تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 359 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
    گوشی سیمبین دار زیر 80 تومانبا سرعت بالا چی پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

king جون یه سوال داشتم; اگه gprs موبایلی کلاس 32 باشه, و edge در منطقه فعال نباشه, سرعت دانلود تا چند میتونه بالا بره؟؟؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
    گوشی 2700 کابل ارتباط با pc نداره .

4. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جدی می گی رزمجو پس باید کابل مینی یو اس بی بخرم خودش 10 تومانه چه گوشی ارزون نوکیاسیمبین داری پیشنهاد میکنی؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راستش واسه خومدم عجیبه. آخه همه میگن ایرانسل ولی واسه من فقط باز کردن صفحه مهم نیست. دانلود و کارای دیگه مهمه.
    من دقیقا میدونم دکل کجاست. دوره. یعنی جدودا 1 کیلومتر فاصله داره...
    و این سرعت رو از اونجا فهمیدم که بافر کردن یک کلیپ یوتوپ با ایرانسل 5 دقیقه طول میکشه به طول کلی ولی با همراه اول 30 ثانیه!!!!!!!!! این منو شدیدا به شک انداخت و چیزهای دیگه رو امتحان کردم که دیدم نه ، واقعیت داره!!!
    امروز این تست رو کردم. با لپتاپ رفتم بغل دکل خیلی ضایع بود ولی خوب کارمو کردم ولی گویا اصلا این منطقه دیگه E ساپورت نمیکنه چون دیگه نمیره روی اون!!!
    و بخاطر قطعی های بسیار زیاد هم من رو مجبور کرده که همراه اول رو هم یه تستی بزنم..
    ولی این قضیه دنلود جدی بود. دیگه وقتی میخوام دانلود فایلهای بزرگ رو شروع کنم بعد از 10 دقیقه سیستم قفل میشه و دیسکانکت میشه!!!!!!
    نمیدونم. من انگار با همه فرق دارم!!!!!!!!!!!
    سلام آقا میلاد.پس اونموقع که میگفتین شبی 100 مگ دانلود میکنی با همین سرعت 15 بود؟یا اول بیشتر بوده حالا شده این؟؟
    منم مثل شما زیاد می دانلودم.ولی برعکس شما با همراه اول نهایتا به 12-13 میرسم درحالیکه با ایرانسل در حالت معمولی تا 15 میره.نصفه شب هم که متوسط نوسانش 20 هست.بازم شکر.از دایل خیلی بهتره.

عزیزم سوالتون بیشتر به انجمن خرید گوشی مربوط میشه که!سیمبین رو نمی دونم اما گوشی ارزون یعنی زیر 100 تومن که ادج کلاس 32 داشته باشه من فقط همینهارو پیدا کردم:
    samsung e 250
    samsung e 251
    nokia 2730
    دوتا اولی مثل همند قیمت آکبندش توی علائدین 60-70 بود.دست دومش خیلی کمه.فقط یه جا پیدا کردم 40 میداد.گفتم 30.گفت نه!گفتم 35 گفت نه!گفتم به درک!!
    2730 هم گوشی بهتریه نسبت به e250 ولی قیمتش هم بالاتره.80-90 نوسان داره که این بستگی به طبقه پاساژ داشتدست دوم هم 50 دیدم.
    ضمنا جناب کینگ گفته بود که گوشی های خوب رو برای طولانی مدت به عنوان مودم استفاده نکنین.اوخ میشه!!
    king جون یه سوال داشتم; اگه gprs موبایلی کلاس 32 باشه, و edge در منطقه فعال نباشه, سرعت دانلود تا چند میتونه بالا بره؟؟؟
    با اجازه کینگ،فکر کنم نهایت دانلود gprs 5-6 باشه.از دایل آپ بدتره اصلا به صرفه نیست.
    -------------------------------
    من چندی پیش رفتم علائدین و ولیعصر رو زیر پا گذاشتم برای گوشی ارزون قیمت که edge32 ساپورت کنه و همینطور برای دانگل.توی علائدین که 98 درصد فروشنده ها اصلا نمیدونستن edge چیه!!وقتی میگفتم یه گوشی میخوام که ادجش 32 باشه یارو قیافه اش یجوری میشد که انگار معادله 5 مجهولی بهش دادم.مثل این:
    نهایتا هم بجز e250 که آقای کینگ معرفی کرده بود و 2730 که خودم توی gsm پیدا کرده بودم چیزی نیافتم.این از گوشی edge 32
    اما دانگل:
    پاساژهای علائدین،رضا،ولیعصر،ایران، ایرانیان. کلا دو جا دانگل داشتن که اولی گفت فعلا نداریم!!اما قیمت 3g رو گفت حدود 100.دومی هم که توی پاساژ رضا بود(که قبلا هم یکی آدرس داده بود) فقط مارک متفرقه داشت که edge رو 80 میداد و 3g رو 120 تومان!!!با ضمانت 6 ماهه خودشان!!!!
    نمایندگی دی لینک هم گفت ما dongle simcard اصلا نداریم!!گفتم خودم تو اینترنت دیدم.مدلش رو هم گفتم گفت تو ایران موجود نیست!شرمنده...
    این گزارشی رو که دادم خواستم کمی اطلاع رسانی کرده باشم برای کسانی که دنبال بهترین وسیله به عنوان مودم هستن.دیگه انتخاب با خودتون.

7. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جدی می گی رزمجو پس باید کابل مینی یو اس بی بخرم خودش 10 تومانه چه گوشی ارزون نوکیاسیمبین داری پیشنهاد میکنی؟
    من زیاد در مورد گوشی ها وارد نیستم . لطفا دوستان پاسخ بدن . ولی یه گوشی سامسونگ e250 هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

salam manam 1500 daram vostro zanf zadam dell goft bayad device external bekhary
    khode note book javab nmide

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان کدوم یکی از اینا سرعتش بیشتره
    نوکیا5200
    سامسونگe490
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کدوم یکی از اینا سرعتش بیشتره
    نوکیا5200
    سامسونگe490
    باتشکر
    5200 کلاس 10 هست . e490 هم کلاس 10 هست . پس سرعت هاشون برابرن .

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان من تو کرمانشاه هستم و گوشیم K530I هست اما E رو نداره
    میشه یه عکس بزار ید ببینم که این E پر دردسر شما چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •