تقریبا همون وقتا که این کارو کرد چند نفرو آفرید که یه سایت درست کنن هر کلمه ای +دانلود میزنی واست لینک تقلبی و فایل جعلی درست کنن و تحویلت بدن
عقلم میرسه تو گوگل سرچ کنم
یه جواب پست دادن این حرفا رو نداشتا!
تقریبا همون وقتا که این کارو کرد چند نفرو آفرید که یه سایت درست کنن هر کلمه ای +دانلود میزنی واست لینک تقلبی و فایل جعلی درست کنن و تحویلت بدن
عقلم میرسه تو گوگل سرچ کنم
یه جواب پست دادن این حرفا رو نداشتا!
Last edited by abol_fa; 28-12-2010 at 10:36.
یه کنفرانس نمیدونم چی چیراه انداختن این ه-کرا که یه راهی واسه بدون دانگل کردن ه-ک
چیزای جالبی هم نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dongle-less jailbreaking by overflowing the bootup NOR flash, giving complete control over the system
خوب دوستان خبر هایی دارم که همه رو خوشحال میکنه
همون گروهی که توی کنفرانس (توی پست قبلی ازش چیز گفته شده)تونستن لینوکس رو روی PS3اجرا کنن و برای ه-ک کنسول هیچ دانگل و اینجرو چیزا نیاز نیست توی فیلم که لینکش در پایین هست طرف توضیح میده..
این یعنی ه-ک بدون دانگل و چیزی فقط با آپدیت فریم ورصورت خواهد گرفت (احتمالا..)
توی فیلم این بابا میگه تا ماه آینده آماده میشه...
یا استفاده از PC این بابا SSH میکنه به پلی 3 که روش لینوکس اجرا کردن (SSH مخفف کلمهSecure Shell هست که یکی از امکانات لینوکس مثل ریموت دسکتاپه.)
همه گی دانگل هارو بفروشد و منتظر باشید...
خودم مخالف ه-ک بودم اول همه خبرشو دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سلام به دوستان Jailbreak پسند!
دوستان ه-کر زحمت کشیدن و فایل EBOOT.BINرو بصورت ادیت شده گذاشتن که به شما این امکان رو میده مثل هلو NFS جدید رو بازی کنید!
این فایل رو باید با EBOOT.BINبازی بک آپ گرفته شده عوض کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به زودی خبر های خوش تری از GT5 میارم![]()
انتظار ها به پایان رسید...
GT5 با ریجن USA رو روی 3.41 اجرا کردن!!
لینک فیلم و آموزش..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گراند پنج بعد از ساخت سیو کرش می کنه ! ولی واسه بقیه بازی ها مشکلی گزارش نشده انگاری ... گراندم احتمالا خیلی زود مشکلش رو برطرف می کنن ...
به به اقا خوش خبر باش همیشه![]()
تیم هکرهای Fail0verflow رسما اعلام کردند که PS3 امروز به طور کامل کرک شد.
بدونه نیاز به دانگلو هرچیزی
geohot گفته بدون ترس از این که در آپدیت های جدید به مشکلی بربخورند
چی بگه ادم
بچه ها بنده یه خریتی کردم پی اس 3 رو آپدیت کردم به آخرین فریم ور![]()
دانگرید نمیشه کرد ؟
الان من چیکار کنم ؟
کاستوم فریم ور پلی سه هم اومد بیرون ، توسط این کاستوم فریم ور شما بدون نیاز به دانگل !!!!!! می تونید فایل های PKG تون رو نصب کنید ، البته در حال حاضر همه PKG ها نصب نمی شه !
وقتشه عنوان تاپیک عوض شه ! و فقط بشه -- پلی استینش سه ! یه زمانی هر کی هر چیز یو اس بی دار رو می کرد تو پلی سه و کپی خور می کرد الان دیگه با هوا کپی خور می شه
شما فعلا نمی تونید کار خاصی کنید !بچه ها بنده یه خریتی کردم پی اس 3 رو آپدیت کردم به آخرین فریم ور
دانگرید نمیشه کرد ؟
الان من چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)