تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 120 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یوسی جون خودت میدونی که دورتموندم مثل امثال اشتوتگارت و ولفسبورگ و برمن یه جرقه هستش
    فصل بعدی میخوره تو سرش
    من هم اوایلش همین فکر رو میکردم اما نه بردیا جان دورتموند تیم باسابقه وبزرگیه که سوءمدیریت باعث افتش شده بود.
    الان دیگه همه چی فرق کرده.زمان بیدارشدن غول زرد اروپا فرارسیده.
    من نمیخوام احساسی به موضوع نگاه کنم ولی اگه مدیریت باشگا کمی باهوشیاری عمل کنن دورتمند همون درتموند1997 خواهدشد.
    ما امکاناتش رو داریم ومیتونیم که دوباره نتها توی آلمان بلکه توی اروپا بزرگی کنیم.
    زنده باددورتموند بزرگ

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

احتمال اخراج ماگات از شالکه

سایت گل- به گزارش نشریات آلمانی، مدیران باشگاه شالکه فصد دارند در صورت ادامه نتایج ضعیف تیم شان در رقابت های این فصل، فلیکس ماگات، سرمربی تیم را اخراج کنند
    .
    تیم شالکه این هفته مقابل کایزرسلاترن 5-0 شکست خورد که سنگین ترین شکست این تیم در 18 سال گذشته بود.
    به گزارش نشریه بیلد، فیلیکس ماگات که به خاطر شیوه های تمرینی غیر معمولش شناخته می شود، ممکن است به همراه مدیر عامل باشگاه از کار برکنار شوند. گفته می شود احتمالا هورست هلدت، مدیر سابق باشگاه اشتوتگارت که درتابستان به شالکه پیوست و مدیر بازاریابی باشگاه شد، به عنوان مدیر عامل جدید مشغول به فعالیت خواهد شد
    .
    ماگات در مصاحبه با این روزنامه گفت:" من نگران مدیر عامل باشگاه هستم، بقیه مسائل اهمیت کمتری دارد. در مورد ما مطمئنا بحث کیفیت مطرح نیست بلکه بحث مربوط به شیوه های کاری است."

مهمترین مسئله ای که بر سر راه اخراج ماگات قرار دارد، مبلغ هنگفتی است که باشگاه شالکه باید در ازای اخراج او بپردازد.
    شالکه در حال حاضر با 13 امتیاز از 14 بازی در رده پانزدهم جدول بوندس لیگا قرار دارد. آنها این هفته در خانه میزبان بایرن مونیخ خواهند بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/2

برگزاری نشست عمومی سالیانه باشگاه بایرن مونیخ

سایت گل- وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بایرن مونیخ در فصل موفق 10-2009 توانست 2.9 میلیون یورو سود خالص داشته باشد این مطلب سه شنبه در نشست سالیانه باشگاه اعلام شد. بایرن فصل گذشته قهرمان دو جام داخلی در آلمان(بوندسلیگا و لیگا پوکال) و نایب قهرمان جام باشگاههای اروپا شد.

گردش مالی باشگاه در حدود 312 میلیون یورو بوده است که تقریبا حدود 16 درصد نسبت به فصل گذشته (268.7 میلیون یورو) افزایش داشته است. پس از کسر مالیات و کسورات قانونی سودی معادل با 2.9 میلیون یورو در فصل موفق گذشته برای باشگاه به دست آمده است که رکوردی جدیدی برای بایرن محسوب و نسبت به فصل 09-2008 (2.5 میلیون یورو) رشدی 20 درصدی مشاهده میشود.

درآمد های فصل گذشته بایرن بدون در نظر گرفتن مالیات و کسورات بالغ بر 61.2 میلیون یورو بوده است.

کارل هوپفنر مدیر امور مالی بایرن گفت:" باید از دستاوردهای ورزشی باشگاه در سال گذشته تشکر کرد و ادامه موفقیت های ورزشی باشگاه ما را در این فصل نیز برای به دست آوردن سودی بالاتر امیدوار میکند. بایرن آینده ای امیدوار کننده، باتوجه به 61.5 درصد از میزان سهام باشگاه که معادل با 206.4 میلیون یورو است خواهد داشت. بنابراین ما باشگاهی مستقل از نظر مالی باقی می مانیم که تحت تاثیر شرایط تجاری قرار نخواهیم گرفت" او این گزارش را در جمع 2807 نفر از اعضای باشگاه که در سالن اجتماعات استادیوم خاطره انگیز المپیک مونیخ حضور داشتند قرائت کرد.

رئیس باشگاه اولی هوینس گفت:"باشگاه هنوز بدهی های مربوط به آلیانز آرنا را پرداخت می کند و تا مدت 6 تا 10 سال دیگر بدهی های مربوطه به اتمام خواهد رسید تا آن زمان بودجه باشگاه برای خرید و جذب بازیکنان جدید سالیانه حدود 30 میلیون یورو خواهد بود."

کد:
    2010/12/1

رومنيگه: اجازه نمي دهيم شواين اشتايگر بايرن را ترك كند

سايت گل- كارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ، گفت باستين شواين اشتايگر حتي بعد از پايان قراردادش در سال 2012 ، اين باشگاه را ترك نخواهد كرد.

اين ملي پوش آلماني كه تا سال 2012 با بايرن قرارداد دارد، هنوز قراردادش را با اين باشگاه تمديد نكرده است به همين دليل شايعات زيادي در اين مورد ايجاد شده است. در صورتي كه او قراردادش را تمديد نكند، بايرني ها بايد او را در تابستان آينده بفروشند يا اينكه يك فصل بعد او را با قراردادش آزاد از دست بدهند.

شواين اشتايگر مورد توجه چند باشگاه مختلف ليگ برتري از جمله منچستريونايتد و چلسي است اما رومنيگه شايعات جدايي اين بازيكن را رد كرد.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما اجازه نمي دهيم او پيش از پايان قراردادش در سال 2012 باشگاه را ترك كند. باستين در دو فصل اخير پيشرفت زيادي داشته است و ما بسيار اميدواريم كه با او و مدير برنامه هايش به توافق برسيم.
    هدف ما اين است كه قرارداد او را براي مدتي طولاني تمديد كنيم."

کد:
    2010/12/1

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من هم اوایلش همین فکر رو میکردم اما نه بردیا جان دورتموند تیم باسابقه وبزرگیه که سوءمدیریت باعث افتش شده بود.
    من نمیخوام احساسی به موضوع نگاه کنم ولی اگه مدیریت باشگا کمی باهوشیاری عمل کنن دورتمند همون درتموند1997 خواهدشد.
    ما امکاناتش رو داریم ومیتونیم که دوباره نتها توی آلمان بلکه توی اروپا بزرگی کنیم.
    زنده باددورتموند بزرگ
    من از قهرمانی دورتموند در امسال استقبال می کنم.دوست دارم غول زرد اروپا بیدار بشه و به دوران اوجش برگرده.هر سال که نباید بایرن قهرمان شه امسال اگر بایرن جزو سه تیم برتر هم باشه من راضیم همین که سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره کافیه.
    دورتموند امشب شب حساسی رو داره امیدوارم در جام یوفا باقی بمونه حیفه همچین تیم خوبی که کلوب ساخته حذف بشه.
    صعودشون سخته ولی غیر ممکن نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 15 بوندس لیگا؛شالکه-بایرن نبرد غولهای سرخورده
    هفته پانزدهم رقابتهای بوندس لیگا از جمعه شب آغاز می شود

سایت گل- جمعه شب با برگزاری یک دیدار سوت هفته پانزدهم رقابتهای بوندس لیگا به صدا در می آید.در مهمترین دیدار این هفته شالکه میزبان بایرن مونیخ خواهد بود

در حال حاضر و در پایان هفته چهاردهم این رقابتها، بوروسیادورتموند با 37 امتیاز در صدر جدول است . ماینتس با 30 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داده و بایرلورکوزن، هانوفر، بایرن مونیخ، هوفنهایم و هامبورگ به ترتیب با 26، 25، 23، 22 و 21 در رده های بعدی هستند.

برنامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا بدین ترتیب است:

جمعه 12 آذر (3 دسامبر)

* سن پائولی – کایزرسلاترن (ساعت 23)

شنبه 13 آذر(4 دسامبر)

* مونشن گلادباخ – هانوفر (ساعت 18)

*اینتراخت فرانکفورت – ماینتس (ساعت 18)

* فرایبورگ – هامبورگ (ساعت 18)

*اشتوتگارت – هوفنهایم (ساعت 18)

*وولفسبورگ – وردربرمن (ساعت 18)

* شالکه – بایرن مونیخ (ساعت 21)

یکشنبه 14 آذر(5 دسامبر)

*بایر لورکوزن- کلن (ساعت 18)

*نورنبرگ – بوروسیا دورتموند (ساعت 20)

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

بایرن مونیخ به دنبال برایان روئیس
    آنها مهاجم توئنته را زیر نظر گرفته‌اند.

سایت گل – برایان روئیس، مهاجم کاستاریکایی ممکن است توئنته، قهرمان هلند را ترک کند و به بایرن مونیخ بپیوندد. بایرنی‌ها قصد خرید این مهاجم تکنیکی را دارند.

آنها به دنبال تقویت بخش تهاجمی تیم خود هستند، چرا که آرین روبن و فرانک ریبری بسیار مصدوم می‌شوند و کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی باشگاه روئیس 25 ساله را بهترین گزینه برای افزودن به ترکیب بایرن می‌داند.

روئیس در تابستان 2009 از خنت به توئنته پیوست و تبدیل به بازیکنی کلیدی برای آنها شد. این مهاجم در 50 دیدار لیگ هلند 31 گل زده و نقشی مهم در قهرمانی توئنته در فصل پیش داشت.

توئنته قصد حفظ او را دارد، اما آنها ممکن است در صورتی که پیشنهادی حدود 15 میلیون یورو برای او برسد او را بفروشند.

بایرن با رقابتی سخت از طرف سویا، والنسیا و ولفسبورگ برای خرید روئیس مواجه است.

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

رای اعتماد مدیران شالکه به فلیکس ماگات
    ماگات مورد حمایت مدیران شالکه است.

سایت گل – اعضای هیئت مدیره شالکه دیشب جلسه‌ای اضطراری برگزار کردند و به این نتیجه رسیدند که فلیکس ماگات، مربی شالکه بماند.

گفته می‌شد که کریستین گروس، مربی سابق تاتناهم و اشتوتگارت قرار است جانشین فلیکس ماگات شود.

اما رای هیئت مدیره، 19 به 12 به سود این مربی 57 ساله بوده است.

کلمنس تونیس، مدیر شالکه گفته است: «هیئت ناظر مدیران اجرایی درباره اوضاع مربی بحثی جدی داشت. ماگات روشن ساخته که می‌خواهد باشگاه را از بحران خارج کند و او این کار را خواهد کرد.

او استراتژی نجات از این موقعیت را نشان داده و این کار او باعث اطمینان ما شده است. هیچ اولتیماتومی نمی‌دهیم، اما به هر حال نزدیک تعطیلات زمستانی هستیم و این به ما زمان عملی کردن برنامه‌ها را می‌دهد.»

ماگات به روشنی از تصمیم هیئت مدیره راضی است و از فرصت ادامه کار در باشگاه ممنون است: «طبیعی است که هیئت مدیره دیدار داشته باشند تا اگر اوضاع مربی‌گری رضایت‌بخش نبود درباره‌اش بحث کنند.

نمی‌دانم آیا هیئت مدیره یکپارچه است یا نه، اما به نظرم همه آنها به من اطمینان دارند. حالا باید چشم به تعطیلات زمستانی داشته باشیم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یوونتوس به دنبال دیه‌گو کنتنتو
    یوونتوس خواهان مدافع بایرن مونیخ است.

سایت گل – یوونتوس قصد دارد دیه‌گو کنتنتو از بایرن مونیخ را به خدمت بگیرد.

توتواسپورت نوشته که آنها این بازیکن تیم زیر 20 ساله‌های آلمان را برای خرید در ژانویه زیر نظر گرفته‌اند.

کنتنتو 20 ساله در بوندس‌لیگا درخشیده و می‌تواند از بین تیم‌های ملی آلمان و ایتالیا، یکی را انتخاب کند.

چیرو فرارا، مربی تیم زیر 21 ساله‌های ایتالیا به کنتنتو گفته به سری آ برود و به بینکونری بپیوندد تا او بتواند از نزدیک زیر نظرش بگیرد.

یوونتوس گفته در بازار نقل و انتقالات فعال خواهد بود و بیش از همه به دنبال مدافعی چپ است.

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

دانیل فان‌بویتن: من روبات نیستم
    فان‌بویتن گفته می‌پذیرد که در فرم خوبی نیست.

سایت گل – می‌توان گفت دانیل فان‌بویتن در بهترین فرم زندگی خود به سر نمی‌برد. این بازیکن 32 ساله در دیدارهای اخیر خوب نبوده و باعث شده پرسش‌هایی درباره حضور او در ترکیب ثابت بایرن مطرح شود. فان‌بویتن گفته باستین شواین‌اشتایگر هم دو سال پیش این تجربه را داشته: «من انسان هستم و روبات نیستم. می‌توانم خودم را با باستین شواین‌اشتایگر مقایسه کنم که زمانی دوران دشواری را گذراند.»

مدافع بلژیکی درباره انتقاداتی که در هفته‌های اخیر ازش می‌شود گفت: «البته که دردناک است، اما بی‌دلیل نیست. اگر خوب بازی نکنم نمی‌خواهم برایم حس ترحم داشته باشند.»

او در دیدار مقابل آینتراخت فرانکفورت در هفته گذشته دو اشتباه مرتکب شد و در بین دو نیمه تعویض شد. با بازگشت هولگر بداشتوبر از مصدومیت، احتمال حضور فان‌بویتن در ترکیب اصلی کاهش می‌یابد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

13 آذر
    ساعت 9 شب
    بایرن _ شالکه
    دوبی اسپرت

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

13 آذر
    ساعت 9 شب
    بایرن _ شالکه
    دوبی اسپرت

آقا شما اين بازي هاي بايرن رو كجا نشون ميده..؟ دوبي اسپورت..؟ اين كه همش تبليغ مي كنه ولي

نشون نميده..!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا شما اين بازي هاي بايرن رو كجا نشون ميده..؟ دوبي اسپورت..؟ اين كه همش تبليغ مي كنه ولي

نشون نميده..!
    چرا برادر نشون میده
    دوبی اسپرت رو نایل ست یا عرب ست نشون میده همیشه

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

زنده باددورتموند بزرگ
    من از خدامه دورتموند بشه همون دورتموند 97
    ولی یکم خرج میخواد . خدایی اون تیم کم بازیکنایی نداشت .
    امیدوارم قهرمان بشه و بایرن دوم
    بایرن برای اروپا تمرکز کنه بهتره

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال: رائول،همیشه به من گل می زند
    مربی بایرن مونیخ از قدرت بالای مهاجمان شالکه آگاه است

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش باید به شدت مراقب کلاس یان هونتلار و رائول باشد.

شالکه و بایرن شنبه شب در یکی از حساس ترین دیدارهای این هفته مقابل یکدیگر قرار می گیرند؛ این در حالی است که دو غول آلمانی فصل خوبی را سپری نمی کنند و بی صبرانه در انتظار قدرتنمایی در دیدار امشب هستند.

فان خال در صحبتهایی در جمع خبرنگاران گفت:« هونتلار، بهترین مهاجم دنیا در محوطه جریمه است و رائول هم یکی از بهترین ها بود. او همیشه در دیدارهایی که مقابل تیمهای من برگزار می کرد، به گل می رسید.»

فان خال در دیدار امشب مارک فان بومل را در اختیار خواهد داشت ولی دانیل فان بویتن همچنان مصدوم است.فان خال دراین رابطه گفت:« فان بومل از طریق رسانه ها اعلام کرده که مشکل دارد و هر بازیکنی این کار را انجام نمی دهد.»

بدین ترتیب به نظر می رسد که آناتولی تیموشوک در کنار برنو در ترکیب اصلی بایرن قرار بگیرند.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

فان‌خال: رقیبان مقابل بایرن چمن ورزشگاهشان را خراب می‌کنند
    مربی بایرن مونیخ می‌گوید حریفان آنها زمین را تغییر می‌دهند.

سایت گل – بایرن مونیخ در شش دیدار خارج از خانه خود در این فصل تنها یک بار پیروز شده و لوییس فان‌خال به باشگاه‌های بوندس‌لیگا حمله کرده و گفته زمین آنها مشکل دارد.

او گفته است: «در هلند و اسپانیا بوده‌ام و شرایط مشابهی را تجربه کرده‌ام. زمین‌ها را کوچک می‌کنند و خطوط سفید جدیدی می‌کشند. همه این را می‌دانند. این استراتژی آنهاست اما فدراسیون فوتبال آلمان هم قوانینی در این باره دارد.»

فان‌خال همچنین گفت که رقیبان عمدا پیش از بازی با بایرن به زمین رسیدگی نمی‌کنند و امیدوارند زمین ناهموار سبک بازی هجومی و مبتنی بر پاس بایرن را مختل کند.

مرد هلندی می‌گوید فدراسیون فوتبال آلمان باید بازی در چمن مصنوعی را اجباری کند.

بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندس‌لیگا هرگز چنین مشکلی در این فصل نداشته و در تمامی هفت دیدار خارج از خانه خود پیروز شده است.

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

ماگات: انتظار دارم بازیکنان شالکه شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند
    مربی شالکه امیدوار است تیمش نتیجه مثبتی در بازی با بایرن بگیرد.

سایت گل – شالکه در این فصل اصلا خوب نبوده و هفته قبل هم مقابل کایزرسلاترن با پنج گل در هم کوبیده شد.

آنها این هفته دیدار دشوار دیگری در پیش دارند و میزبان بایرن مونیخ هستند.

فلیکس ماگات، مربی شالکه خیلی نگران نیست و انتظار دارد بازیکنانش شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند: «بازیکنان پس از شکست مقابل کایزرسلاترن واکنش مثبتی داشتند. آنها با وجود شرایط وحشتناک، عالی تمرین کرده‌اند.

به نظرم بازیکنان شخصیت واقعی خود را نشان خواهند داد و تلاش زیادی برای هواداران انجام می‌دهند. آنها سه‌شنبه جلسه‌ای تشکیل دادند تا به یکی، دو مشکل غلبه کنند. این به نظرم خوب است و امیدوارم این جلسه کمک کند آنها ذهنشان را پاک کنند.

قدرت بایرن در انجام بازی فوتبال و به پیش رفتن است. این بیشتر به نفع ماست تا این که بخواهیم با تیمی جنگنده بازی کنیم.

ما نقاط قوت خود را در زمین خود راحت‌تر نشان می دهیم. نیاز داریم بعالی بازی کنیم و امتیازاتی بگیریم، چون در حال حاضر از حد واقعی خود دوریم. بایرن کم کم دارد به آمادگی برمی‌گردد اما آنها به اندازه فصل قبل قدرتمند نیستند.»

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

فان‌خال چندان مایل به خرید نویر نیست
    به نظر می‌رسد لوییس فان‌خال مانعی بزرگ بر سر راه انتقال مانوئل نویر از شالکه است.

سایت گل – باشگاه بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش بوندس‌لیگا آماده ارائه پیشنهاد برای خرید مانوئل نویر، دروازه‌بان شالکه در تابستان جاری است. اما لوییس فان‌خال هنوز چراغ سبز این انتقال را نشان نداده.

بیلد گزارش داده که مرد هلندی می‌خواهد در پایان فصل جانشینی برای هانس یورگ بوت بیابد، اما نسبت به مقامات بالاتر بایرن چندان درباره عملکرد نویر متقاعد نشده و ترجیح می‌دهد توماس کرافت، دروازه‌بان دوم بایرن را در تیم ارتقا دهد.

بایرن به گلزن‌کرشن رفته تا با شالکه، تیم دوم فصل پیش دیدار کند ولی فان‌خال قصد ندارد توجه خاصی به دروازه‌بان شماره یک آلمان داشته باشد.

او گفته است: «به مانوئل نویر همان طور نگاه می‌کنم که به دیگر بازیکنان حریف. در هر حال من خیلی به تیم حریف توجه ندارم و ترجیح می‌دهم روی تیم خودم تمرکز کنم.»

نویر 24 ساله در این فصل دروازه‌بان اصلی شالکه بوده و رکورد بیشترین حضور پیاپی در بوندس لیگا را دارد. او مورد توجه منچستریونایتد هم هست.

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

سن‌پائولی 1 – کایزرسلاترین صفر: گل به خودی عجیب تیفرت
    کایزرسلاترن گل بدی در ابتدای نیمه دوم دریافت کرد.

سایت گل – سن پائولی به روند شش بازی بدون برد خود با پیروزی مقابل کایزرسلاترین پایان داد.

تنها گل بازی در دقیقه 48 و به این ترتیب به ثمر رسید که کریستین تیفرت از فاصله 15 متری، ضربه‌ای ناخواسته به سمت دروازه خودی زد و این گل به خودی او سرنوشت بازی رار قم زد.

سن پائولی با این برد به رده 13 جدول صعود کرد و کایزرسلاترن دوازدهم باقی ماند. البته این دو تیم تازه صعودکرده هم‌امتیاز هستند.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

یوونتوس به دنبال دیه‌گو کنتنتو
    یوونتوس خواهان مدافع بایرن مونیخ است.

سایت گل – یوونتوس قصد دارد دیه‌گو کنتنتو از بایرن مونیخ را به خدمت بگیرد.

توتواسپورت نوشته که آنها این بازیکن تیم زیر 20 ساله‌های آلمان را برای خرید در ژانویه زیر نظر گرفته‌اند.

کنتنتو 20 ساله در بوندس‌لیگا درخشیده و می‌تواند از بین تیم‌های ملی آلمان و ایتالیا، یکی را انتخاب کند.

چیرو فرارا، مربی تیم زیر 21 ساله‌های ایتالیا به کنتنتو گفته به سری آ برود و به بینکونری بپیوندد تا او بتواند از نزدیک زیر نظرش بگیرد.

یوونتوس گفته در بازار نقل و انتقالات فعال خواهد بود و بیش از همه به دنبال مدافعی چپ است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یادداشت ویژه: بایرن - شالکه، نبرد دشمنان دیرآشنا

بایرن با شرایطی ایده آل و شالکه در اوج بحران در هفته 15 ام در گلزنکرشن به دیدار هم میروند

سایت کانون هواداران بایرن در ایران - سعید محمدخواه

سایت گل - در هفته پانزدهم بوندسلیگا شالکه دیدار حساسی را برابر بایرن مونیخ برگزار خواهد کرد شالکه با شکست 5 بر 0 هفته گذشته برابر کایزرزلاترن شرایط سختی را در دیدار روز شنبه خواهد داشت آنها برای پیروزی برابر قهرمان بوندسلیگا تحت فشار قرار دارند و برای خروج از بحران به کسب سه امتیاز این دیدار خانگی چشم امید دوختند.

چگونه شالکه از بحران خارج خواهد شد؟
    شرایط شالکه در این فصل کمی پیچیده است. آنها در هفته 13ام بوندسلیگا پیروزی پر گل 4 بر 0 بدست آوردند و در شروع همان هفته در دیدار لیگ اروپایی خود توانست لیون را با نتیجه پر گل 3 بر 0 شکست دهد و در شرایطی که همگان به روند رو به رشد شالکه امید داشتند آنها هفته گذشته شکست عجیب 5 بر 0 را در برابر لاترن دریافت کردند.

این شکست واکنش های شدیدی را از سوی مدیران باشگاه بهمراه داشت و حتی گزینه های جایگرینی برای ماگات نیز مطرح شد اما به نظر میرسد که آنها تا تعطیلات زمستانی به ترکیب کادر فنی خود دست نخواهند زد. ماگات پس از شکست سنگین هفته گذشته سه بازیکن تیم خود را هاینس سارپی، جرمین جونز و الکساندر بائمجونن را از تمرینات تیم بدلیل کم کاری در برابر لاترن اخراج و به تیم آماتورهای باشگاه تبعید کرد.

مشکل کجاست که تیمی با وجود رائول و هانتلار در خط هجومی خود در 14 بازی فقط 19 گل به ثمر رسانده است؟ به نظر میرسد فارفان تنها بازیکن موثر شالکه در بازی های اخیر این تیم میباشد و بار گلزنی های تیم بر عهده او است. البته در شرایطی که لیگ هنوز به پایان نرسیده است نمیتوان تحلیل مناسبی را در مورد تاکتیک های هجومی شالکه ارائه داد ولی آن چیز که کاملا مشهود است اکثر حملات شالکه از سمت راست هجومی این تیم پایه گذاری میشود و هر گاه سمت راست این تیم فعال شود میتواند برای مهاجمان شالکه موقعیت ساز باشد. البته نباید از سمت چپ شالکه و بازیکنانی نظیر ادو و اشمیتز غافل شد.

شالکه در این دیدار کریستف موریتز را در اختیار نخواهد داشت و بر اساس گزارش های جدید به نظر میرسد که فارفان نیز بدلیل ابتلا به سرماخوردگی از ابتدا در ترکیب نباشد. اما مصدوم بزرگ آنها کریستین پاندر شرایط بازگشت را پیدا کرده است باواریایی ها خاطره خوبی از او ندارند او بازیکنی است که در سال 2009 دروازه بایرن را گشود و موجبات قطع رابطه کلینزمن با باشگاه را سبب شد.

از آن سوی میدان بایرنی ها با شرایطی ایده آل به گلزنکرشن سفر خواهند داشت. نشست عمومی سالیانه باشگاه سه شنبه گذشته، هوینس در سخنرانی خود از بحثهایی که پیرامون او و فن گال پیش آمده بود عذر خواهی کرد و همچنین خطاب به اشتایگر گفت باشگاه خواهان تمدید قرارداد طولانی مدت با شماست با اعلام این خبر حاضران به تشویق بازیکن محبوب باواریا پرداختند. حتی فرانک ریبری که در این جمع حضور یافته بود از صحبتهای طولانی خود با فن گال و حل مشکلات پیش آمده بین آنها خبر داد. بنابراین میتوان گفت حواشی بوجود آمده در چند هفته گذشته با مدیریت خوب حل و فصل شده و دوباره اردوی بایرن به آرامش رسده است.

فن بویتن مدافع بلژیکی بایرن که در ابتدای فصل نتوانست بدلیل مصدومیت و مشکلات مربوط به تولد اولین فرزند خود به خوبی در تمرینات بایرن شرکت کند در مورد بازی ضعیف خود برابر فرانکفورت گفت:"من دیگر بازیکن 21 ساله نیستم" او ادامه داد:"در برابر فرانکفورت شرایط مناسبی از نظر جسمانی و ذهنی نداشتم" با توجه به شرایط پیش آمده به نظر میرسد انتخاب اول فن گال در خط دفاعی برای دیدار برابر شالکه برنو و دمیکلیس باشد.

با درخشش تیموشک در هفته گذشته به نظر میرسد او در ترکیب اصلی بایرن قرار گیرد و باید منتظر تصمیم فن گال برای انتخاب بین تونی کروس و فن بومل بود؟ که البته با بازی های خوبی که کروس در هفته های اخیر انجام داد به نظر از بخت بیشتری برخوردار باشد.

میرو کلوزه نیز از چهارشنبه به تمرینات بایرن بازگشت و به نظر می رسد او دیدار شالکه را از روی نیمکت دنبال کند. بداشتوبر همچنان با نظر پزشکان تیم به تمرینات انفرادی خود ادامه میدهد تا بلکه پیش از تعطیلات زمستانی به آمادگی خود دست پیدا کند.

ماریو گومز مهاجم آماده بایرن که فرم عالی خود را بدست آورده است آمادگی خود را برای به ثمر رساندن 10 امین گل این فصل برابر شالکه اعلام کرد.

وضعیت جوی این روزهای اروپا بسیار سرد و برفی است و پیش بینی وضع هوا نشان میدهد که دیدار فردا دو تیم احتمالا زیر بارش برف برگزار خواهد شد و این اولین دیدار این فصل بایرن در زیر بارش برف خواهد بود. بایرن فصل گذشته سه بار در زمین برفی به میدان رفته است(2 بار در لیگ و 1 بار در لیگا پوکال) که هر سه بار با پیروزی از زمین خارج شده است.

مقایسه بازیکنان موثر دو تیم:
    مانوئل نوئر و یورگ بوت:

هر دو دروازه بان در این فصل عملکرد مناسبی داشتند. هر دو پشت مدافعان ضعیف خود ستونی مستحکم و قابل اعتماد هستند.

آمار این فصل:
    - بوت تا اینجای فصل 68 درصد دفع موفق توپ داشته است و نوئر 64 درصد

- یورگ بوت فصل گذشته 79 درصد دفع موفق داشته و در صدر جدول دروازه بان ها و نوئر با 73 درصد پس از بوت در مکان دوم قرار گرفت.

- دروازه بان دورتمند رومان ویدنفلر تا اینجای فصل بهترین دروازه بان این فصل بوندسلیگا بود.

متزلدر و فن بویتن:

این دو مدافع مرکزی روزهای خوبی را در این فصل سپری نمیکنند متزلدر یکی از بدترین بازی های خود را برابر لاترن انجام داد و بویتن نیز نیمه اول بازی برابر فرانکفورت بسیار نا امید کننده انجام داد و بین دو نیمه تعویض شد.

آمار این فصل:
    - متزلدر در این فصل در 61 درصد درگیری ها و کار دفاعی موفق بوده است و فن بویتن 59 درصد موفق بود

- هر کدام در این فصل یک گل به ثمر رسانده است.

- در بازی جوانمردانه نیز این دو وضعیتی مشابه داشتند متزلدر به طور متوسط در هر 80 دقیقه یک اخطار دریافت کرده است و فن بویتن در هر 77 دقیقه

شواین اشتایگر و رائول:

هر دو از ستاره های بزرگ تیم خود هستند و پشت سر مهاجمان بازی میکنند با این تفاوت که رائول در دیدار هایی به عنوان مهاجم نیست به میدان رفته است و شواینی در پست هافبک دفاعی نیز برای بایرن بازی میکند.

آمار این فصل:
    -
    رائول به عنوان یک مهاجم در کارهای دفاعی نیز آمار خوبی داشته است او 48 درصد در درگیری های بر سر توپ موفق بوده است و شواین اشتایگر 47 درصد.
    - شواینی به طور میانگین در هر دیدار 98 بار توپ را لمس کرده است و رائول تنها 39 بار به طور متوسط توپ را لمس کرده است.
    - شواین اشتایگر در این فصل دو گل برای بایرن به ثمر رساند است و در بسیاری از گلهای بایرن نیز سهیم بوده است و رائول 6 گل در این فصل برای شالکه به ثمر رسانده است.

ریبری و فارفان:

هر دو بازیکن جناحی هجومی هستند فارفان در سمت راست و ریبری در سمت چپ دیدار جذابی را در روز شنبه به نمایش میگذارند.

آمار این فصل:
    - ریبری در این فصل گلی به ثمر نرسانده و سه پاس گل داده است و فارفان یک گل زده و سه پاس گل داده است.

- ریبری به طور میانگین هر 12 دقیقه یک شوت به سمت دروازه زده است و فارفان هر 42 دقیقه به سمت دروازه شوت زده است که در این مورد ریبری وضعیتی بهتری دارد.

گومز و هانتلار:

هانتلار در این فصل بوندسلیگا 7 بار برای شالکه گل زنی کرده است و گومز 9 بار برای بایرن در این فصل گل به ثمر رسانده است گومز در 5 بازی اخیر بایرن گلزنی کرده است.

آمار این فصل:
    - مهاجم هلندی شالکه در تعداد پاس های گل وضعیت بهتری نسبت به مهاجم بایرن دارد.

- گومز هر 18 دقیقه به طور میانگین به سمت دروازه شوت زده است و مهاجم هلندی شالکه هر 21 دقیقه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •