تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 49 از 62 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالب شد، یه وقت پیش میاد که سلیقتا با یه بازی ارتباط برقرار نمیشه ولی اینکه گفتی کلی هم از بایوشاک1 ناراضی بودی برام جالب بود، همونجوری که خودت هم گفتی قصدمون نقد فنی بازی نیست، در راستای همون بحث قبلی ریشه یابی سلیقه هست، میشه یه کم بازترش کنی؟ مثلا از دنیا و اتمسفرش ناراضی بودی؟ از گیم پلی؟ ...
    +
    اینفینیتی = اسم، اینفینیت=صفت (اینجا دومی صادقه)
    حتما معراج جان

میتونم بگم نتونستم با فضا و اتمسفر بازی ارتباط برقرار کنم ، با لول دیزاین ، با شخصیت اول بازی ، با این که بازی درون مایه هورور هم داشت اما اون نکته هم نتونست منو جلب کنه
    سعی میکردم با بیگ ددی ها روبرو نشم چون اون حس و حالی که منو مجاب میکرد برای کاربردن استراتژیک های خاص بری کشتنشون رو نداشتم
    دیگه اواخر بازی که رسیده بودم تنها لذتم همون خواهر کوچولوها بود که نجاتشون بدم

اما اینفینیتی رنگ امیزی داشت ، محیط و جو اتمسفر پویاتری داشت کلا کلمبیا رو خیلی راحتر و اسون تر از شهر زیر اب درک کردم و زود باهاش ست شدم

اینفینیتی = اسم، اینفینیت=صفت (اینجا دومی صادقه)
    وقتی با یکی حرف میزنیم و داریم به صورت عامیانه صحبت میکنیم دقت در تلفظ گرامر اهمیت بالایی نداره
    اولویت اول رسوندن مطلب در ساده ترین شکل ممکن هستش اما خب باز تشکر از یاداوری نکته : دی

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اونجايي گير كردم كه اول با اليزابت تو اسانسوره و بعد راهنما ميگه go to comestuck home و بعد handyman حمله ميكنه ولي اصن نميتونم برسم و يا پيدا كنم خونه كامستاك رو...چكار كنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من اونجايي گير كردم كه اول با اليزابت تو اسانسوره و بعد راهنما ميگه go to comestuck home و بعد handyman حمله ميكنه ولي اصن نميتونم برسم و يا پيدا كنم خونه كامستاك رو...چكار كنم؟
    شما اسم چپتر رو هم بگید
    چون من الان نگاه کردم اون قسمتی که میگه go to comestuck home اصلا هندی منی نمیاد
    قبلش ما باید 3 تا tear رو پیدا کنیم که اخرش با جلوی دروازه کامستاک با یک روح درگیر میشیم و بعد اونجا ابجکت مینویسه go to comestuck home وقتی واردش میشیم سانگ بیرد میاد و الیزابت رو با خودش میبره که در ادامه مسیر میبینیم که هوا سرد شده و همه جا برفی هستش
    منظور شما این مرحله هستش یا جای دیگه ای ؟

5. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

حتما معراج جان
    میتونم بگم نتونستم با فضا و اتمسفر بازی ارتباط برقرار کنم ، با لول دیزاین ، با شخصیت اول بازی ، با این که بازی درون مایه هورور هم داشت اما اون نکته هم نتونست منو جلب کنه
    سعی میکردم با بیگ ددی ها روبرو نشم چون اون حس و حالی که منو مجاب میکرد برای کاربردن استراتژیک های خاص بری کشتنشون رو نداشتم
    دیگه اواخر بازی که رسیده بودم تنها لذتم همون خواهر کوچولوها بود که نجاتشون بدم

اما اینفینیتی رنگ امیزی داشت ، محیط و جو اتمسفر پویاتری داشت کلا کلمبیا رو خیلی راحتر و اسون تر از شهر زیر اب درک کردم و زود باهاش ست شدم

وقتی با یکی حرف میزنیم و داریم به صورت عامیانه صحبت میکنیم دقت در تلفظ گرامر اهمیت بالایی نداره
    اولویت اول رسوندن مطلب در ساده ترین شکل ممکن هستش اما خب باز تشکر از یاداوری نکته : دی
    مرسی از توضیحت.
    اینجوری میشه جمع بندیش کرد که معمولا از جو ترسناک یا مرموز استقبال می کنی ولی شاید توی FPS هایی مثل بایوشاک1 و HL برعکس سبک های دیگه با اینجور جوها زیاد ارتباط برقرار نمی کنی.
    سلیقتا کلمبیا رو خیلی پسندیدم و واقعا فضای رویایی داشت ولی در مجموع بایوشاک 1 رو هم از نظر اتمسفر و تاثیری که می گرفتم، هم از نظر فاز شوترش بیشتر باهاش ارتباط برقرار کردم.
    +
    اون قسمت آخر رو روی حساب این پست یا صحبت های عامیانه نبود، توی اون قصه فانتزی جالبی که توی قسمت متفرقه بازی ها نوشته بودی یا توی نقد زیبایی که واسه خود بازی درست کرده بودی
    و جاهای دیگه مرتب تکرار شده بود، گفتم بد آموزی نداشته باشه : دی

7. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلیقتا کلمبیا رو خیلی پسندیدم و واقعا فضای رویایی داشت ولی در مجموع بایوشاک 1 رو هم از نظر اتمسفر و تاثیری که می گرفتم، هم از نظر فاز شوترش بیشتر باهاش ارتباط برقرار کردم.
    اصلا فرق عمده نسخه اول و اين نسخه گيم پلي بود :

بايوشاك ١ ههك كردن داشت.. نقشه چيدن ميخواست واسه پيشروي... ماموريتا خيلي اوقات هنري و جالب بودن (مثه اون ماموريت جمع كردن عكسا و ....) بيگ ددي ها طوري بودن كه ميتونستي نكشيشون اصلا
    ولي تو بايوشاك جديد خيلي بازي به يه شوتر صرف نزديكتر شده بود....نه خبري از هك كردن بود و بالطبع. به خاطر طراحي بازي نقشه چيدن و تصميم براي كشتن نكشتن دشمنا جاشو به يه run and gun قوي به همراه اپگريد داده بود

رويه گيم پلي از يه" شوتر نسبتا محاسباتي" به يه "شوتر نسبتا صرف" تبديل شده بود و اين واسه كسي مثه من كه عاشق همون فرم شوتر شماره يك بودم جالب نبود

.

9. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مرسی از توضیحت.
    اینجوری میشه جمع بندیش کرد که معمولا از جو ترسناک یا مرموز استقبال می کنی ولی شاید توی FPS هایی مثل بایوشاک1 و HL برعکس سبک های دیگه با اینجور جوها زیاد ارتباط برقرار نمی کنی.
    +
    موافقم فاز شوتر قسمت اول بهتر از BI بود اما همون طور که خودت اشاره کردی اون فضای رویایی و متفاوت کلمبیا واقعا ادم رو تحت تاثیر قرار میده که البته اون هم خودش تنها کلمبیا نبود حضور الیزابت و نوع داستان هم باعث شده بود کلمبیا خاطره انگیز بشه.

اون قسمت آخر رو روی حساب این پست یا صحبت های عامیانه نبود، توی اون قصه فانتزی جالبی که توی قسمت متفرقه بازی ها نوشته بودی یا توی نقد زیبایی که واسه خود بازی درست کرده بودی
    و جاهای دیگه مرتب تکرار شده بود، گفتم بد آموزی نداشته باشه : دی
    اره اتفاقا الیزابت هم از BI خوشش اومده بود

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان اشتباه برداشت نکن شوتینگ بازی رو.
    خود کن لوین گفته بود که قسمت اول به دلیل اینکه محیط بازی کلا کوچیک بود و درگیری ها نزدیک هست یک سری المنت های خاص خودش رو داشت. این قسمت هم به دلیل محیط بزرگ و skyline و ... یک سری المنت های خاص خودش.
    اصلا گیم پلی این بازی و نسخه ی اول از همه لحاظ متفاوت هست طوریکه اصلا بالانس این نسخه با اون نسخه فرق داشت. حتی همین Plasmid ها رو هم به شکل جدیدی وارد کردن به صورتیکه تکراری نباشه.
    این بازی رو بیشتر میشه گفت کلون نسخه ی اول هست تا ادامه یا Sequal یا هرچیز دیگه.
    + من از شوتینگ هر دو نسخه خوشم میاد. اصلا نمیتونم مقایسه کنم چون اون یک چیز دیگه بود این یک چیز دیگه

13. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شایان برداشت اشتباه؟
    اینکه هر شماره به چه شکلی بوده برای همه مشخصه، اینکه شماره قبل به قول مراد "محاسباتی تر" بود(به هر دلیل) به نظرم اکثرا موافق باشیم و طبیعیه که بعضیا اون مدل رو پسندن یا این مدل رو.
    معمولا محیط های کوچیک یا درگیری های با تعداد کم قابل کنترل تره و همین باعث شده بود شماره 1 شکل و طراحی دقیق تری داشته باشه، ولی BI با محیط های باز و بعضا شلوغی که داشت، کنترل یا اصطلاحا اون طراحی "میکرو" رو مثل شماره 1 نداشت و از این نظر به بعضی از شوترهای دیگه نزدیک شده بود و یک جورایی عوام پسندانه تر و با ضرب آهنگ بالاتر، شکی نیست که هر دو نسخه خوب بودند، بحث ها بین خوب و خوب تره، حالا هرکسی یک مدل رو بیشتر می پسنده ولی اینجوری نیست که قابل مقایسه نباشن، چون توی پیش تولید درباره این موارد(محیط، شوتینگ...) به صورت همزمان تصمیم گیری میشه، به علاوه نمی تونیم بگیم چون دیگه رپچری در کار نیست پس طراحی شوتینگ نمی تونست به شکل دیگه ای باشه یا طراحی "میکرو" بهتری داشته باشه.

15. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان برداشت اشتباه؟
    اینکه هر شماره به چه شکلی بوده برای همه مشخصه، اینکه شماره قبل به قول مراد "محاسباتی تر" بود(به هر دلیل) به نظرم اکثرا موافق باشیم و طبیعیه که بعضیا اون مدل رو پسندن یا این مدل رو.
    معمولا محیط های کوچیک یا درگیری های با تعداد کم قابل کنترل تره و همین باعث شده بود شماره 1 شکل و طراحی دقیق تری داشته باشه، ولی BI با محیط های باز و بعضا شلوغی که داشت، کنترل یا اصطلاحا اون طراحی "میکرو" رو مثل شماره 1 نداشت و از این نظر به بعضی از شوترهای دیگه نزدیک شده بود و یک جورایی عوام پسندانه تر و با ضرب آهنگ بالاتر، شکی نیست که هر دو نسخه خوب بودند، بحث ها بین خوب و خوب تره، حالا هرکسی یک مدل رو بیشتر می پسنده ولی اینجوری نیست که قابل مقایسه نباشن، چون توی پیش تولید درباره این موارد(محیط، شوتینگ...) به صورت همزمان تصمیم گیری میشه، به علاوه نمی تونیم بگیم چون دیگه رپچری در کار نیست پس طراحی شوتینگ نمی تونست به شکل دیگه ای باشه یا طراحی "میکرو" بهتری داشته باشه.
    بحث پسندیدن هستش پس نه بحث کیفیت.
    حالا بگیم اینکه چون محیط کوچیکتر بوده، پس بهتره دلیل نمیشه. چون این نسخه کلا زیر و رو شده و محیطش فرق کرده.
    مشخصا تو یک محیط کوچیک شما میتونین خیلی کارای بیشتری بکنین، میتونین دوربین بزارین کلا یک قسمت رو یا مثلا یک تیکه تیربار بزار یا ... و 100% به خاطر کوچیک بودن همه چیز محدودتر بود و راحت تر میتونستن کنترل کنند. و اتفاقا بالانس بازی بایوشاک 1 هم بر همین اساس بود. بایوشاک 1 یک طراحی کلاسیک یا یک بالانس کلاسیک داشت. یعنی شما همه مدل اسلحه داشتین و یک سری عوامل محیطی، اونجا خودتون باید از قبل برنامه ریزی و استراتژی خودتون رو پیدا میکردین چون که تمام اسلحه ها و تیر و مهمات در اختیار خودتون بود. این یک بالانس کلاسیک هست که تو بازی های قدیمی زیاد دیدیم + Plasmidها که خودش یک چیزه جداست. اما تو Infinite کلا لوین بالانس بازی رو عوض کرد. حالا نمیدونم دقیقا دلیلش رو (شاید به خاطر آسون نشدن بازی و حفظ تعادل) اینجا اومدن عوامل محیطی رو افزایش دادن. مثل Tear ها رو اضافه کردن، وجود Skyline و ... که اصلا با بالانس نسخه ی اول همخونی نداشت. برا همین سیستم 2 تا اسلحه رو پیاده کردن و در واقع رو Lvl Design محیط بیشتر کار کردن (ساخت این سیستم و هماهنگی اون با Combat بازی خیلی وقت گیرتر از سیستم قبلی بود.) همچنین Plasmidها رو هم به شکلی جدید وارد کردن که خیلی بیشتر محیطی بود (مثلا همون Fireball که فکر کنم تو بایوشاک 1 Incinerate بود)
    + به دلیل مساحت بزرگ محیط و Skyline و ... نمیشد دیگه از اون دوربین های نسخه ی 1 استفاده کرد و چون بازی شلوغ تر شده بود تاثیر زیادی هم نداشت اگر 2 یا 3 تا Unit دیگه به دشمنان اضافه میشد.
    به نظر من گیم پلی این بازی فوق العاده ترین گیم پلی بین تمامی FPSهای حال حاضر هست. هم اون حسی که سوار شدن بر Skyline به شما میده لذت غیر قابل وصفی داره، هم بالانس بازی فوق العاده با عوامل محیطی ترکیب شده و هم تنوع دشمنان به قدر کافی. البته مشخصا این یک بازی سینگل پلیر هست، چون من نمیتونم توش استانداردهای شوتر آنلاین رو پیدا کنم. این خودش یکی از دلایلی هست که این بازی مولتی نداره. اگه دقت کنین شوتینگ بازی برا کسایی که تابحال بایوشاک نزدند یک مقدار عجیب هست. یکم حالت فانتازی یا نمیدونم پیچ و مهره ای یا کند رو داره درحالیکه شوتینگ بازی هایی مثل Halo و MW بسیار عالی طراحی شده، و مشخصا طراحی اونا برای مولتی خیلی بهتر هست. خیلی راحت میتونم تصور کنم که در صورت وجود مولتی این شوتینگ چقدر کاربرا رو اذیت میکرد.
    Last edited by 779; 01-07-2013 at 16:59.

17. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بحث پسندیدن هستش پس نه بحث کیفیت.
    حالا بگیم اینکه چون محیط کوچیکتر بوده، پس بهتره دلیل نمیشه. چون این نسخه کلا زیر و رو شده و محیطش فرق کرده.
    مشخصا تو یک محیط کوچیک شما میتونین خیلی کارای بیشتری بکنین، میتونین دوربین بزارین کلا یک قسمت رو یا مثلا یک تیکه تیربار بزار یا ... و 100% به خاطر کوچیک بودن همه چیز محدودتر بود و راحت تر میتونستن کنترل کنند. و اتفاقا بالانس بازی بایوشاک 1 هم بر همین اساس بود. بایوشاک 1 یک طراحی کلاسیک یا یک بالانس کلاسیک داشت. یعنی شما همه مدل اسلحه داشتین و یک سری عوامل محیطی، اونجا خودتون باید از قبل برنامه ریزی و استراتژی خودتون رو پیدا میکردین چون که تمام اسلحه ها و تیر و مهمات در اختیار خودتون بود. این یک بالانس کلاسیک هست که تو بازی های قدیمی زیاد دیدیم + Plasmidها که خودش یک چیزه جداست. اما تو Infinite کلا لوین بالانس بازی رو عوض کرد. حالا نمیدونم دقیقا دلیلش رو (شاید به خاطر آسون نشدن بازی و حفظ تعادل) اینجا اومدن عوامل محیطی رو افزایش دادن. مثل Tear ها رو اضافه کردن، وجود Skyline و ... که اصلا با بالانس نسخه ی اول همخونی نداشت. برا همین سیستم 2 تا اسلحه رو پیاده کردن و در واقع رو Lvl Design محیط بیشتر کار کردن (ساخت این سیستم و هماهنگی اون با Combat بازی خیلی وقت گیرتر از سیستم قبلی بود.) همچنین Plasmidها رو هم به شکلی جدید وارد کردن که خیلی بیشتر محیطی بود (مثلا همون Fireball که فکر کنم تو بایوشاک 1 Incinerate بود)
    + به دلیل مساحت بزرگ محیط و Skyline و ... نمیشد دیگه از اون دوربین های نسخه ی 1 استفاده کرد و چون بازی شلوغ تر شده بود تاثیر زیادی هم نداشت اگر 2 یا 3 تا Unit دیگه به دشمنان اضافه میشد.
    به نظر من گیم پلی این بازی فوق العاده ترین گیم پلی بین تمامی FPSهای حال حاضر هست. هم اون حسی که سوار شدن بر Skyline به شما میده لذت غیر قابل وصفی داره، هم بالانس بازی فوق العاده با عوامل محیطی ترکیب شده و هم تنوع دشمنان به قدر کافی. البته مشخصا این یک بازی سینگل پلیر هست، چون من نمیتونم توش استانداردهای شوتر آنلاین رو پیدا کنم. این خودش یکی از دلایلی هست که این بازی مولتی نداره. اگه دقت کنین شوتینگ بازی برا کسایی که تابحال بایوشاک نزدند یک مقدار عجیب هست. یکم حالت فانتازی یا نمیدونم پیچ و مهره ای یا کند رو داره درحالیکه شوتینگ بازی هایی مثل Halo و MW بسیار عالی طراحی شده، و مشخصا طراحی اونا برای مولتی خیلی بهتر هست. خیلی راحت میتونم تصور کنم که در صورت وجود مولتی این شوتینگ چقدر کاربرا رو اذیت میکرد.
    همه اينا درست ولي اين رو نميشه توجيه كرد كه لوين يكي از بيس هاي اصلي سري بايوشاك كه يه شوتر استراتژيك بود رو تغيير داد...وقتي مثلا من عاشق halflife هستم دوست دارم شاخصه هاي مورد نظرش تو شماره هاي بعدم برام حفظ بشن نه اينكه مثلا يهو موضوع رو طوري تغيير بدن كه از اول تا اخر halflife تبديل بشه به call of duty و سازنده هام بگن دليلش سفر گوردون به فلان جا و حمله فلان نيروها و ..... بوده

لوين آگاهانه اومده اون شوتر استراتژيك رو كه خيلي ها عاشقش بودن با يه شوتر رايج تو بازار عوض كرد كه واسه كسايي كه عاشق شماره قبل بودن نافرم جلوه مي كنه(شايدم اناليز كرده ديده فرم شوتر بايوشاك ١ ديگه مثل قبل جواب نميده رفته دنبال يه شوتر بزن بهادر)

بهتر بود اصلا اسم بازي رو بايوشاك نميذاشت

.
    Last edited by halflife g; 03-07-2013 at 08:54.

19. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •