تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 125 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1247

نام تاپيک: L.A. Noire

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

به نظر من اگه این بازی رو برای PC میساختن خیلی موفق تر میشد. چون کنسول از همه لحاظ براشون محدودیت ایجاد میکنه حالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر مولفه های دیگه مثل آپدیت هاش.
    هنوز هم دیر نشده برای اینکه بازی رو به PC هم بیارن ولی به شرط اینکه مثل GTA IV مستقیما از روی کنسول به PC کپچر نکنن !!
    دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...
    پورت .

2. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض

بازم یه شاهکار دیگه از راک استار. برای اینکه لذت کامل و کافی رو از بازی ببرید باید زبانتون خوبه خوب باشه

4. 2 کاربر از SAM_FISHER_HQ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_k2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خیلی خوف این بازی این صورتها رو نگاه چقدر طبیعی ماهیچه های صورت تکون میخوره آدم کف میکننداستان زیباست با اینکه اولایه راهم حس کنجکاویو همیشه بهم میده.بازم یه شاهکار از راک استار.اون دوستمون که میگه کاش رو pc هم مونت(کپچر!) میشد اگه میشد مثل جتی ای به فنا میرفت آخه مردم از کجا سیستم فول بیارن اینو بازی کنن مگه ندیدی سر جی تی ای چی اومد؟!حتما در توان pc نیست که مونت بشه برادر

6. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به نظر من اگه این بازی رو برای PC میساختن خیلی موفق تر میشد. چون کنسول از همه لحاظ براشون محدودیت ایجاد میکنه حالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر مولفه های دیگه مثل آپدیت هاش.
    هنوز هم دیر نشده برای اینکه بازی رو به PC هم بیارن ولی به شرط اینکه مثل GTA IV مستقیما از روی کنسول به PC کپچر نکنن !!
    شاید اگه کلا یه بازی رو روی PC بسازن...دست سازنده های بازی باز تر باشه
    اما شرکتی مثل Rock*star شرکت زرنگیه...چون میدونه اگه اینهمه زحمت بکشه, وقت بزاره و هزینه کنه تا بازی عظیمی مثل GTA , RDR , LA noir بسازه و برای PC عرضه کنه....قبل از اینکه حتی موعد انتشار رسمی بازی فرا برسه روی تمام سایت ها نسخه دزدی و قابل دانلودش پخش میشه و ضرر بزرگی رو متحمل میشه
    روی کامپیوتر بازی رو میشه کرک کرد....اما روی کنسول راهی نیست جز کپی خور کردن خود کنسول
    نگاه به کشور ایران نکیند که بزرگترین فروشگاه کنسول توی کشور, خودش میاد و دستگاه کپیخور شده تحویل ملت میده
    توی کشور های دیگه 2تا مشکل هست یکی اینکه با عدم رعایت کپی رایت بشدت برخورد میشه پس کس زیادی جرئت انجام این کار رو نداره
    دومی چیزی که خیلی ها معتقدند که Multiplayer و یا بازی LIVE از خود Singleplayer جذاب تر هست و متاسفانه توی کشور ما به علت عدم وجود اینترنت پرسرعت اکثرا ازش محرومند و در صورت کپی خور کردن کنسول مثل Xbox360 بن خواهید شد و نه نتها دیگر قادر به بازی آنلاین نیستید بلکه خود هارد کنسول هم قفل میشه
    پس در کشورهای دیگه دانلود بازی برای PC خیلی به صرفه تر از دانلود بازی برای کنسول هست
    شرکت Rock*star هم هروقت خیالش راحت شد که دو بازی RDR و LA Noir فروش خودشونو کردن میاد یه پورت برای PC میکنه تا یکمی هم از این طریق پول گیرش بیاد

8. 4 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

14

سلام به همه Rock Star ها
    من اونجایی که مرده با لوله در شب میزنه زن رو میکشه گیر کردم
    هم زنه و اطرافشو کامل گشتم سرنخ هم پیدا کردم
    حالا میگید چی کار کنم یا پیشه کی برم؟؟!

10. این کاربر از amir2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فقط یادم بنداز که رفتم بیرون این نکته ی مهم که راک استار جا انداخته رو بهشون گوش زد کنم!!
    عزیز دل خب دلیل های مهم تری حتما هست که راک استار بخاطر اون دلایل واسه پی سی ریلیز نکرده دیگه!
    راضی به زحمت شما نیستم

دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...
    پورت .
    درسته حق با شماست منم منظورم پورت بود نمیدونم چرا یهو نوشتم "کپچر" ؟!!

خیلی خوف این بازی این صورتها رو نگاه چقدر طبیعی ماهیچه های صورت تکون میخوره آدم کف میکننداستان زیباست با اینکه اولایه راهم حس کنجکاویو همیشه بهم میده.بازم یه شاهکار از راک استار.اون دوستمون که میگه کاش رو pc هم مونت(کپچر!) میشد اگه میشد مثل جتی ای به فنا میرفت آخه مردم از کجا سیستم فول بیارن اینو بازی کنن مگه ندیدی سر جی تی ای چی اومد؟!حتما در توان pc نیست که مونت بشه برادر
    همچین میگید GTA انگار چی بود. GTA زیاد گرافیک خوبی نداشت ، خیلی بازیای بهتری با گرافیک عالی برای PC اومده یکی از نمونه هاش همین Cysis 2 . قبول میدونم GTA IV اُپن ورلد (Open World) بود اما مشکل GTA IV جای دیگه ای بود اونم به خاطر این بود که به صورت مستقیم از کنسول به PC پورت شده بود وگر نه اگر مخصوص PC مجددا برنامه نویسی میشد هیچ وقت این مشکل پیش نمیومد.البته راکستار قول داده بود آپدیتی برای بازی بده که عملا نتونست این کار رو بکنه. اما با ساخت Episodes From Liberty City میشه گفت تقریبا جبران کرد. راکستار برای اینکه زود تر به پولش برسه اون کار رو کرده بود. فکر نکنید یه موقع من دارم علیه راکستار موضع میگیرم و با این شرکت خصومت دارم. نه! خیلی هم راکستار رو دوست دارم و بیشتر از شرکت های دیگه قبولش دارم ولی در این یک مورد از راکستار با تمام علاقه ای که بهش دارم انتقاد می کنم.

شاید اگه کلا یه بازی رو روی PC بسازن...دست سازنده های بازی باز تر باشه
    اما شرکتی مثل Rock*star شرکت زرنگیه...چون میدونه اگه اینهمه زحمت بکشه, وقت بزاره و هزینه کنه تا بازی عظیمی مثل GTA , RDR , LA noir بسازه و برای PC عرضه کنه....قبل از اینکه حتی موعد انتشار رسمی بازی فرا برسه روی تمام سایت ها نسخه دزدی و قابل دانلودش پخش میشه و ضرر بزرگی رو متحمل میشه
    روی کامپیوتر بازی رو میشه کرک کرد....اما روی کنسول راهی نیست جز کپی خور کردن خود کنسول
    نگاه به کشور ایران نکیند که بزرگترین فروشگاه کنسول توی کشور, خودش میاد و دستگاه کپیخور شده تحویل ملت میده
    توی کشور های دیگه 2تا مشکل هست یکی اینکه با عدم رعایت کپی رایت بشدت برخورد میشه پس کس زیادی جرئت انجام این کار رو نداره
    دومی چیزی که خیلی ها معتقدند که Multiplayer و یا بازی LIVE از خود Singleplayer جذاب تر هست و متاسفانه توی کشور ما به علت عدم وجود اینترنت پرسرعت اکثرا ازش محرومند و در صورت کپی خور کردن کنسول مثل Xbox360 بن خواهید شد و نه نتها دیگر قادر به بازی آنلاین نیستید بلکه خود هارد کنسول هم قفل میشه
    پس در کشورهای دیگه دانلود بازی برای PC خیلی به صرفه تر از دانلود بازی برای کنسول هست
    شرکت Rock*star هم هروقت خیالش راحت شد که دو بازی RDR و LA Noir فروش خودشونو کردن میاد یه پورت برای PC میکنه تا یکمی هم از این طریق پول گیرش بیاد
    توجه کردید اکثر عناوین بزرگ راکستار به جز مواردی محدود Open World هستند ؟! و همه هم غیر از GTA فقط برای کنسول ها ساخته شدن؟!
    ما نفهمیدیم بالاخره گیمر های ما کدوم طرفین. طرفدار قانون کپی رایت یا برضد اون ؟!! وقتی نوبت به یوبیسافت میرسه و قفل DRM میزاره رو بازیاش همه ازش انتقاد میکنن که چرا این کار رو کرده....
    اما در کل underworld عزیز من تمام این چیزایی رو که گفتی قبول دارم و حق با راکستاره اما اگر یکم به آمار گیمر های حرفه ای توجه کنید خواهید دید که اکثرا PC باز هستند و معتقدند که کنسول صرفا برای سرگرمی و وقت پر کردنه. اگر کمی راکستار به PC بازها هم توجه کنه بدک نیست وبرای اینکه از کرک شدن بازی جلوگیری بکنه راه زیاده.

12. 2 کاربر از Transporter2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همچین میگید GTA انگار چی بود. GTA زیاد گرافیک خوبی نداشت ، خیلی بازیای بهتری با گرافیک عالی برای PC اومده یکی از نمونه هاش همین Cysis 2 . قبول میدونم GTA IV اُپن ورلد (Open World) بود اما مشکل GTA IV جای دیگه ای بود اونم به خاطر این بود که به صورت مستقیم از کنسول به PC پورت شده بود وگر نه اگر مخصوص PC مجددا برنامه نویسی میشد هیچ وقت این مشکل پیش نمیومد.البته راکستار قول داده بود آپدیتی برای بازی بده که عملا نتونست این کار رو بکنه. اما با ساخت Episodes From Liberty City میشه گفت تقریبا جبران کرد. راکستار برای اینکه زود تر به پولش برسه اون کار رو کرده بود. فکر نکنید یه موقع من دارم علیه راکستار موضع میگیرم و با این شرکت خصومت دارم. نه! خیلی هم راکستار رو دوست دارم و بیشتر از شرکت های دیگه قبولش دارم ولی در این یک مورد از راکستار با تمام علاقه ای که بهش دارم انتقاد می کنم..
    ببینید در یک کلام هیچ شرکتی به pc اهمیت نمیده اونا پول رو در کنسول میبینن نه pc چون به دردسرش نیست که بیاد واسه پیسی بازی بزنه از اون نون بخوره pc مشکلات فراوون داره از جمله همین پورت کردنا که مثل gta گند از آب در نیاد یا دردسرهای کپی رایت یا دزدیه نسخها مثل کرایسیس.من میدونه کرایتک پشت دستشو داغ میکنه واسه pc کرایسیس بزنه.بعد دیگه الان واسه pc نمیان از نو برنامه نویسی کنن راحترین کار پورت خودشونو به زحمت نمیندازن.من به شخصه نسخه کنسول رو میپسندم چون با 300تومان یه 3.4 سالی خرجی رو دستت نمیوفته اما pc شما هر سال باید بری کمش 1 میلیون خرجش کنی تا بازیایه جدیدو جواب بده بخدا انصاف نیست دقیقن شرکتها میدونن که همه کونسول میخرن و دارن رو بازیهای کنسول تمرکز دارن

14. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

توجه کردید اکثر عناوین بزرگ راکستار به جز مواردی محدود Open World هستند ؟! و همه هم غیر از GTA فقط برای کنسول ها ساخته شدن؟!
    ما نفهمیدیم بالاخره گیمر های ما کدوم طرفین. طرفدار قانون کپی رایت یا برضد اون ؟!! وقتی نوبت به یوبیسافت میرسه و قفل DRM میزاره رو بازیاش همه ازش انتقاد میکنن که چرا این کار رو کرده....
    اما در کل underworld عزیز من تمام این چیزایی رو که گفتی قبول دارم و حق با راکستاره اما اگر یکم به آمار گیمر های حرفه ای توجه کنید خواهید دید که اکثرا PC باز هستند و معتقدند که کنسول صرفا برای سرگرمی و وقت پر کردنه. اگر کمی راکستار به PC بازها هم توجه کنه بدک نیست وبرای اینکه از کرک شدن بازی جلوگیری بکنه راه زیاده.
    خوب هر شرکتی سبک خودشو در ساخت بازی داره راک میدونه تواناییش در open world روی همون مانور میده.شکر کنید همین gta رو هم از pc بازها میگیرناهیچ قفلی در دنیا باز نشدنی نیست همیشه همه بازیها و نرم افزارها کرک شدن شما حکرها رو دستکم گرفتیا قول نرم افزاری از دستشون امان نداره چه برسه به راکو یوبیو ........

16. این کاربر از amir_k2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Soul Eater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بازیش خوبه؟ جه سبکیه؟ اکشنه؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بازیش خوبه؟ جه سبکیه؟ اکشنه؟
    آره خوبه.
    بازیش اکشن کارآگاهی هستش. راک استار سبک بازی رو این گذاشته. ولی خب توی سایتا چون چنین سبکی نیست همه جا adventure نوشته. شما هم پست اول بخونی همه چی دستت میاد

19. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •