تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 449 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مهران جان ،به نظر من کومودو یک سدّ نفوذناپذیره،چون ناشناخته ترین و هوشمندترین بدافزارها هم نمی تونن آسیبی برسونن....
    ولی یه ضرب المثلی می گه:هر سازه دست انسان بی عیب و نقص نیست...
    برای مثال:
    در مورد بدافزارهایی که به سخت افزار آسیب می روسنن، و به زبان اسمبلی هم نوشته شدن...
    البته تاکنون مورد جدی دیده نشده،ولی نشدنی هم نیست...برای مثال

.
    .
    .
    .
    Last edited by santamove; 21-10-2010 at 22:20.

2. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اقا مهران موقع اجرا تو سند باکس کومودو از روی هوشش شناختش

ممنون عزیز, چون من اولین نفری بودم که این ویروس رو تست کردم و برای کمودو هم با انتخاب گزینۀ Submit فرستادم بنابراین کمودو هم اونو به هوش مصنوعیش اضافه کرده و تا بعدا سر فرصت اونو به دیتابیس اضافه کنه. این شناسایی هم از طرف Cloud Scanner بر روی سرور کمودو انجام شده و خود آنتی ویروس اگر اینترنت قطع باشه نمیتونه شناسایی کنه از تست هن هنوز 1 ساعت هم نگذشته اما خیلی سریع عمل کرد

4. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان ،به نظر من کومودو یک سدّ نفوذناپذیره،چون ناشناخته ترین و هوشمندترین بدافزارها هم نمی تونن آسیبی برسونن....
    ولی یه ضرب المثلی می گه:هر سازه دست انسان بی عیب و نقص نیست...
    برای مثال:
    در مورد بدافزارهایی که به سخت افزار آسیب می روسنن، و به زبان اسمبلی هم نوشته شدن...
    البته تاکنون مورد جدی دیده نشده،ولی نشدنی هم نیست...برای مثال

.
    .
    .
    .

بله عزیز هیچ چیزی غیر ممکن نیست. برای همین هم شعار کمودو محافظت 100 درصد نیست بلکه شعارش محافظت 99 درصدی است و همین هم برای ما کافیه

6. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

داشتم توی سایت کمودو گشتی میزدم, گفتم بزار تعداد سیگناتورهایی که امروز به دیتابیس آنتی ویروس کمودو اضافه شدند رو نگاه کنم که با دیدن عدد 93489 به کمودو یک خسته نباشید گفتم.

منتظر DACS هستیم تا ببینیم این یکی چیکار میکنه

8. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم من قبلا كه avast داشتم وقتي كول ديسك ويروسي به سيستم ميزدم به صورت اتوماتيك ويروس هارو شناسايي و قرنطينه ميكرد ولي اين كومودو تا روي ايكون كول ديسك كليك راست نكني و اسكن رو نزني خودش جلوي ويروس رو نميگيره ميخواستم ببينم ذاتش اينجوريه يا من تنظيماتش رو بهم ريختم؟
    Last edited by GHOST RECON; 22-10-2010 at 13:01.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم من قبلا كه avast داشتم وقتي كول ديسك ويروسي به سيستم ميزدم به صورت اتوماتيك ويروس هارو شناسايي و قرنطينه ميكرد ولي اين كومودو تا روي ايكون كول ديسك كليك راست نكني و اسكن رو نزني خودش جلوي ويروس رو نميگيره ميخواستم ببينم ذاتش اينجوريه يا من تنظيماتش رو بهم ريختم؟
    نه شما بهم نریختید.

comodo اسکن اتوماتیک فلش رو نداره. اما اگه شما ریجیستری اتوران رو خاموش کنید آنتی ویروس هم روی on access باشه ویروس اجرا نمیشه وقتی هم شما وارد فلش بشید خودش همون صفحه رو مقداری اسکن میکنه ویروس ها پاک میشن.

هرچند که اتوران رو خاموش نکنید ویروس اجرا هم بشه و از لایه های دیگه comodo هم عبور کنه اخرش میره توی سندباکس اما اگه از ریجیستری خاموش کنید استاندارد تره.

موفق باشید

11. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

داشتم توی سایت کمودو گشتی میزدم, گفتم بزار تعداد سیگناتورهایی که امروز به دیتابیس آنتی ویروس کمودو اضافه شدند رو نگاه کنم که با دیدن عدد 93489 به کمودو یک خسته نباشید گفتم.

منتظر DACS هستیم تا ببینیم این یکی چیکار میکنه
    ایول به کمودو.اگر توتستهای انتی ویروس ها توسط سازمانهایی که تست میشود قرار بگیرد.رتبه اول رامیگیردوبس راستی مهران جان این شرکت چند کارمند دارد.من به نوبه خودم به شرکت کمودو وکارمندانش تبریک میگویم

13. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ایول به کمودو.اگر توتستهای انتی ویروس ها توسط سازمانهایی که تست میشود قرار بگیرد.رتبه اول رامیگیردوبس راستی مهران جان این شرکت چند کارمند دارد.من به نوبه خودم به شرکت کمودو وکارمندانش تبریک میگویم
    مرسی عزیز,
    کمودو بدون داشتن آنتی ویروس هم میتونه با 99.99 درصد ویروسها و تروجانها مبارزه بکنه و نزاره حتی 1 دونه از اینها به سیستم آسیب برسونه. روشش هم در پست اتوماتیک کردن پیغامهی کمودو گفته شده. آنتی ویروس کمودو برای شناسایی راحت تر نمونه ها وجود داره و کارش محافظت از سیستم نیست. مثلا اگر فایلی وارد کامپیوتر یکی از کاربران عادی شد و نه حرفه ای... آنتی ویروس بتونه با پیغامش کاربر رو از آلوده بودنش مطلع بکنه اما اگر همین فایل آلوده رو ما با غیر فعال کردن آنتی ویروس اجرا کنیم چی؟ هیچ اتفاقی نمیوفته براحتی مثل صفحۀ قبل و همچنین همۀ تست هایی که انجام دادم جلوی آسیب رسانی به سیستم گرفته میشه.

یک پستی هم قبلا در مورد تست هایی که چند تا عدد و درصد را کنار هم با یک نمودار خوشکل و مرتب جور میکنند نوشتم. این پست رو بخونید و اگر نظری داشتید من در خدمتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کارمنداش هم تا حالا تحقیق و یا پرس و جویی نکردم. باید از Melih بپرسم,

15. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

مهران جان من خواندم پست باارزش شما را وراستی یک شرکت ضدویروس عالی فقط نمیاید نرم افزاری بده بیرون که توتست ها اول شه میاد نرم افزاری میده بیرون تا کاربر حالش راببره ولی فکر کنم شرکت ایست واواست واویرا برای اول شدن ورتبه خوب کسب کردن درتست ها نرم افزار میده بیرون نه برای استفاده راحت تر کاربران

17. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    یک سوال در مورد cis :
    من cis را هم رویه pc و هم روی netbook نصب کردم.
    می خواستم بدونم چه جوری میتونم update های را که روی pc دارم به netbook منتقل کنم که دگه لازم نباشته هم pc را update کنم و هم netbook را؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •