تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 252 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دايي: شبكه سوم سيما جواب خدمت من به ورزش را داد

در مورد رضایی پیشنهاد بدهند، تصمیم می گیریم / کوثری دوست ندارد حقیقت روشن شود
    مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ شبكه سوم سيما با انعكاس حقانيت من در برنامه 90 جواب خدمت من به ورزش ايران را داد.

علي دايي در خصوص بازي مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم مطمئناً بازي خيلي سختي را در تبريز پيش رو داريم به نظرم جلوي هر تيمي در تبريز به ميدان بروي سختي خاص خودش را دارد چون تبريز طرفدارهاي خيلي خوب خاص خودش را دارد كه واقعا نسبت به تيم خود تعصب زيادي دارند. قطعاً‌ با اين اوصاف بازي ما سخت است و خودمان را براي اين بازي آماده مي‌كنيم.

وي افزود: مي‌دانم كه شهرداري تبريز تا به امروز نتوانسته نتيجه دلخواه خودش را بگيرد. مطمئنا اين تيم نمي‌خواهد در اين بازي امتياز از دست بدهد اما ما هم شرايطمان طوري است كه بايد به پيروزي فكر كنيم به همين دليل انشاءالله به كمك خدا با برد از ميدان بيرون مي‌رويم.

دايي در خصوص حضور غلامرضا رضايي در تيم ملي اميد نيز گفت: مطمئن باشيد تا به الان همچنين حرفي را به من نزدند و اصلا با من حرفي نزدند. شما بگذاريد اول پيشنهاد بيايد بعد راجع به آن حرف مي‌زنيم.

وي در جواب سؤالي كه آيا شما موافق جذب 3 بازيكن بزرگسال در تيم ملي اميد هستيد يا خير گفت: اين موضوعات به من ربطي ندارد و من نه تصميم‌گيرنده هستم كه در مورد اين مسئله حرفي بزنم و مي‌گويم صلاح مملكت خويش خسروان دانند من راجع به اين مسائل نظري ندارم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور محمد دايي در پرسپوليس نيز گفت:‌ اينها حرف‌هايي است كه متاسفانه شماها از خودتان در مي‌آوريد. اصلا چنين چيزي نشده است اما به نظرم محمد ما از خيلي كسان ديگر فوتبال را بهتر مي‌فهمد ايشان بازي كرده و من مطمئنم در آينده يكي از مربيان خوب ما مي‌شود.

دايي همچنين در خصوص حمله برخي از افراد مخصوصا مجري شبكه دوم سيما به عادل فردوسي‌پور درباره حضورش در برنامه 90 نيز گفت: كساني كه اين حرف‌ها را مي‌زنند به نظرم دنبال مسائل ديگري هستند، دوست ندارند حقايق روشن شود، چون از اول زندگي به دور از حقيقت زندگي كردند دنبال حق و حقيقت نرفتند شايد به خاطر همين مسئله است كه از اين حرف‌ها مي‌زنند. اين ماجرايي بوده كه خيلي‌ها مي‌خواستند در شبكه خودشان مطرح شود. ده مرتبه شبكه‌هاي مختلف من را دعوت كردند اما نرفتم.

وي افزود: شايد اين ناراحتي‌ها به خاطر اين است كه به شبكه آنها نرفتم و به دنبال اين حرف و حديث‌ها مي‌روند. من در رسانه ملي حاضر شدم و حقانيت خودم را ثابت كردم اينجا لازم است از شبكه سوم سيما جمهوري اسلامي ايران تشكر ويژه‌اي بكنم مخصوصا از مسئولان آن كه براي علي دايي ارزش قائل شدند. يعني آنها براي ورزشكاري ارزش قائل شدند كه 18 سال در عرصه ورزش براي اين مملكت آبرويش را گرو گذاشت دعوا كرد و كار كرد و سهم كوچكي در بالا رفتن پرچم جمهوري اسلامي ايران داشت.

دايي ادامه داد: به نظر من شبكه سوم سيما به خودشان و مردم احترام گذاشتند و اين بحث را در برنامه 90 براي من گذاشتند چون اگر اين كار را نمي‌كردند باز همان حرف و حديث‌ها پيش مي‌آمد اما الان همه مسائل را فهميدند و ما ديگر نمي‌توانيم حقايق را پنهان كنيم. شايد آقايان دوست نداشتند من چنين موضوعاتي را به مردم بگويم چون به ضررشان است. اما خدا را شكر كه همه را را مردم در ميان گذاشتم.

دايي ادامه داد:‌ ديگر نظر خاصي ندارم. اما باز هم از كساني كه اجازه دادند در شبكه سوم سيما حرفم را به مردم بزنم و بعداز 16 سال كار كردن براي ايران و مردم و خوردن بالاي 300 بخيه در ورزش حق كوچكي به من دادند كه با مردم حرف بزنم تشكر كنم.

وي همچنين در خصوص رابطه‌اش با حبيب كاشاني نيز گفت: آقاي كاشاني نه تنها مديرعامل پرسپوليس بلكه بعنوان برادر من است او يك دوست خيلي خوب براي من است روزهايي كه آدم‌هاي دوست من دور و بر من نبودند ايشان كنار من بود و من به همين دليل احترام خاصي براي ايشان قائل هستم مطمئنا من دراين تيم جوابگوي نتايج و مسئول فني هستم و كاشاني مديرعامل باشگاه است اما متاسفانه برخي‌ها شيطنت‌هايي مي‌كنند و مسائلي را اعلام مي‌كنند كه واقعيت ندارد من نمي‌دانم اين افراد دنيال چه چيزهايي هستند. من كارم را دنبال مي‌كنم و دست به دست كاشاني سعي مي‌كنيم پرسپوليس را به هدف بزرگش برسانيم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزمحمدی : همینی که هست، ارزان هم نمی شود!

مرجع خبری پرسپولیس : در ديدار پرسپوليس و پاس همدان كه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، استقبال تماشاگران جالب نبود و نکته عجیب اینکه برای اولین بار میزان تماشاگران در طبقه بالا بیشتر از طبقه پایین مشاهده شد!

بسياري از مربيان، بازيكنان و مديران معتقدند كه گران بودن بليت باعث شد كه تماشاگران زيادي به استاديوم‌ها نيايند. عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ اما نظر ديگري دارد و باز هم تاكيد مي‌كند كه قيمت بليت‌ها به هيچ عنوان ارزان نخواهد شد.

عزيزمحمدي در مورد استقبال كم تماشاگران كه خيلي‌ها مي‌گويند به دليل گراني بليت است مي‌گويد: «من فكر نمي‌كنم دليلش اين باشد.

در اين هفته ورزشگاه يادگار امام تبريز براي ديدار تراكتورسازي و ذوب‌آهن نزدیک به پر شد و در ديدار صنعت نفت و فولاد خوزستان هم 20 هزار نفر به استاديوم آمدند. در بازي استقلال و سپاهان هم ديديد كه جمعيت زيادي به ورزشگاه آزادي آمد.»

او در مورد استقبال كم تماشاگران از بازي پرسپوليس و پاس همدان مي‌گويد: «اين بازي در شرايط خاصي برگزار شد و به دليل تعطيلات خيلي‌ها به مسافرت رفته بودند. در بازي هفته بعد استقلال و سايپا كه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود مطمئن باشيد كه تماشاگران زيادي به استاديوم مي‌آيند.»

رييس سازمان ليگ در پاسخ به اين سوال كه آيا قرار نيست قيمت بليت‌ها ارزان شود تاكيد مي‌كند: «خير، اين اتفاق نخواهد افتاد در ضمن بايد بگويم كه قيمت بليت‌ها در ايران خيلي پايين‌تر از كشورهايي است كه در ليگ قهرمانان آسيا سهميه دارند.»

عزيزمحمدي در پايان در مورد انتقاد قلعه‌نويي از برنامه‌هاي تيم ملي و سازمان ليگ كه گفته بي‌برنامه بودن از اين برنامه بهتر است، فقط به گفتن اين جمله كوتاه بسنده مي‌كند: «دست قلعه‌نويي درد نكند!»
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زلتان: زوج آنلکا مقابل منچستریونایتد بودم

مرجع خبری پرسپولیس : گفته می شود در کارنامه این بازیکن حضور در تیم بولتون انگلیس هم دیده می شود. زلتان در خصوص این موضوع و بیشترین تماشاگری که دیده، گفت: یکبار مقابل منچستر یونایتد و در حالی که 65 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند، در کنار نیکولا آنلکا بازی کرده ام.

مهاجم جدیدی قرار است به جمع سرخپوشان اضافه شود. مهاجمی که تازه به ایران آمده تا شانس خود را برای پرسپولیسی شدن امتحان کند. تجربه بازیکنان خارجی می گوید که هارسونی برای پرسپولیسی شدن باید از چندین فیلتر عبور کند، اگر تمام مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشت پیراهن تیم را به تن کند.

فوتبالیستی با استیل یک فوتبالیست! نمی خواهیم تا قبل از اینکه زلتان هارسونی اسلواک در تمرینات شرکت نکرده از او تعریف و تمجید الکی کنیم اما حداقل این را مطمئنیم که استیل و فیزیکش شبیه یک فوتبالیست است. خارجی های زیادی به فوتبال ایران آمده اند اما از همان لحظه ورود مشخص بود بازیکن نیستند، اما این یکی حداقل در ظاهر چیزی از یک بازیکن خوب کم ندارد.

* مهاجمی با قدرت سرزنی
    یکی از مشکلات پرسپولیس در چند بازی گذشته، نبود یک مهاجم سرزن بوده است اما قد بلندی هارسونی 23 ساله نشان می دهد که توانایی هایی در این خصوص دارد. تونایی های که برای نشان دادن آن تنها سه روز فرصت دارد.

* بلیت برگشت برای هارسونی
    او تنها 4 روز در ایران خواهد بود. زلتان هارسونی که بامداد دوشنبه وارد تهران شد، بلیت برگشتش را هم تهیه کرده است. اگر توانست در تمرینات نظر مثبت کادرفنی را جلب کند، پنجشنبه به کشورش باز می گردد تا کارهای مربوط به عقد قراردادش را انجام دهد. اگر هم نتوانست که برای همیشه به کشورش خواهد رفت.

* اقامت در هتل فردوسی
    این بازیکن به محض ورود به تهران برای اقامت به هتل فردوسی رفت. هارسونی امروز به زمین شرکت واحد می آید تا اولین جلسه تمرینش را برگزار کند. قطعا اگر شرایط برای ماندنش در ایران مهیا شود، مسئولان باشگاه منزلی را برای او تهیه خواهند کرد.

* استقبال با 6 شاخه گل
    _ یکی از مسئولان باشگاه برای استقبال از این بازیکن به فرودگاه رفته بود و استقبال جالبی از این بازیکن کرد. به محض ورود، 6 شاخه گل به هارسونی تقدیم شد. این بازیکن دلیل 6 شاخه گل را پرسید که جواب جالبی از مسئول باشگاه دریافت کرد. نماینده باشگاه توضیح کاملی در خصوص بازی 6 تایی ها به هارسونی داد و گفت که این مسابقه برای پرسپولیسی ها اهمیت دارد. زلتان هم از این موضوع به وجد آمده بود.

* شناخت هارسونی از پرسپولیس
    او که سابقه بازی در دی استرادا را دارد، با شناخت نسبی از پرسپولیس به ایران آمده است. منبع تحقیقات زلتان، یکی از هم تیمی هایش در دی استرادا بوده. با این حساب می توانیم بگوییم زلتان می داند که قرار است در چه تیم بزرگی بازی کند.

* بازی مقابل منچستریونایتد
    گفته می شود در کارنامه این بازیکن حضور در بولتون انگلیس هم دیده می شود. زلتان در خصوص این موضوع و بیشترین تماشاگری که دیده، می گوید: یکبار مقابل منچستریونایتد و در حالی که 65 هزار نفر در استادیوم بودند، در کنار نیکولاس آنلکا بازی کرده ام.

کد:

هارسانی: از پرسپولیس خیلی شنیده بودم

دل هواداران را به دست می اوردم
    مرجع خبری پرسپولیس : زولتان هارسانی، مهاجم اهل اسلواکی از امروز در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کرد تا پس از بررسی کیفیت فنی و شرایط آمادگی او و تایید کادر فنی با باشگاه پرسپولیس برای عقد قرارداد وارد مذاکره شود.

از طرف هواداران پرسپولیس به شما خوش آمد می‌گوییم و امیدواریم با نشان دادن شایستگی‌هایتان در ایران بمانید و با لباس پرسپولیس به میدان بروید.
    من هم از شما و هواداران تشکر می‌کنم. با اطلاعاتی که کسب کرده‌ام متوجه شدم که پرسپولیس بزرگترین تیم ایران است و من هم قصد دارم شایستگی‌های خود را نشان داده و در این تیم بزرگ بمانم.

چقدر احتمال دارد که به پرسپولیس بپیوندید؟

هنوز هیچ چیز مشخص نیست و بعد از چند جلسه تمرین و در گفت و گوهایی که با مدیر برنامه‌هایم انجام خواهد شد وضعیت آینده من مشخص می‌شود.

از نظر فنی چه شاخصه‌هایی در بازی شما وجود دارد؟
    با توجه به قد بلندی که دارم در سرزنی ماهر هستم، علاوه بر این از نظر سرعت هم شرایط خوبی دارم.

توقع از بازیکنانی که در بزرگترین تیم ایران بازی می‌کنند بسیار بالاست؟ چطور خود را با جو چنین تیمی هماهنگ می‌کنید؟
    قبل از آمدن به ایران می‌دانستم می‌خواهم در تمرینات تیم بزرگی شرکت کنم. الان هم برآورده کردن توقعات تماشاگران را وظیفه اصلی خود می‌دانم. به علاوه می‌خواهم تا با هواداران پرسپولیس رابطه خوبی برقرار کنم.

قبل از آمدن به ایران با شخص خاصی مشورت کردی؟
    بله، به واسطه دوستان ایرانی که در اسلواکی داشتم اطلاعاتی به دست آوردم اما بهشاد یاورزاده بازیکن ایرانی دی استرادا به طور ویژه در این باره به من مشورت داد.

اولین روز تمرین چطور بود؟
    از روزی که به ایران آمده‌ام احساس غربت نکرده‌ام. ایرانی‌ها انسان‌های بسیار خونگرمی هستند و رابطه‌ام با سایر بازیکنان هم بسیار خوب است. تمرینات تیم خیلی خوب و حرفه‌ای بود و الان اصلا احساس خستگی نمی‌کنم.

شما دقیقا چند سال سن دارید؟
    23سال

در ایران متداول است که به خاطر صغر سن از بازیکن بپرسند که سن واقعی آن‌ها واقعا همانی است که در شناسنامه او ثبت شده است، بگذارید از شما هم این سوال را بپرسیم، سن شما 23 سال واقعی است؟
    دقیقا 23 سال. در اروپا کوچک کردن سن در مدارک افراد غیر ممکن است.

صحبت دیگری برای هواداران دارید؟
    خیلی هیجان زده‌ام که با تیمی باچنین هوادارانی آشنا شده‌ام چون شنیده‌ام که این تیم هواداران بسیار پرشوری دارد و امیدوارم با بازی‌هایی که انجام می‌دهم بتوانم دل این هواداران متعصب را به دست آورم.

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 14-09-2010 at 22:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فردوسي پور با عينک دودي به اتفاقات مي نگرد
    باشگاه سپاهان برنامه نود را تحريم كرد
    از خبرنگاران ساير رسانه هاي اصفهان عذر خواهي مي کنيم

روابط عمومي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در بيانيه اي ضمن بر شمردن برخي اعتراضات و انتقادات خود به برنامه نود از اصحاب رسانه اصفهان بابت اتفاقاتي که در نشست خبري ديدار فولاد مبارکه سپاهان – شهرداري تبريز رخ داد، عذر خواهي كرد.

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه خبري سپاهان، در اين بيانيه آمده است: اين باشگاه بر خود لازم مي داند بابت عدم توجيه و هماهنگي هاي لازم مسوولان اتاق کنفرانس ورزشگاه فولاد شهر در سازماندهي لازم و مناسب سالن کنفرانس ورزشگاه که در نهايت منجر به عدم حضور امير قلعه نوعي سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در نشست خبري شد از همه اصحاب رسانه استان که در اين نشست حاضر شده بودند عذر خواهي نمايد و به اين بزرگواران اطمينان دهد تا با در نظر گرفتن تمهيدات لازم نشست هاي خبري آتي همانند گذشته با حضور سرمربي تيم و همه خبرنگاران صادق و ارزنده رسانه ها به خوبي برگزار خواهد شد .

بر اين نکته نيز تاکيد مي کنيم مديريت و روابط عمومي باشگاه جايگاه خبرنگاران صادق و زحمت کش اصفهان و حاضر در سالن کنفرانس را از وابستگان به برنامه نود که به عملکرد تخريبي آن برنامه معترضيم کاملا جدا مي دانند و همانگونه که پيشتر نيز اعلام كرده ايم بخش قابل توجهي از افتخارات مان را مديون اصحاب عزيز رسانه ها به ويژه بزرگواران رسانه هاي اصفهان مي‌دانيم.

در اين بيانيه لازم مي دانيم برخي از موارد انتقادي مان به برنامه نود را به اطلاع همگان برسانيم و مادامي که اين برنامه بر تاکيد و اصرار افراطي خود بر روي حواشي منفي ادامه دهد همچنان به تعليق همکاري هاي مان با خبرنگاران و دست اندرکاران محترم اين برنامه ادامه خواهيم داد...

-فراموش نمي کنيم برنامه نود و تهيه کننده محترم آن که تا به حال به خوبي نشان داده اند هميشه با چشم بستن بر روي زيبايي هاي فوتبال تاکيدي مفرط بر پخش و پردازش موارد منفي در فوتبال دارد و در بيشتر اوقات با عينک دودي به همه اتفاقات مي نگرد در برنامه اي که سرمربي تيم قهرمان را دعوت كرده بود بي آن که از سير قهرماني سپاهان و همه فراز و نشيب هاي اين واقعه سخن گويد با فلاش بک به اتفاقات دو سه سال قبل از همه چيز سخن گفت جز رويداد شيرين قهرماني سپاهان که البته به عادل فردوسي پور حق مي دهيم اين رويداد براي وي هيچگونه شيريني نداشته باشد.

آشتي دو اسطوره فوتبال ايران محمد مايلي کهن و امير قلعه نوعي در ورزشگاه فولاد شهر که همگان به احترام اين دو بزرگوار ايستادند و براي اين رخداد شيرين شادماني کردند به تعريف برنامه نود تصنعي و الکي است. مايلي کهن اين آشتي را قلبي مي‌داند اما باز هم مجري نود اصرار بر انکار اين آشتي دارد.

بهترين تصاوير از آشتي اين دو بزرگمرد ثبت و ضبط شده اما همچنان عادل دوست دارد تا در حضور سرمربي سپاهان سخنان قلعه نوعي و مايلي کهن عليه يکديگر و مربوط به گذشته را در اين برنامه دوباره پخش و تداعي كند.

- گذر از بسياري از صحنه هاي مشکوک داوري عليه سپاهان با پيشدستي هاي مجري برنامه با استدلالاتي همچون عدم داشتن تصاوير مناسب از اين صحنه و تبديل مجري برنامه در برخي اوقات به يک کارشناس داوري و باز هم اصرار فردوسي پور بر سود و بهره سپاهان از اشتباهات داوري با استناد يه دو يا سه مسابقه از همه سي و چهار رقابت سپاهان در ليگ نهم

در آخرين برنامه نود نيز مجددا صحنه گل سالم سپاهان در ديدار با شهرداري تبريز که از سوي داور آفسايد اعلام شد در اين برنامه حذف و به بينندگان نشان داده نشد.

-چشم بستن بر روي بسياري از حواشي زيباي فوتبال که باشگاه سپاهان خالق آن بوده است. يک شعار منفي هواداران در چند لحظه بسيار مورد توجه قرار مي گيرد اما اقدام زيباي هواداران سپاهان در تشويق بازيکنان سابق سپاهان که به همراه تيم رقيب به ورزشگاه فولاد شهر مي آيند – تقدير باشگاه سپاهان از بزرگان و پيشکسوتان فوتبال ايران – برنامه هاي فرهنگي هنري که از طريق تريبون و اسکوبورد ورزشگاه قبل از هر مسابقه به اجرا در مي آيد و بسياري از برنامه هاي ديگر از ديدگاه نود مسئله ي مهمي نيست و نيازي به توجه ندارد.

-بزرگنمايي بر روي صحنه هاي چند ثانيه اي عصبانيت سرمربي تيم و تکرار آن در برنامه هفته بعدي در حالي که مي شد از اين رخداد گذر کرد و با شخصيت افرادي که در اوج عصبانيت بوده اند بازي نکرد.

آقاي فردوسي پور!

شما و برنامه نود قرار بود يار و پشتيبان فوتبال ايران باشيد اما با تکيه يک سويه در تخريب شخصيت افراد فقط و فقط عينکي را بر چشم نهاده ايد که زشتي ها را مي بيند تا بر روي آنان بنشينيد و فرياد سر دهيد. چرا برخي اوقات سعي نمي کنيد همانند زنبور عسل بر روي شيريني ها، پاکي ها و خوبي ها مستقر شويد. اگر نگران بيننده ها و آمار بيننده هاي خود هستيد به اين نکته توجه کنيد که اين خاصيت عبور از خط هاي قرمز و توجه به زشتي هاست که مخاطبان براي ديدن و مشاهده اينگونه برنامه تحريک شوند و متاسفانه بايد اعلام کنيم که بيننده هاي شبکه هاي (...)و(...) هم کم نيستند. افتخار و تکيه به داشتن مخاطب با پردازش هاي صرفا منفي هنر جذب مخاطب نيست. اي کاش مي توانستيد با ايجاد تعادل و منطق بدور از پرده دري ها، در نهي از بدي ها و ترويج زيبايي ها همچنان مخاطبان ميليوني و زيادي داشته باشيد. اين کار دور از دسترس نيست و از شخصيت هاي توانمند اين برنامه بر مي آيد. فقط کافي است تا کمي عينک دودي هميشگي را از چشمانتان برداريد و با دوري از کاشتن بذرهاي کينه از ابزارهاي بهتري براي رشد و مخاطب پروري اين برنامه اي که با ارتزاق از بودجه صدا و سيماي دولتي ايران به مخاطبان تزريق مي شود استفاده نمائيد.

در پايان با احترام به مديران ارشد صدا و سيما، ضرغامي رئيس سازمان، پور محمدي مدير شبکه سه و آقا زماني مدير ورزش شبکه سه از اين عزيزان درخواست مي‌كنيم ضمن بررسي همه جانبه اقدامات جانبدارانه و مخدوش موجود در اين برنامه با اختصاص فرصت مناسب زمينه ارائه مستندات لازم را براي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان براي موارد انحرافي اين برنامه فراهم آورند.

ذکر اين مهم را هم ضروري مي دانيم که با توجه به اعتراضات گستره هواداران سپاهان به برنامه نود و شدت گرفتن روند تخريبي و جانبدارانه و غير عادلانه اين برنامه کليه بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان از اين تاريخ تا اطلاع ثانوي هيچ گونه گفت‌وگو و همکاري را با خبرنگاران اين برنامه نخواهند داشت.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان دقت کردین جدیدا مد شده هر دو نفر که با هم کل کل می کنن اون وقت موقع ی مصاحبه اعلام میکنن که طرف مقابل رو نمیشناسن!
    مثلا توی دعوای دستیار فتح الله زاده و حسن روشن،حسن روشن می گفت که دستیار فتح الله زاده رو کلا نمیشناسه.
    یا مثلا شمسایی می گفت دروازبان تیم ملی فوتسال رو اصلا نمیشناسه.
    یکی دو مورد دیگه هم تو ذهنم هست اما چون مطمئن نیستم نمی گم.
    خیلی رسم مسخره ای هست.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان دقت کردین جدیدا مد شده هر دو نفر که با هم کل کل می کنن اون وقت موقع ی مصاحبه اعلام میکنن که طرف مقابل رو نمیشناسن!
    واژه "ریز میبینمت" به شیوه‏ی روشن فکریه!!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض شکایت باشگاه پاس همدان از واعظ آشتیانی

باشگاه پاس همدان از مدیرعامل سابق استقلال به دلیل اظهاراتش علیه درج شعارهای ارزشی روی پیراهن این تیم شکایت کرد.
    کریم ملاحی اظهار داشت: به دلیل اظهارات امیررضا واعظ آشتیانی در مورد درج شعارهای ارزشی روی پیراهن تیم پاس در لیگ برتر، شکوائیه‌ای در این زمینه به سازمان لیگ ارائه کردیم تا این موضوع را از طریق مسئولان پیگیری شود.
    واعظ آشتیانی در یک برنامه زنده رادیویی اظهار کرده بود که باشگاه پاس به دلیل نداشتن اسپانسر اقدام به درج شعارهای ارزشی کرده و به همین دلیل به عنوان یکی از برترین‌های اخلاقی فصل گذشته از سوی سازمان لیگ معرفی شده است.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

خیلی بیانیه بیخودی بود.
    نود هر چی گفته حرف حق بوده.
    مشکل اینجاست که بخش عظیمی از ناپاکیهای فوتبال مربوط به تیم سپاهانه و گرنه اینقدر بهشون گیر داده نمیشد.
    جالبه که گفته فردوسی پور گاهی اوقات تبدیل به کارشناس فوتبال میشه ولی مجید بصیرت رو فراموش میکنن که چه جور تو کار داوری دخالت میکنه.
    بعدش مگه فقط سپاهانه که قبل از بازی هاش از بازیکنان سابقش تقدیر میکنه؟ خیلی از تیمها از این کارها میکنن.
    ولی هیچ مربی ای نمیاد به بازیکنش فحش بده و بگه گورتو گم کن.
    کم نبودن بازیکنای تیمهای دیگه که تو بازی یه حرفی زیر لب زدن و به یکی فحش دادن و نود تصویر رو پخش کرده و حرف رو زیرنویس کرده، حالا دیگه قلعه نویی اونجوری جلوی دوربینها و جلوی کلی هوادار اونجور با کاظمیان صحبت کرده انتظار داره که نشون داده نشه.
    واسه تیمی مثل سپاهان بهترین برنامه ورزش از نگاه 2 و ورزش و مردمه. که روی هم نصف تماشاچی های برنامه 90 رو ندارن. بعد اینجا میگه که طرفدارای شبکه .... و .... هم کم نیستن.
    از شما بیشتر انتظار داشتم .

مشکل اینجاست که بخش عظیمی از ناپاکیهای فوتبال مربوط به تیم سپاهانه و گرنه اینقدر بهشون گیر داده نمیشد.
    این دیگه از اون حرفا بود
    مشکل اصلی سپاهان در حال حاضر لجبازی های قلعه نوییه

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

بازی ذوب اهن چند چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض درخشان: چرا فرگوسن همه فاميلش را به منچستر نمي‌آورد؟

سرمربي اسبق پرسپوليس در واکنش به اظهارات علي دايي گفت: اگر قرار بر حضور بستگان در تيم است پس چرا فرگوسن همه فاميلش را به منچستريونايتد نمي‌آورد؟

سایت فوتبال 3 -

حميد درخشان در مورد اظهارات دايي مبني بر اينکه "دوست دارم برادرم را به عنوان مربي و دستيار به پرسپوليس بياورم از او محرم‌ترين به من چه کسي است؟ " گفت: تا به حال چنين چيزي را نشنيده بودم؛ محرميت و فوتبال؟ آوردن بستگان به تيم به عنوان مربي به خاطر رابطه فاميلي چطور بايد توجيه شود. اگر اينگونه بود پس چرا فرگوسن همه فک و فاميلش را به تيم منچستر نمي‌آورد.

وي در مورد اينکه آيا محمد دايي مربي خوبي در فوتبال است تا در پرسپوليس مربيگري کند عنوان کرد: برخي چيزها را ما نبايد بگوييم و مردم بايد قضاوت کنند. فکر مي‌کنم پرسپوليس هنوز آنقدر نفر کم ندارد که افراد ديگر بخواهند به اين تيم کمک کنند. افراد زيادي براي پرسپوليس از جان مايه گذاشته‌اند و زحمت اين تيم را کشيده‌اند. جا دارد از مديران باشگاه گلايه کنيم که چشمانشان را بسته‌اند و مي‌گويند در اين طرف و آن طرف کسي نيست که به پرسپوليس کمک کند.

درخشان تاکيد کرد: بهتر است مديران پرسپوليس چشمانشان را باز کنند. افراد زيادي خاک پرسپوليس را خورده‌اند و دوست دارند و مي‌توانند به پرسپوليس کمک کنند. اگر پيشکسوتان اين باشگاه صحبتي نمي‌کنند و اعتراضي ندارند نبايد به آنها بي توجهي شود اما برخي از آدم‌ها نمي‌خواهند به پرسپوليس کمک شود.

سرمربي سابق پيکان در مورد اينکه فاميل بازي در فوتبال مي‌تواند درست باشد گفت: اين مسئله درست نيست. اگر فردي تحصيلات بالايي داشته باشد و از نظر فني قابليت آن را داشته باشد مي‌توان از او نظر خواهي کرد و مشورت گرفت.

درخشان در مورد اينکه دايي مي‌گويد برادرش به خاطر اوست که به جايي نرسيده گفت: برادران دي‌بور يکي‌شان خيلي خوب بود ولي ديگري نتوانست مانند او موفق شود. اين دليل نمي‌شود که بگوييم به خاطر ستاره بودن يکي ديگري به جايي نرسيده است. هر آدمي بر اساس توانايي‌هايش و استعدادهايي که دارد در زمينه‌اي پيشرفت مي‌کند.

کد:
    2010/09/15

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •