت هایی که دوستمون گفتن اینا هم هست.
منم میتونم برات آپلود کنم.البته اگه مشکلی نداره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جز اون سایت هایی که دوستمون گفتن اینا هم هست.
منم میتونم برات آپلود کنم.البته اگه مشکلی نداره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما تو آزمونای قلم چی از این درصد ها هم بالاتر میزنیم بازهم رتبه ما به این خوبی نمیشه.
البته باید به این هم توجه کرد که جامعه آماری آزمونای قلم چی خیلی بیشتره و فعلا پایین کارنامه زده 60 هزار نفر.ولی خوبی آزمونای گزینه 2 هم اینه که یه رتبه تقریبی مطابق آزمون سراسری میده که خودش باعث میشه که آدم به خودش یه تکونی بده.
هر کدومشون یه خوبی دارن یکی جامعه آماریش یکی سوالاش.![]()
این هم کارنامه من
![]()
خب چند ميديد ازمونارو تا 6 ابانو؟
چرا مثل کارنامه رشته ریاضی که تو پست قبلی است تعداد افراد شرکت کننده و رتبه مطابق آزمون سراسری نداره.
با اینکه آدم با تراز میتونه بفهمه وضعیتش نسبت به داوطلبای دیگه چجوریه ولی بد نبود تعداد افراد شرکت کننده رو میزد.از کجا معلوم شاید تعداد افراد اونقدر کم بوده که روش نشده بنویسه![]()
چرا اتفاقا برای من هم زده منتها وقتی داشتم از صفحه عکس میگرفتم ناقص عکاسی کردم
مطابق آزمون سراسری رتبه من در زیر گروه اصلی میشه 9000 که تقریبا هیچی نمیشه باهاش قبول شد![]()
اگه دقت کنید scroll دوستمون هنوز کاملا پایین اورده نشده و این یعنی صفحه نمایش کارنامه هنوز ادامه داره ...
خب از روش های زیادی میشه استفاده کرد . پیشنهاد من اینه که از نرم افزار خوب Snagit استفاده کنید که واقعا تخصصش فقط تو این کاره . من و این نرم افزار با هم بزرگ شدیمیعنی از ورژن های پایینش دارم تا این اخریا ...
اما ساده ترین (و در واقعا متداول ترین) راه اینه که اول Browser تون رو حالت full screen قرار بدید . و بعد به سادگی از دکمه print screen sysRq استفاده کرده و در انتها تو paint کپی پیست کنید و اون قسمتای اضافه مثل نام و شهر و معدل و نوار ابزار ویندوز و .. رو حدف کنید و در انتها سیوش کنید . هر جور راحتید ...![]()
برای دیدن نمونه کارنامه های سایت گزینه 2 حتما باید آزمونای گزینه 2 رو ثبت نام کنیم و رمز ورود داشته باشیم یا اینکه کارنامه هارو به صورت موقت از سایت برداشتن؟
سلام خدمت همه ی رفقا و رقبا
من میخوام از آزمون 5 یا 6 به بعد گزینه 2 شرکت کنم.(رشته ریاضی)
میخواستم بپرسم چطور سوالات آزمونایی که برگزار شده رو میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
جایی هست که بفروشن؟؟؟
کارنامه های آزمون ها منظورتونه یا کارنامه های کنکور ؟
نه سوالات رو نمیفروشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)