بحث پسندیدن هستش پس نه بحث کیفیت.
حالا بگیم اینکه چون محیط کوچیکتر بوده، پس بهتره دلیل نمیشه. چون این نسخه کلا زیر و رو شده و محیطش فرق کرده.
مشخصا تو یک محیط کوچیک شما میتونین خیلی کارای بیشتری بکنین، میتونین دوربین بزارین کلا یک قسمت رو یا مثلا یک تیکه تیربار بزار یا ... و 100% به خاطر کوچیک بودن همه چیز محدودتر بود و راحت تر میتونستن کنترل کنند. و اتفاقا بالانس بازی بایوشاک 1 هم بر همین اساس بود. بایوشاک 1 یک طراحی کلاسیک یا یک بالانس کلاسیک داشت. یعنی شما همه مدل اسلحه داشتین و یک سری عوامل محیطی، اونجا خودتون باید از قبل برنامه ریزی و استراتژی خودتون رو پیدا میکردین چون که تمام اسلحه ها و تیر و مهمات در اختیار خودتون بود. این یک بالانس کلاسیک هست که تو بازی های قدیمی زیاد دیدیم + Plasmidها که خودش یک چیزه جداست. اما تو Infinite کلا لوین بالانس بازی رو عوض کرد. حالا نمیدونم دقیقا دلیلش رو (شاید به خاطر آسون نشدن بازی و حفظ تعادل) اینجا اومدن عوامل محیطی رو افزایش دادن. مثل Tear ها رو اضافه کردن، وجود Skyline و ... که اصلا با بالانس نسخه ی اول همخونی نداشت. برا همین سیستم 2 تا اسلحه رو پیاده کردن و در واقع رو Lvl Design محیط بیشتر کار کردن (ساخت این سیستم و هماهنگی اون با Combat بازی خیلی وقت گیرتر از سیستم قبلی بود.) همچنین Plasmidها رو هم به شکلی جدید وارد کردن که خیلی بیشتر محیطی بود (مثلا همون Fireball که فکر کنم تو بایوشاک 1 Incinerate بود)
+ به دلیل مساحت بزرگ محیط و Skyline و ... نمیشد دیگه از اون دوربین های نسخه ی 1 استفاده کرد و چون بازی شلوغ تر شده بود تاثیر زیادی هم نداشت اگر 2 یا 3 تا Unit دیگه به دشمنان اضافه میشد.
به نظر من گیم پلی این بازی فوق العاده ترین گیم پلی بین تمامی FPSهای حال حاضر هست. هم اون حسی که سوار شدن بر Skyline به شما میده لذت غیر قابل وصفی داره، هم بالانس بازی فوق العاده با عوامل محیطی ترکیب شده و هم تنوع دشمنان به قدر کافی. البته مشخصا این یک بازی سینگل پلیر هست، چون من نمیتونم توش استانداردهای شوتر آنلاین رو پیدا کنم. این خودش یکی از دلایلی هست که این بازی مولتی نداره. اگه دقت کنین شوتینگ بازی برا کسایی که تابحال بایوشاک نزدند یک مقدار عجیب هست. یکم حالت فانتازی یا نمیدونم پیچ و مهره ای یا کند رو داره
.gif)
درحالیکه شوتینگ بازی هایی مثل Halo و MW بسیار عالی طراحی شده، و مشخصا طراحی اونا برای مولتی خیلی بهتر هست. خیلی راحت میتونم تصور کنم که در صورت وجود مولتی این شوتینگ چقدر کاربرا رو اذیت میکرد.