تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 52 اولاول ... 394546474849505152 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باسلام
    ایا این فایل bin نیست چرا tv 40ex-720اورانمیشناسد؟ باتشکر فراوان ازدوستان و shamika
    یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب من اتصال وایرلس نوت بوک با پنلم یکم با شما فرق میکنه
    خوب ما راستش اون مودم سونی رو نخریدیم و از مودم وایرلس ای دی اس ال برای استریم استفاده میکنم
    و از اونجایی که مودم رو کانفیگ کردم بعد از اتصال وایر به مودم و پنل داخل تنظیمات پنل بعد از نت ورک ستینگ وارد وایر ست آپ میشم و همه چی روی اتوماتیک میرم جلو خودش آی پی رو روی 192.168.1.101(ممکنه از شما فرق داشته باشه) تنظیم میکنه،شما خود مودم رو که پورت یو اس بی هست مستقیم میزنی پس نیازی نیست وایر ست آپ بری جلو باید وایر لس ست آپ رو انتخاب کنی
    بعد روی نوت بوک من آی پی رو دستی می زارم(توضیح امید وارم ناراحت نشی)
    روی نت ورک اند شیرینگ کلیک میکنم
    وارد ادونس شیرینگ میشم
    روی کانکشن وایر لس رایت کلیک میکنم
    پراپرتیس
    تب نت ورک
    روی اینتر نت پروتکل ورژن 4 کلیک میکنم دکمه پراپرتیس زیرش فعال میشه کلیک میکنم
    حالا ای پی رو دستی میدم
    IP Address: 192.168.0.102
    Sub net Mask: 255.255.255.0
    آی پی مودم ممکنه از شما فرق داشته باشهDefault gateway: 192.168.0.101
    ممکنه از شما فرق داشته باشه Preferred DNS server: 192.9.4.3

Alternate DNS server: 4.2.2.4
    ممنون از راهنماییتون
    من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
    شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
    شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟
    دقیقا با همین روش من کانکت میکنم واستریم میکنم
    کابل رو از ÷شت مودم میزنم به تی وی و تی وی همه چیز رو اتوماتیک میشناسه
    تنظیمات نوت بوک هم روی اتوماتیک هست
    شما با کابل به pc هم وصل بشی همه چیز رو بذار روی اتوماتیک حله من دقیقا از همین روش کانکت میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    اگه میشه اینک آخرین ورژن برای آپدیت تلویزیون Sony Led Nx700
    رو بزارید.
    اگه میشه بگید چجوری بفهمیم ورژن فعلی خودش چیه.تا حالا آپدیت نشده.
    مرسی ممنون

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

به راهنماییتون نیاز دارمم

من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
    و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
    کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
    میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

به راهنماییتون نیاز دارمم

من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
    و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
    کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
    میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    احتمالا کنترل تلویزیون ایراد داره چون وقتی دگمه خاموش رو زدی قاعدتا باید خاموش بشه نه اینکه بپره به کانال تلویزیون!
    شما روی هر کدام از ورودی ها که خاموش کنید روی همون باید روشن بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من نمیتونم با استفاده از فلش مموری فیلم های سه بعدی را ببینم . لطفاً مر راهنمایی کنید.

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

آیا دیدن فیلم های سه بعدی روش خاصی دارد و تنظیمات خاصی نیاز دارد. لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به سروران گرامي
    من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .
    وقتي فلش رو وصل ميكنم اين پيغام رو مي ده و ديگه هيچ اتفاقي نمييفته :

usb device detected .]
    note : please make sure the device is inactive before disconnecting .

اينم آدرس آخرين فايل آپديتش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشكرم .
    Last edited by jey53; 29-01-2012 at 07:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به سروران گرامي
    من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .
    وقتي فلش رو وصل ميكنم اين پيغام رو مي ده و ديگه هيچ اتفاقي نمييفته :

usb device detected .]
    note : please make sure the device is inactive before disconnecting .

اينم آدرس آخرين فايل آپديتش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشكرم .
    شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیاری
    برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
    یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
    اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
    یادتون باشه فلش باید fat32 باشه

10. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ممنونم

شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیاری
    برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
    یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
    اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
    یادتون باشه فلش باید fat32 باشه

سلام . ممنونم از راهنمايي شما . مشكل .فلش مموريم بود . فايل رو ريختم روي يك فلش ديگه و جواب داد .
    با اينكه آخزين فايل آپديت بود من تغييراتي احساسن كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •