ازکجا فهمیدی شیطون؟![]()
ازکجا فهمیدی شیطون؟![]()
پیش بازی: میلان – آژاکس و نوستالژی دلنشین سیدورف و ایبرا
سایت گل - سیدورف که پیش از این قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با آژاکس، رئال مادرید و میلان تجربه کرده، فوتبالش را در سال 1992 و در شانزده سالگی در آمستردام آغاز کرد و ایبراهیموویچ نیز اولین حضورش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را در سال 2002 و با پیراهن آژاکس تجربه کرد.
آژاکس که 4 عنوان قهرمانی اروپا را در اختیار دارد، رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را با شکست 0-2 مقابل رئال مادرید آغاز کرد و از سوی دیگر میلان که 7 بار به قهرمانی رقابتهای اروپایی رسیده، این رقابتها را با برد 0-2 مقابل اوسر استارت زد.
زلاتان ایبراهیموویچ در سه فصلی که در آژاکس توپ می زد، 35 گل برای این تیم به ثمر رساند و در نهایت با جدایی از رختکن تیم هلندی به یوونتوس رفت .
این ستاره سوئدی در صحبتهایی گفته که تمایل زیادی برای بازگشت به آمستردام آرنا دارد:« من در طول روزهایی که در آژاکس توپ می زدم، یک ستاره بودم.هنوز دوستان زیادی در آمستردام دارم ولی این بار برای تفریح به این شهر نمی آیم و تنها به دنبال 3 امتیازم.»
سیدورف هم مقابل دوستش آندره اویر که در بازار نقل و انتقالات از پی اس وی آیندهوون به آژاکس پیوسته به میدان خواهد رفت. اویر و سیدورف هردو از محصولات تیم جوانان آژاکس هستند. سیدورف در این رابطه گفت:« برای من اتفاق بسیار ویژه ای است که در این برهه از کارنامه ورزشی ام می توانم یک بار دیگر به آژاکس بازگردم.امیدوارم که این احساس دو طرفه باشد.»
این در حالی است که سیدورف فصل گذشته به پیشنهاد مارتین یول برای بازگشت به آژاکس پاسخ منفی دارد.
زلاتان در آخرین دیدار تیمش در رقابتهای این هفته سری آ، تک گل میلان را وارد دروازه جنوا کرد تا سه امتیاز بازی به روسونری برسد.
از سوی دیگر لوکاآنتونینی نیز در صحبتهایی گفت:« ما با انگیزه و جدیت تجدید شده ای به آمستردام می رویم. خیلی مهم بود که بتوانیم مقابل جنوا به سه امتیاز بازی دست پیدا کنیم و جدای اینها از نظر روانشناسی، برای بازی مقابل آژاکس،روحیه بیشتری یافته ایم.».
سیدورف در ادامه صحبتهایش گفت:« مطمئن باشید که آژاکسی ها از اشتباهاتشان مقابل رئال درس گرفته اند. واقعا کنجکاوم که ببینم که چطور مقابل ما بازی می کنند، امیدوارم که بازی فوق العاده ای باشد.»
آژاکس و میلان پیش از این در ده دیدار مقابل هم قرار گرفتند که از این جمله می توان به پیروزی آژاکس در فینال سال 1995 و پیروزی میلان در فینال رقابتهای اروپایی 1969 اشاره کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماسيميليانو آلگري: ديدار مقابل آژاكس آسان نخواهد بود
سايت گل- ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، تاييد كرد كه انتظار دارد تيمش در ديدار مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان اروپا به پيروزي برسد.
ميلاني ها در هفته هاي اخير بازي هاي اميدوار كننده اي به نمايش نگذاشته اند اما آلگري اعلام كرد كه پيروزي در خانه آژاكس از اهميت بالايي برخوردار است.
او در ممصاحبه با خبرنگاران گفت:" بازي در مقابل آژاكس از اهميت بالايي برخوردار است و اصلا ديدار آساني نخواهد بود. بازي در زمين آنها همواره دشوار است. آنها تيم جوان و مستعدي هستند.
اين ديدار براي صعود ما به مرحله بعد اهميت زيادي دارد. اگر بخواهيم از اين ديدار با امتياز كامل خارج شويم، بايد تلاش زيادي به خرج بدهيم.
بايد مراقب باشيم و براي پيروزي، نمايشي مانند ديدار مقابل جنوا را به اجرا بگذاريم. ما بايد از نظر تكتيكي پيشرفت كنيم؛ مطمئنم كه بازيكنان مي توانند چنين كاري را انجام دهند. ديروز در تمرينات ما تنها با بازيكناني كه مقابل جنوا بازي نكردند، تمرين كرديم. امروز آخرين جلسه تمريني ما خواهد بود و پس از آن در مورد تركيب تيم تصميم گيري خواهم كرد."
گزارش ها حاكي از آن است كه رونالدينيو در ديدار مقابل آژاكس در تركيب اصلي روسونري حضور نخواهد داشت.
Last edited by Ezel; 27-09-2010 at 20:54.
غيبت روني در ديدار مقابل والنسيا
سايت گل- به گزارش نشريه سان، وين روني، مهاجم منچستريونايتد كه اين روزها زيرآتش انتقادات قرار دارد، در ديدار تيمش مقابل والنسيا در ليگ قهرمانان شياطين سرخ را همراهي نخواهد كرد.
روني كه چند هفته قبل به دليل رسوايي اخلاقي اش در صدر اخبار قرار داشت، فصل جديد ليگ برتر را نااميد كننده آغاز كرده است. او در ديدار اين هفته مقابل بولتون كه با تساوي 2-2 به پايان رسيد نيز بسيار ناآماده نشان داد و در دقيقه 60 در حالي از ناحيه قوزك پا دچار آسيب ديدگي شده بود، زمين را ترك كرد.
گفته مي شود كه فرگوسن قصد ندارد از او در ديدار با والنسيا استفاده كند و حتي او را همراه با تيم به اسپانيا نخواهد برد.
يك منبع نزديك به باشگاه گفت:" سرمربي فكر مي كند كه تيم از نيروي لازم برخوردار است و مي تواند روني را كنار بگذارد."
محتوای مخفی: منبع خبر
چه عجب بالاخره امشب بازی چلسی رو میده!![]()
مورینیو: لئون نه زیدان است و نه مارادونا
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید از سوالهایی که در مورد عدم دعوت از پدرو لئون برای دیدار پیش روی رئال در لیگ قهرمانان اروپا مقابل اوسر مطرح شد، اندکی برآشفت. مربی رئال در صحبتهایی اعلام کرد که بنا به «دلایل فنی» لئون را برای این دیدار انتخاب نکرده است.
در حالی که خبرنگاران تاکید زیادی بر این سوال داشتند، مربی پرتغالی، با جمله ای کوبنده پاسخگوی سران رسانه ها شد:« به نظر من طبیعی و منطقی این است که به جای آنکه در مورد غایبان سوال شود، در مورد بازیکنانی که دعوت شده اند صحبت کنیم.گمانه زنی، کار خبرنگاران است. از همین رو به نظر من، این نوعی مشکل برای مطبوعات است.با توجه به برنامه ها و اهداف تیم می گویم که لئون در لیست بازیکنان فراخوانده شده قرار ندارد، چون مربی او را در این لیست نخواسته است. »
بااین وجود خبرنگاران سعی می کردند تا پاسخ روشن تری در این رابطه بگیرند و از سوی دیگر مورینیو سعی می کرد از دام آنها بگریزد:« من نباید دلیلی برای تصمیمم ارائه بدهم.اگر فلورنتینو پرس از من در مورد غیبت پدرو لئون سوال کند، باید به او پاسخ بدهم ولی او در این رابطه از من نپرسیده است. شما طوری از پدرو صحبت می کنید، انگار زیدان، دی استفانو یا مارادونا است ولی او بازیکن خوبی است که دو روز پیش برای تیم بازی کرد.»
آقای خاص ادامه داد:« او برای یک بازی به اردوی تیم دعوت نشده و به نظر می رسد که شما از موضوع بسیار مهمی صحبت می کنید.اگر او آن طور که من دوست داشتم کار می کرد، آسان تر بود که بازی کند و نه سخت تر.من تنها می توانم یازده بازیکن را به میدان بفرستم. بنزما و ده نفر دیگر. اگر من خبرنگار ورزشی بودم، اولین سوالی که می پرسیدم این بود که چه کسانی مقابل اوسر به میدان خواهند رفت ولی به جای آنکه بپرسید که نظر من در مورد ایگواین چیست، فقط و فقط در مورد پدرو لئون صحبت می کنید.»
مصاحبه با کارشناس تیم چلسی پیش از بازی چلسی - المپیک مارسی
جناب f.lampard (دومین مصاحبه این کارشناس)
- امیر جان! واسه اولین سواله این مصاحبه کاملا چمپیونز لیگی میخوام ازت بپرسم که فکر میکنی چه دلایلی وجود داشت که تیم های انگلیسی من جمله خود چلسی سال گذشته نتونستند نتیجه مناسبی رو در لیگ قهرمانان بگیرند بگیرند؟!
خوب....باید بگم که در سال گذشته ، تیم های بایرن و اینتر ، روشی متفاوت با سال های قبل داشتند.....اینتر با دفاعی قدرت مند و تکیه بر ضد حملات.....که خوب از پسش بر اومد ، داشتن گلزن ماهری مثل میلیتو و بازی های زیبای اسنایدر خیلی کمک کرد به این تیم......در بازی چلسی و اینتر ، مورینیو خوب میدونست که باید چیکار کنه ، و موفق هم شد....
بایرن از همون روشی که سال ها پیش استفاده میکرد ، استفاده کرد......با این تفاوت که در سال قبل بازیکن های بهتری برای این روش داشت.....از جمله روبن و ریبری.....که تونستن تیم منچستر رو حذف کنند.....
- حضور کارلتو برای این فصل از CL را روی نیمکت چلسی چطور میبینی؟! فصل قبل که در لیگ قهرمانان با وجود سبقه درخشانش، توفیقی پیدا نکرد!
به نظر من کارلو مربی خیلی بزرگی هست......سرشار از تجربیات و علم......اون میدونه که باید چیکار کنه.....ولی شاید نتونه با اون تیم و بازیکن هایی که در اختیار داره انواع کارها رو انجام بده...و باید نسبت به بازیکن های خودش عمل بکنه......
تیم چلسی همیشه نیاز به فضا داشته تا بتونه بازیه خودش رو بکنه (این همون چیزی هست که مانچینی خوب میدونه و خیلی خوب تونسته فضا ها رو ببنده)......و باید کارلو بتونه با خریدی تازه و گرفتن بازیکنی با تکنیک بالا فضای خودش رو بسازه......بازی کنی که بتونه با دریپ کردن دفاع رو کم کنه......
- امسال بر خلاف سال گذشته تو گروه بسیار ساده ای افتادید! ارزیابیت راجع به تیم های این گروه چیه؟
خوب اره......البته نه بسیار.....چون این تیم ها بازیکن های جوان اینده داری دارند...و دنبال نشون دادن توانایی های خودشون هستند....پس میتونه خطر ساز باشه ......و چلسی نباید اون هارو دست کم بگیره
- استارت خوبی تو چمپیونز لیگ داشتید! امشب هم در خانه به مصاف مارسی ای میرید که هنوز با روزهای خوبش در فصل گذشته فاصله داره! این بازی رو چطور میبینی؟
قلب اصلی و حاکم تیم ، قطعا لمپارد هست.......که در نبود او جای خالی ای در میانه ی تیم احساس میشه.....پس چلسی شاید نتونه مثل قبل روون و با نظم و با برنامه کار بکنه.... پس وظایف بازیکن های در میدان خیلی سنگین تر از قبل میشه.....میتونه فشار زیادی به بازیکن ها بیاره.......و بدلیل مصدوم بودن کالو و بنایون تعویش ها خوبی هم نداریم....باید مراقب باشند
- نبود لمپارد در این بازی، چقدر میتونه بر بازیه تیم چلسی تاثیر بزاره؟
همانطور که گفتم جای خالی اون به شدت احساس میشه
- حدست راجع به ترکیب چلسی امشب چیه؟
شاید تیم چلسی با این ترکیب به بازی بره :
.............چک........
اشلی.....الکس....تری.....ایوانوی چ
....اسین........اوبی میکل......
مالودا..................رامیرس
.......انلکا.................
...............دروگبا......
- پیشبینیت راجع به نتیجه بازی و گلزنانش؟
2-1.....دروگبا(2)
- تو این چند وقته گروه Fan vs Fan رو چطور دیدی؟!
با تشکر...
روز به روز بهتر از دیروز
.
.
پ.ن: لینک اولین مصاحبه امیر جان:
عجب بازی ای بود........فکرشو نمیکردم دروگبا به بازی نیاد............چقدر مالودا خوب بازی کرد......اتوریج هم هنوز جای خودش رو نتونسته پیدا بکنه
وااااااای.....چه بازی ای کرد چلسی در نبود لمپارد و دروگبا............چقدر مارسی خوش شانس بود
![]()
گروه G لیگ قهرمانان اروپا: آژاکس1- میلان1؛ باز هم زلاتان ستاره آمستردام آرنا شد
سایت گل- دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب در گروه G این رقابتها دنبال شد و در یکی از دو دیدار برگزار شده از این گروه، دیدار دو تیم آژاکس آمستردام و میلان که در پایتخت هلند برگزار می شد، با تساوی 1-1 پایان یافت
گل تساوی بخش زلاتان یک امتیاز ارزشمند را به میلان بخشید تا بدین ترتیب این تیم همچنان امیدوار به صعود به دور بعد بماند.البته ستاره مراکشی گل اول بازی را به ثمر رساند ولی این زلاتان بود که در بازگشتش به آمستردام آرنا، تیم سابقش را از رسیدن به یک پیروزی ارزشمند محروم کرد.
این دیدار با یک کارت زرد برای بازیکنان آژاکس و 5 کارت زرد برای بازیکنان میلان همراه بود
آژاکس که یکی از مدعیان این گروه بود ، عملا به راحتی تسلیم میهمانش شد
بدین ترتیب و با توجه به برد رئال در دیگر دیدار همزمان این گروه، کهکشانی ها با 6 امتیاز در صدر جدول قرار گرفتند. میلان با 4 امتیاز در رده دوم تکیه زد و آژاکس با یک امتیازی که از دیدار امشب کسب کرد، رده سوم را به خود اختصاص داد.
ترکیب دو تیم:
آژاکس: مارتین استکلنبرگ، توبی آلدرویرلد، یان فرتونگن،ورنون آنیتا(میرالم سلیمانی،39) ، گرگوری فان در ویل، سیم دی یانگ، دمی د زئوو (راسموس لیدنگرن،80)، ایونگ انوه، اوربی امانوئلسون، منیر الحمدوئی، لوئیس سوارس
میلان : کریستین آبیاتی، تیاگو سیلوا، الساندرو نستا، آندره آ پیرلو، لوکا آنتونینی، جیانلوکا زامبروتا، کلارنس سیدورف(آباته،85)، متئو فلامینی (کوین پرینس بواتنگ، 52) ، جنارو گتوزو، زلاتان ایبراهیموویچ، روبینیو (فیلیپو اینتزاگی،86
مورینیو: بردن میلان صعود ما را تضمین میکند
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید میگوید برد در دیدار بعدی لیگ قهرمانان مقابل میلان صعود آنها را از گروه G تضمین خواهد کرد.
او پس از برد یک بر صفر مقابل اوسر که با گل دقایق پایانی آنخل دیماریا به دست آمد، گفت که حتی تساوی هم نتیجه خوبی به شمار میرفت: «تساوی در خارج از خانه خوب است، اما در لیگ قهرمانان برد مهمتر است. میخواستیم شش امتیاز اول خود را کسب کنیم و ریسک کردیم و بردیم. اوضاع ما در گروهی بسیار دشوار خیلی خوب است.»
او پس از این که شنید میلان و آژاکس به تساوی یک بر یک رسیدهاند گفت: «مساوی کردند؟ چه بهتر! حالا اگر در خانه میلان را در بازی بعدی ببریم 9 امتیاز خواهیم داشت و عملا صعود خواهیم کرد.»
او درباره رقیب هم گفت: «اوسر تیمی بود که از نظر دفاعی بسیار سازمانیافته بود و انگیزه بازی در لیگ قهرمانان و در خانه را داشت. آنها چند موقعیت خطرناک روی ضدحملات ایجاد کردند، اما ما هم سازماندهی فوقالعادهای داشتیم. بازی آسانی نبود. در حمله مانند سابق موقعیت نداشتیم، اما توپ را به خوبی گرداندیم.»
آنچلوتی: پیروزی مهمی به دست آوردیم
سایت گل – کارلو آنچلوتی گفته از این که چلسی دو بر صفر مارسی را برد خوشحال است، اما از عملکرد تیم فرانسوی هم ستایش کرد.
چلسی در نیمه اول دو گل زد، اما مارسی در نیمه دوم بازی را در دست گرفت، هرچند که از موقعیتهایش بهرهای نبرد.
پیش از دیدار دو تیم، اسپارتاک مسکو توانسته بود ژیلینا را سه بر صفر شکست دهد. آنچلوتی میگوید: «نتیجه مهمی بود چون حالا شش امتیاز داریم و احتمال زیادی وجود دارد که صدرنشین شویم.
بازی آسانی نبود. به نظرم مارسی، به ویژه در نیمه دوم عالی بازی کرد. ما در نیمه اول هم خیلی عالی بودیم و از تمام زمین برای حمله استفاده کردیم و موقعیتهای فراوانی ساختیم.
کار در نیمه دوم سختتر شد. ما از نظر دفاعی خوب بودیم اما میتوانستیم در مالکیت توپ بهتر عمل کنیم.
مارسی در نیمه دوم بسیار ریسک کرد و ما را در زمین خود تحت فشار قرار داد، اما آنها فرصت بسیاری برای ضدحمله در اختیار ما گذاشتند.»
چلسی در این هفته لیگ برتر با آرسنال بازی دارد و آنچلوتی میگوید: «در بازی مقابل مارسی سخت دفاع کردیم تا از نتیجه محافظت کنیم، اما لیگ برتر ماجرای دیگری است. ما در وضعیت خوبی هستیم. ما در لیگ قهرمانان صدرنشین هستیم و در لیگ برتر هم همین طور. همه چیز خوب است.»
آلگری: از عملکرد میلان مقابل آژاکس راضیام؛ مشکلی با رونالدینیو ندارم
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان گفته هیچ مشکلی بین او و رونالدینیو وجود ندارد. او در جریان تساوی یک بر یک مقابل آژاکس رونالدینیو را روی نیمکت نشاند.
آلگری همچنین گفت از عملکرد تیمش در میدان راضی است: «آژاکس نمایشی فوقالعاده داشت، اما تیم ما خیلی کم به آنها فرصت داد و راضی هستم. آرایش 2-4-4 که با آن بازی کردیم به اندازه بازی با سه مهاجم برای من متقاعدکننده بود.»
او درباره رونالدینیو گفت: «مشکلی با رونالدینیو ندارم. تصمیم گرفتم به او استراحت بدهم و اوضاع را عوض کنم. روبینیو حتی هنگامی که دفاع میکرد هم عالی کار کرد و متقاعد شدهام او میتواند کارهایی مفید برای تیم انجام دهد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)