تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 104 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1040

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی هلند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هلند میبازه ...
    موطمئن باشید !!!!

من طرفدار برزیل ام
    ریز می بینیمتون
    از الان بگم حتی اگه هلند خدایی ناکرده زبونم لال باخت بدانید که من طرفدار هلند هستم و خواهم بود و به هیچ تیمی هم گرایش پیدا نمیکنم چون هلند عشقه . بلاخره ما هم جام جهانی رو یه سال میبریم این سال نشد در سالهای بعد .
    این رو هم بدانید که اگه برزیل هلند رو ببره این جام مال برزیل نیست . مطمئنم

آقا یه سوال داشتم
    چرا هلند رو اینجوری مینویستن؟
    Netherlands
    یعنی فقط توی ایران بهش میگن هلند؟
    چند تا کشور هست که اینجوریه مثلا آلمان که Germany نوشته میشه و مجارستا که HUngray و چند تا کشور دیگه
    هلند فکر میکنم اسم قدیمش باشه . الان مثلا به انگلیس بریتانیا هم میگفتن ولی الان میگن انگلند .

حالا خود هلندی ها میگین نی-درلند (Nederland) ولی تو انگلیسی بهش میگن نیدرلند (Netherlands)

2. 4 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ايشالا اگه برزيل مارو ببره(جملرو) به زمين گرم(آرژانتين) بخوره.
    ما ميبريم
    ما ميبريم
    ما ميبريم
    اما ميدونم...
    درود بر هلند.

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما که فینالیستیم. برزیل در مقابل هلند هیچ شانسی ندارند.
    منتظر گل های زیبای روبین فن پرسی باشید.

5. این کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرمربي تيم ملي هلند: فرصت برد به برزيل نخواهيم داد

سرمربي تيم ملي هلند با بيان اينکه تيم ما تنها به يک دليل به جام جهاني آمده و آنهم تصاحب کاپ قهرماني است، گفت: تيم هلند فرصت برد را به برزيل نخواهد داد.
    به نقل از سايت فيفا، برت ون مارويک افزود : در بازي‌هاي جام جهاني تيم ما نشان داد که به خوبي از پس کنترل بازي بر مي‌آيد، ضمن اينکه تا کنون ما بازي‌هاي خوبي به نمايش گذاشته‌ايم و ‪ ۷‬گل نيز به ثمر رسانده ايم.

وي ادامه داد: تيم هلند از نظر دفاعي خوب کار کرده و دروازه ما در بازي ها تنها دو بار باز شده و از عملکرد دروازه بان تيمم نيز راضي هستم.

مارويک اظهار داشت: تيم برزيل نيز تيم کاملي است و با اعتماد به نفس بازي مي‌کند و همين نکته يکي از نقاط قوت اين تيم است.

وي تصرح کرد: به بازي برابر تيم برزيل خوش بينم و مي‌دانم که بازيکنانم شانس برد را از اين تيم خواهند گرفت، ضمن اينکه نبايد اين حريف قدرتمند را دست کم بگيريم.

تيم ملي هلند روز جمعه هفته جاري در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي به مصاف تيم ملي برزيل مي‌رود.

7. 3 کاربر از pinchingholian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نظر یه هوادار بدبین

من که فکر نمکینم با این سبکی که هلند تو این 4 بازی انجام داده بتونه مقابل برزیل کاری از پیش ببره
    هوادار هلندم اما دلیل نمیشه بی منطق باشم این تیم از لحاظ بدنی خیلی ضعیفه !! اصلا انگار نون نخوردن

هر موقع هم که تیم یه گل میزنه سری میکشن عقب و دفاع رو از زمین خودی شروع میکنن

اصلا هم بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار نمیدن

خدا وکیلی تیمی که ون باستن هدایتش رو به عهده داشت هم زیبا بازی میکرد هم نتیجه میگرفت

نقطه ضعف تیم: رابین ون پرسی
    اصلا اون برش لارم رو تو خط حمله نداره و واقعا جایه یه فوروارد شش دانگ مثل نیستلروی تو تیم احساس میشه

در کل اگه بخواد هلند مثل بازایایه قبلیش بازی کنی زیاد نمیشه به رفتن به مرحله بعد امیدوار بود

ان شالا که هواداران بابت این اتقادات از من دلگیر نشن

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقطه ضعف تیم: رابین ون پرسی
    اصلا اون برش لارم رو تو خط حمله نداره و واقعا جایه یه فوروارد شش دانگ مثل نیستلروی تو تیم احساس میشه

چقدر به این روبین فر پرسی گیر دادین. بس کنید. او از همه لحاظ کاملا آماده است. شماها اصلا منطق ندارین . در بازی قبل دیدین که او کاملا در خدمت تیم بازی میکنه و در حالی که توپ درست روی پای چپ او قرار داشت اما به اسنایدر که در موقعیت بهتری قرار داشت پاس داد. او یک بازیکن کامل و عالیه. در بازی با هلند شاهد هتریک او خواهید بود. قدرت بالای فن پرسی به شماها ثابت خواهد شد. فن پرسی بهترینه.
    نیستلروی نیم دانگ هم نبود چه برسه به شش دانگ!!! فقط بلد بود توی محوطه 6 و نیم متر وایسه و با سر یا پا دروازه خالی گل بزنه.
    بازی با برزیل فن پرسی را در نظر داشته باشید تا شاهد پاس های طلایی او و ضربات مهلکش باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اسنايدر: هيچ مشكلي با «فان پرسي» ندارم

وزلي اسنايدر با رد شايعه درگيري لفظي با فان پرسي تاکيد کرد هيچ مشکلي با هيچ يک از بازيکنان ندارد و تنها به موفقيت هلند مي‌انديشد.
    به عقيده بسياري، اسنايدر و فان پرسي هيچ گاه رابطه خوبي نداشته‌اند. گفته مي‌شود فان پرسي پس از تعويض در ديدار مقابل اسلواکي به مارويک سرمربي تيم اعتراض کرده و گفته است: بايد اسنايدر را تعويض مي‌کردي.
    اسنايدر گفت: روبين (فان پرسي) به من گفت هرگز اين صحبت‌ها را مطرح نکرده است دليلي ندارد حرف‌هايش را باور نکنم. من نه با او و نه با هيچ بازيکن ديگري مشکلي ندارم. او فقط از تعويض شدنش ناراحت بود که اين مساله کاملا طبيعي است و موضوع مهمي به شمار نمي‌رود.
    اسنايدر با اشاره به اهميت حفظ و حدت در آستانه ديدار مقابل برزيل گفت: بايد به مصاف يکي از بهترين تيم‌هاي دنيا برويم حفظ همدلي اتحاد مهم ترين مساله است بايد 120% آماده باشيم.
    مارويک درباره‌ي تعويض فان پرس گفته بود: او در زمين بسيار خوب بازي مي‌کرد و در گل اول هم تاثير بسزايي داشت اما من مي‌خواستم يک بازيکن تازه نفس به ميدان بفرستم تا با دوندگي زياد حرکات بازيکنان اسلواکي را خنثي کند.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

6

چقدر به این روبین فر پرسی گیر دادین. بس کنید. او از همه لحاظ کاملا آماده است. شماها اصلا منطق ندارین . در بازی قبل دیدین که او کاملا در خدمت تیم بازی میکنه و در حالی که توپ درست روی پای چپ او قرار داشت اما به اسنایدر که در موقعیت بهتری قرار داشت پاس داد. او یک بازیکن کامل و عالیه. در بازی با هلند شاهد هتریک او خواهید بود. قدرت بالای فن پرسی به شماها ثابت خواهد شد. فن پرسی بهترینه.
    نیستلروی نیم دانگ هم نبود چه برسه به شش دانگ!!! فقط بلد بود توی محوطه 6 و نیم متر وایسه و با سر یا پا دروازه خالی گل بزنه.
    بازی با برزیل فن پرسی را در نظر داشته باشید تا شاهد پاس های طلایی او و ضربات مهلکش باشید.
    دوست عزیز منم نمیخوام همدلی رو از بین ببرم
    اما هر کسی رو بهر کاری ساختن

فکر کنم جوابتو گرفته باشی
    در ضمن این نظر شخصیه من بود شما هم آزادی نظر شخصیتو بگی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز منم نمیخوام همدلی رو از بین ببرم
    اما هر کسی رو بهر کاری ساختن

فکر کنم جوابتو گرفته باشی
    در ضمن این نظر شخصیه من بود شما هم آزادی نظر شخصیتو بگی
    وجداناً بازی با برزیل تمام حرکات فن پرسی را به دقت زیر نظر بگیر و بعد از اون بازی که انشاءالله هلند میبره بیا و نظر شخصیتو بده.
    من میگم برای مهاجم فقط گل زنی ملاک نیست بلکه شرکت در کار گروهی و تیمی و بازیسازی و استفاده درست از موقعیت های به دست آمده هم مهمه. شما باید تمام این موارد را زیر نظر بگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا فن پرسی رو ول کنید بچسبید به خط دفاع که خدا کنه سوتی موتی ندن . یه سوتی مساوی با گله . این فاندر ویل و هاتینگا یکم سوتین خدا فردا حواصشون جمع باشه . خیلی از طرف این دوتا نگرانم .

ترکیب احتمالی رو کسی نمیدونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •