سلام؛
اینو قبلا کسی گذاشته بود؟
![]()
نه.فقط اگه تونستی از این عکس و عکسهای صفحه قبل با رزلوشن بالاتر پیدا کنی حتما اینجا بذار.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تا الان از اینیستا-کاکا از هر کدوم دو نوع عکس طراحی کردن یکی همین که شما گذاشتی و یکی هم در حال شوت زدن.
فقط میمونه بنزما و لوریس اگه عکسی در حال شوت زدن پیدا کردی اینجا منتقل کن من یکی که از این جور عکسها خیلی خوشم میاد
مرسی
حالا واقعا این عکسها مربوط به چهره بازیکنان در نسخه جدید میشه یا این که فقط جنبه تبلیغاتی داره؟!
چون که چهره بنزما و لوریس خیلی خوب طراحی شده بود...فیزیک صورت اونا خیلی خوب بود
اگه شفاف سازی کنید ممنون میشم...![]()
من فکر میکنم همینطور باشه این چهره ها مربوط به نسخه جدید میشه.
مثلا اینو ببین:(یه عکس از درون بازی فیفا11 هست)
که فرقی با این نداره:
با این حال فکر میکنم تیمهای آرسنال-چلسی- و بازیکنایی مثل وین رونی-بنزما-کاکا-لوریس-کیلینی در حال حاضر چهره هاشون در بازی بروز شده و در بقیه عکسها که قبلا دیدیم مثل بقیه بازیکنان بارسا مثل ویا هنوز چهره های جدید وارد بازی نشده
__________________________________________________ ________________
اینم کیلینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JUSTIN11; 07-08-2010 at 01:24.
PES توی فیس طراحی کردن جلو بود حالا باید جلوی فیفا بوق که سهله Vuvuzella باید بزنه... جدا چه Fresh هست فیس کاکا توی این تصویر واقعا کیفیت گرافیکی فیفا 11 خیلی خیلی بالاست. البته واسه من یکی فیس و اینجور چیزا جنبه تفنن داره و من همیشه به گیم پلی و نمای کلی اهمیت می دم. البته گرافیک فیفا 10 PC شدیدا روی اعصابم بود واسه همین نتونستم باهاش کنار بیام و PES رو ترجیح دادم. شدیدا منتظر دمو قابل بازی فیفا 11 هستم فکر کنم دیگه اوایل شهریور یعنی یه ماه دیگه دمو بازی ریلیز بشه. امیدوارم امسال EA مایه بذاره و یه ماه قبل انتشار دمو رو بده و مثل چند بار اخیر 10 روز مونده به انتشار دمو رو نده یادمه دموی Euro 2008 رو فقط 12 روز مونده به انتشار عرضه کرد واقعا کار مضحکی بود
اگه چهره بازیکنان اینطوری باشه که باید بگم EA داره سنگ تموم میذاره از هر لحاظ.
نسخه PC هم از همین چهره ها استفاده میشه یا این که فرق میکنه؟! (البته امیدوارم اینوری نباشه)
چه فیفایی بازی کنیم امسال روی PC ....![]()
مصاحبهی اختصاصی سایت gamingbolt.com با David Rutter و Sid Misra
در این مصاحبه، Rutter جزئیات عمیقتر و بیشتری راجع به Personality+ ، Pro Passing ، Career Mode و بقیهی موارد ارائه میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sid Misra هم در مورد تفاوت های نسخه ی Wii صحبت می کنه و آشکار می کنه که برای اولین بار بعد از FIFA 98 ، فوتبال داخل سالن رو در نسخه ی Wii می تونیم تجربه کنیم.
Last edited by Yi Yi; 07-08-2010 at 09:05.
نسخه PC از نظر گرافیکی با نسخه کنسول یکسان هست و طراحی جدید چهره را در نسخه PC هم خواهیم دید نمونش اون عکسهایی هست که از PC دادن!کلا EA Sports چون دو تا نسخه کنسول و pc از نظر گرافیکی یکی هست برای اینکه تصاویر را بین pc و کنسول بشه تشخیص داد در نسخه های کنسول از توپ نایک استفاده کرده و در نسخه pc از توپ Ea Sports Jabulani !!
من مصاحبه ای که از سازنده نسخه pc بود میخواندم گفته بود سنماتیکهای جدید که قرار در نسخه کنسول وجود داشته باشه در نسخه PC هم استفاده خواهیم کرد به همراه اون سنماتیکهای مهم و خوب نسخه فیفا 10!
با توجه به اینکه سنماتیکهای فیفا نسخه کنسول قبل از نسخه 2011 به طرز عجیبی کودکانه و کارتونی بودند این حرکت مثبت Ea Sports باعث خوشحالی هست به امید آنکه Replay های مسخره را در این نسخه درست کنن چون Replay ها اصلا در حد و اندازه های خود بازی نبودن و انتظار بیشتری ازشون میره!
نکته دیگه که باری من روی اعصاب بود دوربین در حال کرنر زدن بود که اصلا جالب نبود!
باقی مسائل آنقدر خوب بود که دوستان اشاره کردن!
سلام؛
اینم کاکا و اینیستا با رزولوشن بالاتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بزرگترش پیدا شد هم میزارم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by MHSou; 07-08-2010 at 12:16.
سلام
ببخشید دوستان کسی از سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی خبر داره ممنون میشم اگه بدید
ولی فکر نکنم مثل سال قبل راحت سیستم های خانگی رو ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)