پس میگفتن سی پی لپ تاپ موبایلیتی هستش و به دستکتاپ نمیرسه ؟ یعنی فرقش فقط همین قدر؟پس یعنی قدرت کارت 480 این لپ تاپ با 460 دسکتاپ باید مساوی باشه درسته ؟
![]()
پس میگفتن سی پی لپ تاپ موبایلیتی هستش و به دستکتاپ نمیرسه ؟ یعنی فرقش فقط همین قدر؟پس یعنی قدرت کارت 480 این لپ تاپ با 460 دسکتاپ باید مساوی باشه درسته ؟
![]()
سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.
با تشکر
تست شد و مشکلی نداشت لینکش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hithd; 16-02-2011 at 22:24.
لینکت خرابه .... دوباره یه تست کن .
سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.
با تشکر
HTML کد:
تست شد و مشکلی نداشت لینکش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان من ميخوام يك لپ تاب تو رنج 2500000 بگيرم شما چي پيشنهاد ميديد
مورد استفادشم عمومي براي همه كار ميخوام
خواهش ميكنم به همون اندازه حساسيت خرج بديد مثل اينكه براي خودتون ميخوايد بخريد
با نهايت تشكر
خوب شما فقط دنبال جی 73 باش ..
سلام آخه دوستان گفتن تو اينجا نخريد G73
اگه ممكنه بيشتر راهنمائي كنيد ممنون ميشم
چرا نخرید ؟ کی این حرفو زده . به نظر من که لپ تاپ قوی هستش ... کارت 480 داره و توی بعضی از مدلها 5870 که قوی ترین کارت گرافیک .... شما خیالت راحت جی 73 با رم 8 گیگ پیدا کن که سی پی یو 740 یا 840 داشته باشه ....
سلام اگه ممكنه يك راهنمائي خوب براي خريد ميخواستم چون زياد تجربه ندارم ممنون
از كجا بخرم
با دستگاه چه متعلقاتي اضافي هست
خوب این که توش چیا هست رو منم نمیدونم ولی چیزهایی که باید باشه دیگه ، با اشانتیون ها مثلا کیف و موس .... اگه باشه .
شما اگه میتونید روی مدل gx660 هم فکر کنید ولی قیمتش 3 تومن . میشه گفت اینم خوبه
برای خرید هم برید بزار رضا یا قبل از چهار راه طالقانی یه بازاری هست که فقط لپ تاپ میفروشه . اونجا هم نمایندگی ایسوز وجود داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)