دوست عزیز تو فرشته نجات من شدی![]()
دوست عزیز تو فرشته نجات من شدی![]()
احتمالا همینطوره به خاطر اینکه این مشکل توی فروم های خارجی هم دیدم گزارش دادن . در کل بابت جوابتون ممنونم .
دوست عزیز همونطور که گفتم اصلا آسانسور هر کاری میکنم یعنی از REC که استفاده می کنم تکون نمیخوره !!!
این مشکل توی فروم های خارجی هست حالا یک دور بازی رو پاک می کنم نصب میکنم ببینم میشه یا نه !
دست درد نکنه...اما سایت دانلود چیلتره
نمیشه جای دیگه آپ کنی ؟
من تو ign خودم هارلی از جوکر حامله بوده! credits هم تموم میشه شعر میخونه واسه بچش که : مامان تورو به خاطر زشتی های این دنیا میکشه(تا زشتی های جهانو نبینه)
خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم واقعا آخر بازی تراژیکه
سلام دوستان گیمر و عزیزم
من به جایی رسیدم که Nora رو پیدا کردم ( تو قالب یخی هست) و مستر فریز پیشش واستاده و رو نقشه هم دیگه هیچی نیست و همه جا هم سرک کشیدم و هرچی آدم بوده از بین بردم .... حتی اون 3 تا نماد رو هم رو نقشه ست کردم و الان هیچ چیزی انجام نمیشه .... آیا باید Nora رو آزاد کنم ؟ اگر اینطوره چطور ؟!؟! رو نقشه هیچی وجود نداره همه جا هم سرک کشیدم از 4 جهت دریاچه یخ تا موزه و ..... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
یه مقدار هم تو شهر گشتم و سعی کردم یه سری Riddler آزاد کنم بلکه یه تکونی بخوره بازی که نشد .... در ضمن الان اون دستگاه ها رو که می خواهم h-a-c-k کنم میگه که این دستگاه ها با اینکریپشن تایگر کدگذاری شده اند و نمی تونه h-a-c-k شون کنه .... باید چه کنم ؟
ممنون
Last edited by parhamsoft; 07-12-2011 at 12:40.
nora رو چصوری از کجا گیر اواردی. من هرچی میرم اونجا که علامت گذاشته پیداش نمیکنم![]()
پشت دریاچه جایی که روی دیوار اگر با حالت Detective نگاه کنی قابل شکستن هست. می تونی با ابزاری که یخ درست می کنه ( جهتش سمت راست مایل بالا هست تو ابزارهای بتمن) همون که یخ پرت می کنه !
روی دریاچه از اون ابزار استفاده کن و یه تیکه روی دریاچه درست کن و یه سری قلاب وجود داره که می تونی با اون ابزار کابل ایت خودتو که روی یخ واستادی بکشی به سمت مخفیگاه Nora .... یه نیمچه مبارزه ای می کنی و می بینی که Nora تو یه کابین یخ زندانی هست ....
سلام
شما بازیو کامل تموم کردی؟اگه بازی تموم بشه بهت این امکانو میده که میتونی راحت اونارو هـک کنی.
خب ماموریت nora که تمومه.کار خواصی نمیخواد بکنی.
برای riddler هم باید علامت سوال جمع کنی.اگه از یه تعدادی بیشتر بشه خود riddler برات سوال طرح میکنه(چیستان) که اگه درست جوابشو بدی یکی از مکانهای riddler و بهت نشون میده و میری اونجا و آدمای زندانی شده توسط riddler و نجات میدی.
مثلا من 3 جای riddler و پیدا کردم.جای چهارمو دیگه نتونستم پیدا کنم.رفتم یه کم علامت سوال جمع کردم که شد 240 تا از 400 تا بعدش riddler ازم سوال(چیستان) پرسید و مکان چهارم هم پیدا شد.![]()
چیستان های ریدلر ربطی به تعداد علامت سوال نداره ها! من رفتم یک side mission انجام بدم دیدم روی یک نمایشگر ریدلر اومده داره حرف میزنه بعد چیستان پرسید جواب دادم جای اولین گروگان رو گفت. بعد شما باید با حالت detective mode ادم هایی که به رنگ سبز در اومدن رو ازشون اعتراف بگیری.![]()
دوست عزیز میتونی فایلت رو در تاپیک مستقیم کردن لینک های آپلودسنترها درخواست بدی تا برات لینک مستقیم بشه، فیل هم نیست قابلیت رزیوم هم داره اینم آدرس (لینک زیر) تاپیکش برو صفحه آخر درخواست بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)