چه عجله ایه حالا ؟ میذاشتی فردا پس فردا
نمیشه!!!!دوروزه واسه انتخاب رشته لحظه شماری میکنم!!!!
![]()
چه عجله ایه حالا ؟ میذاشتی فردا پس فردا
نمیشه!!!!دوروزه واسه انتخاب رشته لحظه شماری میکنم!!!!
![]()
ما که فعلا حوصلمون نمیشه حالا حالا ها فرصت هست
بله متاسفانه80 درصد از استان بومی . 20 درصد هم آزاد
![]()
بله میدهاقا این دانشگاه تهران خوابگاه میده یا نه؟
مثل نرم افزارهمیگم این "فناوری اطلاعات" چه جوریه؟
در مورد چیه؟
خب آره بیشتر از تهران میگیرهمثلا اگه یه رشته گزینشش بومی استانی باشه و اون رشته مثلا تو دانشگاه تهران باشه 80% فقط از خود تهران گزینش میکنند ؟ (برای شبانه)
مثل آی تی دانشگاه تهران که چارسال اینجوری بود، ما اکثرا تهرانی هستیم
امااینا رو راجع به روزانه میگم.
شبانه که فکرکنم رشته های کمی دانشگاه تهران داشته باشه
Last edited by ati_1991; 07-08-2010 at 16:35.
من رتبم 10000 شده دیروز پیش یه مشاور حرفه ای رفتم گفت 100درصد عمران غیر انتفایی صدرا تهران قبولم ولی من مطمئن نیستم تو رو خدا هر کی اطلاع داره بگه با 10000 غیر انتفایی تهران عمران یا کامپیوتر قبول میشم یا نه در ضمن من بومی تهرانم
مــنــم همیـــنطور...![]()
خواهش ميكنم جواب بديد![]()
این موردی که میفرمایین با 3000 منطقه 3بوده قطعا پسر بوده که پزشکی قبول شده . به احتمال بالایی همون سال که خواهرشما 1400 صنایع غذایی اورده با همین رتبه 3000 هم پزشکی قبولی داشته . این است قدرت سهمیه جنسیتی![]()
کسی در رابطه با تز ما نظری نداشت؟:
سلام دوستان
یه سوال:
پارسال مکانیک 4-5 تا گرایش داشت ، صنایع هم همین طور رشته های دیگه مثل عمران هم داشتند
امسال دیگه گرایشا رو ورداشتن ، خوب؟ حالا مثل اینکه به اون اصلی ها یعنی مکانیک و عمران و صنایع خالی هم اضافه نشده. با این حساب کلامون پس معرکس! چون اونایی که میرفتن عمران-آب دیگه نمی تونن برن و مثلا میزنن صنایع که ممکنه قبول شن ولی پارسال که عمران-آب بود اون یارو قبول میشد و برای همین اونایی که رتبشون بدتر بود و میخواستم صنایع قبول شن راحت قبول بودن ولی امسال دیگه نمیشن
درست فهمیدم؟
یه خبر...
تو قسمت انتخاب رشته سازمان سنجش اینو نوشته بود:
مهلت انتخاب رشته : مهلت انتخاب رشته تا پایان روز سه شنبه نوزدهم مرداد ماه 1389 می باشد ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)