تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 53 اولاول ... 39454647484950515253 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 526

نام تاپيک: ✎ آزمون های آزمایشی گـــــــــــــــزینـه دو

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

6

منم کارنامه رو میخوام بزارم
    شما کجا آپلود کردید ؟ من هرجا میخام آپلود کنم فیتطره
    به جز اون سایت هایی که دوستمون گفتن اینا هم هست.
    منم میتونم برات آپلود کنم.البته اگه مشکلی نداره!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

سلام

حال دوستای ما چطوره ؟

دوستان گزینه دویی خواهشا یکم فعال شید . مثلا در مورد سطح ازمون و بقیه چیزا نظرتون رو بگید . من که جدا تو ازمون اول درس نخوندم فقط روزی سه چار ساعت ... به هر حال کارنامه رو میزارم فقط واسه شروع و استارت فعالیت شما ها خب ؟! به نظرم سطح ازمون متوسط رو به سخت بود . هر چند واقعا من نرسیده بودم 30درصد سر فصل ها رو اصلا نگاه کنم ( مثلا فیزیک تا سقوط ازاد خوندم .. شیمی فقط شیمی 2 رو زدم . یعنی 20 تست شیمی پیش رو اصلا نزدم یا دینی فقط یه درسو خوندم اونم درس اول هستی بخش یا ادبیات فقط با درک خودم قرابتا رو جواب دادم و اصلا درس به درس ادبیات نخوندم و کلی بحث دیگه هم به این شکل . اما فک کن اون بحثا رو میخوندم چی میشد ؟! )

ما تو آزمونای قلم چی از این درصد ها هم بالاتر میزنیم بازهم رتبه ما به این خوبی نمیشه.
    البته باید به این هم توجه کرد که جامعه آماری آزمونای قلم چی خیلی بیشتره و فعلا پایین کارنامه زده 60 هزار نفر.ولی خوبی آزمونای گزینه 2 هم اینه که یه رتبه تقریبی مطابق آزمون سراسری میده که خودش باعث میشه که آدم به خودش یه تکونی بده.
    هر کدومشون یه خوبی دارن یکی جامعه آماریش یکی سوالاش.

3. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این هم کارنامه من

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض واقعا ممنون من پول ازموناشو نداشتم...ولي ميرم واسه دانلود پسورد ميخواد ازم..ميشه كمكم كنيد لطفا؟؟

خب چند ميديد ازمونارو تا 6 ابانو؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

10

چرا مثل کارنامه رشته ریاضی که تو پست قبلی است تعداد افراد شرکت کننده و رتبه مطابق آزمون سراسری نداره.
    با اینکه آدم با تراز میتونه بفهمه وضعیتش نسبت به داوطلبای دیگه چجوریه ولی بد نبود تعداد افراد شرکت کننده رو میزد.از کجا معلوم شاید تعداد افراد اونقدر کم بوده که روش نشده بنویسه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا مثل کارنامه رشته ریاضی که تو پست قبلی است تعداد افراد شرکت کننده و رتبه مطابق آزمون سراسری نداره.
    با اینکه آدم با تراز میتونه بفهمه وضعیتش نسبت به داوطلبای دیگه چجوریه ولی بد نبود تعداد افراد شرکت کننده رو میزد.از کجا معلوم شاید تعداد افراد اونقدر کم بوده که روش نشده بنویسه
    چرا اتفاقا برای من هم زده منتها وقتی داشتم از صفحه عکس میگرفتم ناقص عکاسی کردم
    مطابق آزمون سراسری رتبه من در زیر گروه اصلی میشه 9000 که تقریبا هیچی نمیشه باهاش قبول شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

اگه دقت کنید scroll دوستمون هنوز کاملا پایین اورده نشده و این یعنی صفحه نمایش کارنامه هنوز ادامه داره ...

خب از روش های زیادی میشه استفاده کرد . پیشنهاد من اینه که از نرم افزار خوب Snagit استفاده کنید که واقعا تخصصش فقط تو این کاره . من و این نرم افزار با هم بزرگ شدیم یعنی از ورژن های پایینش دارم تا این اخریا ...

اما ساده ترین (و در واقعا متداول ترین) راه اینه که اول Browser تون رو حالت full screen قرار بدید . و بعد به سادگی از دکمه print screen sysRq استفاده کرده و در انتها تو paint کپی پیست کنید و اون قسمتای اضافه مثل نام و شهر و معدل و نوار ابزار ویندوز و .. رو حدف کنید و در انتها سیوش کنید . هر جور راحتید ...

9. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای دیدن نمونه کارنامه های سایت گزینه 2 حتما باید آزمونای گزینه 2 رو ثبت نام کنیم و رمز ورود داشته باشیم یا اینکه کارنامه هارو به صورت موقت از سایت برداشتن؟

داره خودمونی میشه kahkeshan6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت همه ی رفقا و رقبا
    من میخوام از آزمون 5 یا 6 به بعد گزینه 2 شرکت کنم.(رشته ریاضی)
    میخواستم بپرسم چطور سوالات آزمونایی که برگزار شده رو میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
    جایی هست که بفروشن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای دیدن نمونه کارنامه های سایت گزینه 2 حتما باید آزمونای گزینه 2 رو ثبت نام کنیم و رمز ورود داشته باشیم یا اینکه کارنامه هارو به صورت موقت از سایت برداشتن؟
    کارنامه های آزمون ها منظورتونه یا کارنامه های کنکور ؟
    سلام خدمت همه ی رفقا و رقبا
    من میخوام از آزمون 5 یا 6 به بعد گزینه 2 شرکت کنم.(رشته ریاضی)
    میخواستم بپرسم چطور سوالات آزمونایی که برگزار شده رو میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
    جایی هست که بفروشن؟؟؟
    نه سوالات رو نمیفروشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •