حامد بهداد مگه همیشه تو یه مود نیست؟! قشنگ بازی نمیکنه؟!
ممدرضا فروتن چی؟!
نمیگم استخری شاخه ها...خیلی زوده واسش اسمشو کنار فروتن بیاریم...ولی بازیگر خوبیه به نظرم...
حامد بهداد مگه همیشه تو یه مود نیست؟! قشنگ بازی نمیکنه؟!
ممدرضا فروتن چی؟!
نمیگم استخری شاخه ها...خیلی زوده واسش اسمشو کنار فروتن بیاریم...ولی بازیگر خوبیه به نظرم...
Last edited by moraddad; 25-07-2010 at 12:48.
چقدر زود عمر میگذره...همین دیروز بود که نقش یک بچه سوسول رو توی فیلم (داداشی)بهش داده بودن!!!
این سریال قبح دزدی رو هم کمرنگ کرد . برداشتن یواشکی کلید از جیب شخص ورود به اتاق مدیریت و تجسس در کشوها و برداشتن شئ شخصی و خانوادگی افراد سپس فرار فرد خاطی بدون هیچگونه عکس العملی ماستمالی شد .( ایا در واقعیت دزدی جز این میتونه باشه ؟ )
این یعنی الان در رد حرف من بود؟!
چه ربطی داره؟!
نقش سوسولو داشت ولی بازم همین چشم و ابرو و قر و اطوارو میومد!
حامد بهدادم تا حالا نقش های متفاوت بازی کرده ولی تو همش عصبی حرف زدن و تیک داشتن و اینا پایه ثابت کاراش بوده...
یادم میاد توی یه فیلم یه دختره ایدزی میگفت شال قرمز یا ابی دور گردن نشانه افراد ایدزی هست
توی این فیلم شال قرمز دور گردن بیتا حتما نماد چیزی هست .
به نظر من بیتا ایدز داره .
شاید اون شال برای خوش تیپی باشه نه ؟ ربطی به ایدز نداره فکر کنم..
نه بابا دیگه در این حد هم نماد پرداز نیستن...
شاید یه مشکلی داشته باشه ولی ربطی به شال قرمز نداره به نظر من
اگه اشتباه نکنم برنامه ی شوک بود. با چندتا از این ایدزیها مصاحبه میکردن که شال قرمز انداخته بودن دور گردنشون. فکر کنم مخصوص خود برنامش بود و یه نماد کلی نباشه.
نه حامد بهداد و محمد رضا فروتن مودهاي مختلف رو بازي ميكنن.مخصوصآ محمدرضا فروتن.يكجا نقش آدم عصبي(قرمز).يكجا نقش يك جووني كه يكم كم داره و يكجا هم نقش يه لري كه ...(دعوت)
تازه اگه هم 1 مود بازي كنند اونا كجا و اين پسره كجا!!
Last edited by Hamid Hamid; 25-07-2010 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)