فان خال: رائول،همیشه به من گل می زند
مربی بایرن مونیخ از قدرت بالای مهاجمان شالکه آگاه است
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش باید به شدت مراقب کلاس یان هونتلار و رائول باشد.
شالکه و بایرن شنبه شب در یکی از حساس ترین دیدارهای این هفته مقابل یکدیگر قرار می گیرند؛ این در حالی است که دو غول آلمانی فصل خوبی را سپری نمی کنند و بی صبرانه در انتظار قدرتنمایی در دیدار امشب هستند.
فان خال در صحبتهایی در جمع خبرنگاران گفت:« هونتلار، بهترین مهاجم دنیا در محوطه جریمه است و رائول هم یکی از بهترین ها بود. او همیشه در دیدارهایی که مقابل تیمهای من برگزار می کرد، به گل می رسید.»
فان خال در دیدار امشب مارک فان بومل را در اختیار خواهد داشت ولی دانیل فان بویتن همچنان مصدوم است.فان خال دراین رابطه گفت:« فان بومل از طریق رسانه ها اعلام کرده که مشکل دارد و هر بازیکنی این کار را انجام نمی دهد.»
بدین ترتیب به نظر می رسد که آناتولی تیموشوک در کنار برنو در ترکیب اصلی بایرن قرار بگیرند.
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
فانخال: رقیبان مقابل بایرن چمن ورزشگاهشان را خراب میکنند
مربی بایرن مونیخ میگوید حریفان آنها زمین را تغییر میدهند.
سایت گل – بایرن مونیخ در شش دیدار خارج از خانه خود در این فصل تنها یک بار پیروز شده و لوییس فانخال به باشگاههای بوندسلیگا حمله کرده و گفته زمین آنها مشکل دارد.
او گفته است: «در هلند و اسپانیا بودهام و شرایط مشابهی را تجربه کردهام. زمینها را کوچک میکنند و خطوط سفید جدیدی میکشند. همه این را میدانند. این استراتژی آنهاست اما فدراسیون فوتبال آلمان هم قوانینی در این باره دارد.»
فانخال همچنین گفت که رقیبان عمدا پیش از بازی با بایرن به زمین رسیدگی نمیکنند و امیدوارند زمین ناهموار سبک بازی هجومی و مبتنی بر پاس بایرن را مختل کند.
مرد هلندی میگوید فدراسیون فوتبال آلمان باید بازی در چمن مصنوعی را اجباری کند.
بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندسلیگا هرگز چنین مشکلی در این فصل نداشته و در تمامی هفت دیدار خارج از خانه خود پیروز شده است.
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
ماگات: انتظار دارم بازیکنان شالکه شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند
مربی شالکه امیدوار است تیمش نتیجه مثبتی در بازی با بایرن بگیرد.
سایت گل – شالکه در این فصل اصلا خوب نبوده و هفته قبل هم مقابل کایزرسلاترن با پنج گل در هم کوبیده شد.
آنها این هفته دیدار دشوار دیگری در پیش دارند و میزبان بایرن مونیخ هستند.
فلیکس ماگات، مربی شالکه خیلی نگران نیست و انتظار دارد بازیکنانش شخصیت واقعی خود را مقابل بایرن نشان دهند: «بازیکنان پس از شکست مقابل کایزرسلاترن واکنش مثبتی داشتند. آنها با وجود شرایط وحشتناک، عالی تمرین کردهاند.
به نظرم بازیکنان شخصیت واقعی خود را نشان خواهند داد و تلاش زیادی برای هواداران انجام میدهند. آنها سهشنبه جلسهای تشکیل دادند تا به یکی، دو مشکل غلبه کنند. این به نظرم خوب است و امیدوارم این جلسه کمک کند آنها ذهنشان را پاک کنند.
قدرت بایرن در انجام بازی فوتبال و به پیش رفتن است. این بیشتر به نفع ماست تا این که بخواهیم با تیمی جنگنده بازی کنیم.
ما نقاط قوت خود را در زمین خود راحتتر نشان می دهیم. نیاز داریم بعالی بازی کنیم و امتیازاتی بگیریم، چون در حال حاضر از حد واقعی خود دوریم. بایرن کم کم دارد به آمادگی برمیگردد اما آنها به اندازه فصل قبل قدرتمند نیستند.»
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
فانخال چندان مایل به خرید نویر نیست
به نظر میرسد لوییس فانخال مانعی بزرگ بر سر راه انتقال مانوئل نویر از شالکه است.
سایت گل – باشگاه بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش بوندسلیگا آماده ارائه پیشنهاد برای خرید مانوئل نویر، دروازهبان شالکه در تابستان جاری است. اما لوییس فانخال هنوز چراغ سبز این انتقال را نشان نداده.
بیلد گزارش داده که مرد هلندی میخواهد در پایان فصل جانشینی برای هانس یورگ بوت بیابد، اما نسبت به مقامات بالاتر بایرن چندان درباره عملکرد نویر متقاعد نشده و ترجیح میدهد توماس کرافت، دروازهبان دوم بایرن را در تیم ارتقا دهد.
بایرن به گلزنکرشن رفته تا با شالکه، تیم دوم فصل پیش دیدار کند ولی فانخال قصد ندارد توجه خاصی به دروازهبان شماره یک آلمان داشته باشد.
او گفته است: «به مانوئل نویر همان طور نگاه میکنم که به دیگر بازیکنان حریف. در هر حال من خیلی به تیم حریف توجه ندارم و ترجیح میدهم روی تیم خودم تمرکز کنم.»
نویر 24 ساله در این فصل دروازهبان اصلی شالکه بوده و رکورد بیشترین حضور پیاپی در بوندس لیگا را دارد. او مورد توجه منچستریونایتد هم هست.
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
سنپائولی 1 – کایزرسلاترین صفر: گل به خودی عجیب تیفرت
کایزرسلاترن گل بدی در ابتدای نیمه دوم دریافت کرد.

سایت گل – سن پائولی به روند شش بازی بدون برد خود با پیروزی مقابل کایزرسلاترین پایان داد.
تنها گل بازی در دقیقه 48 و به این ترتیب به ثمر رسید که کریستین تیفرت از فاصله 15 متری، ضربهای ناخواسته به سمت دروازه خودی زد و این گل به خودی او سرنوشت بازی رار قم زد.
سن پائولی با این برد به رده 13 جدول صعود کرد و کایزرسلاترن دوازدهم باقی ماند. البته این دو تیم تازه صعودکرده همامتیاز هستند.
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
یوونتوس به دنبال دیهگو کنتنتو
یوونتوس خواهان مدافع بایرن مونیخ است.
سایت گل – یوونتوس قصد دارد دیهگو کنتنتو از بایرن مونیخ را به خدمت بگیرد.
توتواسپورت نوشته که آنها این بازیکن تیم زیر 20 سالههای آلمان را برای خرید در ژانویه زیر نظر گرفتهاند.
کنتنتو 20 ساله در بوندسلیگا درخشیده و میتواند از بین تیمهای ملی آلمان و ایتالیا، یکی را انتخاب کند.
چیرو فرارا، مربی تیم زیر 21 سالههای ایتالیا به کنتنتو گفته به سری آ برود و به بینکونری بپیوندد تا او بتواند از نزدیک زیر نظرش بگیرد.
یوونتوس گفته در بازار نقل و انتقالات فعال خواهد بود و بیش از همه به دنبال مدافعی چپ است.