تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 55 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

میگم آقا من اهل جنگ نیستم ، برا بردن راه دیگه ای نداره ؟

چرا دیگه .. تو چند صفحه قبل یکی از دوستان انواع پیروزی ها رو گفته نگاه کنید ...

پیروزی نظامی داریم..

پیروزی فرهنگ داریم...

پیروزی دیپلماسی داریم و....

درسته دوست ندارید جنگ کنید ... اما خواه ناخواه یه جاهایی باید بجنگید . در غیر اینصورت همه با شما لج میشن میپرن به جون کشورتون

تو روابطتون خیلی دقت کنید.. مثلا اگه به همه بگید نه من نمی جنگم .. اخرش همه با هم میشن بهت حمله میکنن

باید مثلا با 2-3 تا شاخ تر همدست بشید.. گه گداری به ظعیف ها یه حمله ای بزنید و اینا

من خودم یه بار خیلی قوی بودم... هر چی بهم میگفتن بیا به فلانی حمله کنیم.. میگفتم نه الان... خلاصه ... یهویی 5 تا تمدن نابودم کردن.. اصلا خوردن مردمم رو

2. 2 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا این اپدیت brave and new world رو از کجا دانلود کنم

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

این لینک مستقیم رپیدباز هست برای دانلود، بازی کامل هست...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این هم لینک دانلود مستقیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر ارور محدودیت دانلود داشتی، یه پ.خ بده بم، یه حساب دانلود رپیدباز برات بفرستم.
    فقط گفتم، این نسخه ی ریپک و کامل هست، همه ی DLCها و Expansion پک ها توش هست اگر مسخصات رو بخونید.

5. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

این لینک مستقیم رپیدباز هست برای دانلود، بازی کامل هست...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این هم لینک دانلود مستقیم:
    کد:
    اگر ارور محدودیت دانلود داشتی، یه پ.خ بده بم، یه حساب دانلود رپیدباز برات بفرستم.
    فقط گفتم، این نسخه ی ریپک و کامل هست، همه ی DLCها و Expansion پک ها توش هست اگر مسخصات رو بخونید.

سلام... سروش جان لینک های غیر مستقیمش رو نداری ؟ از چند سرور مثلا بدی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام... سروش جان لینک های غیر مستقیمش رو نداری ؟ از چند سرور مثلا بدی ؟
    من از نتلود گرفتم، الان نتلود رو حذف کرده:
    این لینکش:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام. چه جوری civilizition v رو آنلاین بازی کنم؟ با steam؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام. چه جوری civilizition v رو آنلاین بازی کنم؟ با steam؟
    اگر Original Key داری، آره... ول اگر کرک شده داری، باید آخرین نسخه رو داشته باشی و بعدش با Tunngle میشه بازیش کرد.
    پیشنهاد من اینه که بازی نکنی، بازی تحت شبکه خودش کم طول نمیکشه و بعدش از یه مدت کمی طول ترن ها زیاد میشه و بازیکنا شروع میکنن به دیسکانکت شدن... دیگه آنلاین که جای خود دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان من این بازی رو نصب کردم ... کلی جلو رفتم الان نصف بیشتر دنیا رو تسخیر کردم و چند تا متحد دارم . اما وقتی یه city state میخوام بگیرم که واسه سئول هستش ، با 5 تا کشتی جنگی بزرگ و کوچیک + 4 تا توپخونه می زنمش ولی انگار که نه انگار ... 20 ، 30 روندی میشه که دارم میزنم ولی تسخیر نمیشه ! قدرتش سئول 28 هستش و وقتی میزنم خط بالاش قرمز میشه و به آخر میرسه ولی تموم نمیشه

خلاصه واسه تسخیر این شهرها لطفا راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

دوستان من این بازی رو نصب کردم ... کلی جلو رفتم الان نصف بیشتر دنیا رو تسخیر کردم و چند تا متحد دارم . اما وقتی یه city state میخوام بگیرم که واسه سئول هستش ، با 5 تا کشتی جنگی بزرگ و کوچیک + 4 تا توپخونه می زنمش ولی انگار که نه انگار ... 20 ، 30 روندی میشه که دارم میزنم ولی تسخیر نمیشه ! قدرتش سئول 28 هستش و وقتی میزنم خط بالاش قرمز میشه و به آخر میرسه ولی تموم نمیشه

برای تسخیر هر شهری نمیتونید با کشتی و .... اقدام کنید .. حتما باید یک سواره نظام شهر رو تسخیر کنه ..

مثلا همه خون اون شهر رو با کشتی ها بزنید ... یک نیرو تفنگ دار رو هم ببرید جلو و در نهایت با اون ها حمله کنید تا بگیرند .

در ضمن دقت کنید که تسخیر کل دنیا تو این بازی دقیقا باخت بازی هست .. نه برد یعنی باید خیلی منطقی بازی کنید و زور گویی باعث باخت میشه

12. 2 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

برای تسخیر همونطور که دوستمون گفتن، حتما یه نیرویی لازمه که Melee Attack داشته باشه. مثلا تمام استحکامات شهر رو خراب میکنی و با یه سرباز یا اسب یا کشتی که به شهر Melee Attack بده (مثلا Caravel یا Destroyer یا Privateer(اگر Gods and Kings رو داری) یا یه چیزی هست با اسیتم باز میشه، فکر کنم اسمش Ironclad هست... اینها کشتی هایی هستن که به اصطلاح Ranged Attack ندارن و میتونن شهرها رو بگیرن. شما تا آخر بازی هم با یونیت های دورزن، شهر رو بزنی، شهر هیچیش نمیشه.

برای تسخیر هر شهری نمیتونید با کشتی و .... اقدام کنید .. حتما باید یک سواره نظام شهر رو تسخیر کنه ..

مثلا همه خون اون شهر رو با کشتی ها بزنید ... یک نیرو تفنگ دار رو هم ببرید جلو و در نهایت با اون ها حمله کنید تا بگیرند .

در ضمن دقت کنید که تسخیر کل دنیا تو این بازی دقیقا باخت بازی هست .. نه برد یعنی باید خیلی منطقی بازی کنید و زور گویی باعث باخت میشه
    دوست عزیز، Domination یکی از روش های برد بازی هست... یعنی تسخیر تمام تمدن ها(نه هم تمدن هم City State).

توی Brave New World سه ایدئولوژی هست به نام های Autocracy که همون نظامیه و قابلیت های نظامی رو افزایش میده، Freedom که میشه گفت همون Capitalism و دموکراسی هست و معمولا برای پیروزی های فرهنگی و علمی و دیپلماتیک خوبه و Order که میشه گفت همون کمونیسمه... و برای برد علمی و فرهنگی و نظامی مناسبه.
    خیلی جالبه، اگر ایدئولوژیت با اکثر کشورا ناهماهنگ باشه، چنان Happiness کم میشه که شهر ها شورش میکنن... بهتره خودتون اولین کسی باشین که ایدلوژی رو انتخاب میکنید...

14. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •