چرا دیفرانسیل؟میتونه مفید باشه؟
راستی 8000 تست چه انتشاراتیه؟
لطفا بقیه هم کمک کنن خوندن دیفرانسیل میتونه واسه ریاضی تجربی مفید باشه؟
چرا دیفرانسیل؟میتونه مفید باشه؟
راستی 8000 تست چه انتشاراتیه؟
لطفا بقیه هم کمک کنن خوندن دیفرانسیل میتونه واسه ریاضی تجربی مفید باشه؟
والا من خودم تا سوم دبیرستان رشته ریاضی بودم.الان که مقایسه میکنم به نظر من حتی خوندن حسابان هم واسه تجربیا نیازی نیست چه برسه به دیفرانسیل.حالا شما اول درسایی که خیلی ضروریتر هستند و جزء منابع اصلی کنکور تجربی هستند رو بخونید اگه وقت اضافه آوردید یه نگاهی هم به دیفرانسیل بندازید.
8000 تست کتاب میکرو طبقه بندی گاج هست.
کسی نداشت برنامه رو؟![]()
8000 تست مال انتشارات گاج هست و فكر كنم 5 جلديه
ديفرانسيل به هيچ وجه براي تجربي مناسب نيست و وقت هدر دادنه . پيشنهاد ميكنم كتاب رياضي جامعه مهر و ماه رو بگيرين و موضوعي تست بزنين ازش
سلامحقیقت اینه که پارسال در جریان کنکور با یه دوستی اشنا شدم
که لیسانس میکروبیولوژی بود و میخواست بخونه برای پزشکی.
کاری که اون کرد این بود که از همون تابستون رفت توی اموزشگاه و شروع کرد حسابی درس خوندن
شدیدا ضعیف بود و شدیدا میخوند.
امسال رتبش 312 شد....منطقه ی 1 هم بود
اگر همت کنید حتما میشه.
همون جور كه دوستان لطف كردن قسمت خوب قضيه رو گفتن منم اونور ماجرو رو ميگم....منم دوستاني داشتم كه اين تصميم رو داشتن اما متاسفانه به نتيجه دلخواه نرسيدن.اينو نگفتم كه بگم نكن گفتم كه بدوني حال اون دوستام الان بده...و پر از افسوس و حسرت گذشته...
سلام
يكي از بچه در مورد چطور درس خوندن سوال پرسيده بود.منم تجربيات و اشنباهات پارسال خودمو گفتم
ميزارم اينجا شايد بقيه رو هم كمك كنه.اين مطالب فقط نظرات شخصييه خودمه
اولاش خودم اينجوري بودم.ولي اخراش فهميدم چه طور بايد واسه كنكور خوند
بزار بهت ماه اخر كنكور چه شكليه
نگا تو اون ماه اخر كه بعد امتحانات هيچ فرستي واسه درس خوندن نداري.فقط بايد تست بزني.اونم يه ريتم خاصي داره.الان فقط ميخوام ايند رو نشون بدم كه بدوني چجور بايد درس خوند
تو ماه اخر ادم روش كوتاه ياد ميگيره.دستش به تست ميوفته. تست زمان دار ميزنه و ......
همه ي اينا در صورتيه كه درسا رو كامل بلد باشي.درسو هم هيچ وقت با تست نميتوني ياد بگيري.اول بايد خوب تشريحي بخوني.از الان
نه كه 2 سالانه حل كني.نه.يعني روش تستي نري.اصلا.چون يه نكته كوچولو رو يادت ميده .2 هفته بعد هم از يادت ميره.تستارو تشريحي حل كن.اگه درست حل كردي .حل گزينه هاي غاط هم نگا كن.واسه خودت تحليل كن.راههاي مختلف.و.....
بعضي مباحث مثل مسله هاي شيمي .اينا رو اشكال نداره از روش تناسب حل كن.اين روش يه روش كليه.يه نكته تستي نيست
پس هيچ وقت نكته حفظ نكن.درسو ياد بگير اونم تشريحي كه تا ماه اخر يادت نره
بعد اينكه درس هر فصلو خوندي تست تشريحي حل كن.بسته هاي 20 تايي.يا 10 تايي .حالا چندتا بسته ديگه به خودت بستگي داره
يه نكته.اين كه هميشه وقتي تست تشريحي بزن كه فصلو كامل خوندي.مثلا فصل 1 شيمي 3 رو خوندي حلا برو تست تشريحي
خوب كه فكر كردي حالا ديگه درسو بلد شدي.رو يه كاغذ خلاصه برداري كن.اين بدردت ميخوره.واسه كي؟ افرين اون ماه اخر يه نگاش بندازي كه يادت بياد همه چيز
پس روش تستي تعطيل.با روش تشريحي بخون.چون روز كنكور ادم هيچ روشي تستي به زهنت نميرسه.سرعت حلتم فقط با تميرن ميره بالا.هر چي بيشتر حل كني.سرعتت بالاتر ميره
چنتا نكته:
.كتابت محمد مهربان ديگه شورشو از بي نمكي درو ورده.خيلي تشريحي كرده كه اصلا به درد كنكور نميخوره.واسه رياضيا فقط انتشارات كوله پشتي .عباس مرادي
.تو اين سايت نيا.من خودم پارسال ميومدم.به ضررم بود.چون هر كي چيزي ميگه.ادم از برنامه خودش عقب ميوفته
تمام موسسه ها واسه تبليغن.فقط ازموناشونو بده اونم واسه اينكه ببيني رتبت چنده.جزوه ها شونو پرت كن.اصلا هر جا خلاصه درس ديدي بجز اونايي كه خودت نوشتيو پرت كن.اشتباه محضه
هر وقت واسه يه درس 2 كتاب خريدي بدون اون روز .روزيه كه كنكور قبول نميشي.هميشه يه منبع
دانشگاه تهران ميبينمت.بوس
غلط املاي اگه داشت معذرت.چك نكردم
سلام دوستان من میخوام کنکور 90 ، هنر شرکت کنم و هنر رو جدی بگیرم ( علاقمند هنرهای تجسمی و گرافیک ) کسی تجربشو داره که چه کتابهایی مهم ترن و از کجا باید تهیه کنم ؟ آیا همون کتابهای درسی هنر کفایت میکنه یا کتابهای دیگه ای هم هست ؟ من فارغ التحصیل ریاضی ام ولی میخوام هنر رو جدی بگیرم !
سلام .
پسر فداکار غلط املایی زیاد داشت. منظورم غلطهایی که نباید میداشت.
دانشگاه تهران ؟؟؟
ممنون از راهنمایی
ما تو زمینه غیردرسیش بودیم، درسی نه. می تونی بری و تو انجمن قسمت گرافیک بنویسی، حتما کسی هست که رشته گرافیک خونده باشه.سلام دوستان من میخوام کنکور 90 ، هنر شرکت کنم و هنر رو جدی بگیرم ( علاقمند هنرهای تجسمی و گرافیک ) کسی تجربشو داره که چه کتابهایی مهم ترن و از کجا باید تهیه کنم ؟ آیا همون کتابهای درسی هنر کفایت میکنه یا کتابهای دیگه ای هم هست ؟ من فارغ التحصیل ریاضی ام ولی میخوام هنر رو جدی بگیرم !
البته می تونی از این لینک استفاده کنی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیتونم درس بخونم مثلا اگه یه روز 6 ساعت درس بخونم فقط 3ساعتش مفیده چی کار کنم؟ همش حواسم پرت میشه نمیشه تمرکز کنم
کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)