باید مکث کنی
مثال:
z بعد مکث بعد a خیلی باید مکثت کوتاه باشه بعد هر کمبو یی بخوای میزنی مثلا با تفنگ لیزری باران اسیدی میباره
باید مکث کنی
مثال:
z بعد مکث بعد a خیلی باید مکثت کوتاه باشه بعد هر کمبو یی بخوای میزنی مثلا با تفنگ لیزری باران اسیدی میباره
سلام
آقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
دوستان خسته نباشید!
بازیه ghost Rider هم تویه مایه هایه همین بازیه البته در اصل خیلی فرق داره!
تاپیکش تویه همین قسمت هم هست!
اگه خواستید یه سری بزنید...
یه عکس بذارآقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید که خیلی باحاله البته تا چند ماه آینده هم برای xbox 360 هم می یاد در صورتی که نسخه ی انحصاری ps3 بود ولی شرکت مایکروسافت امتیاز این بازی رو خریده
چی کار می شه کرد شرکت پول داریه
سلام دوست من
برای اینکه بیشتر متوجه بشی توضیح می دم اگر متوجه نشدی عکس می گذارم.
این قسمت ها رو رد کردم.کشتن سگ سه سر _دیدن دختره _ ورود به جایی که کلی پله و طبقه داره یه مجسمه داره که چند تا اسکلت هستن یک در هم داره که دورش آتیشه _ دیدن دلقکه برای اولین بار و مبارزه با اون ... حالا تو همین مرحله گیر کردم همه این کار ها رو کردم نمی دونم چیکار کنم؟mission 4
سلام دوست عزیزم !!!!این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید
تاپيك مخصوص Devil May Cry 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول پرنده هارو ميكشي بهد دلقك رو بهد از اون در بزرگه ميري بيرون از پلكان رد ميشي اگه پله كان نبود بايد از در كوچيك كنار در بزرگ بري بيرون.
Last edited by *Necromancer; 02-07-2007 at 22:21.
دفعه اول که دلقک رو می بینی که مبارزه نیست
تو داری جلوتر رو می گی
همونه ....اول با دلقكه حرف ميزنه بعد ميخواد با شمشير بزنتش جاخالي ميده .... بعد ميري تو در پرنده ها ميان.
آره فکر کنم من اشتباه کردم
اما بعد که از در می یای بیرون می تونی با اون الماسه از روی دره رد بشی یا اون بعد کشتن اون هزارپای گنده بود؟؟؟
قاطی کردم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)