واسه منم همین جوریه یه گوگل ساده هم نمیتونه باز کنه,فقط بلده بگه من اولین اپراتورم از فلان سال تا فلان سال,امسالم که به زور یه چنتا جایزه دادن بهش کیفیت خدماتشو 200% افزایش بده
![]()
واسه منم همین جوریه یه گوگل ساده هم نمیتونه باز کنه,فقط بلده بگه من اولین اپراتورم از فلان سال تا فلان سال,امسالم که به زور یه چنتا جایزه دادن بهش کیفیت خدماتشو 200% افزایش بده
![]()
درسته برای من هم همینطوره فکر کنم باید دیگه دور کانکت شدن با موبایل رو خط کشید ...![]()
آره اپرا رو بستند ولی گاهی هم وصل میشه نمیدونم چرا
ولی من که کم نمیارم من همچنان وصلم حتی انجمنم با موبایل میام ایمیلم با موبایل چک میکنم
باید راهشو بدونی
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
بزار واسه خودشون جایزه بگیرن دزدای ...
با ميني ابرا نمي تونم برم ولي با ابرا موبايل فقط سايتهاي معمولي را ميتونم برم . لعنتي ميني ابرا فقط صفحه لود نشون ميده ديكه قاط زدم موندم جكار كنم
rah dare ghat nazan
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
ghat nazan bayad rahesho bedoni!!
سلام!
واسه منم دیگه با اپرا مینی باز نمی کنه!
راهش جيه اساتيد ؟ لطفا كمك كنيد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ehsan_jan3; 28-03-2011 at 13:28.
مثل اینکه اساتید رفتن گل بچینن ...![]()
با سلام دوستان برنامه اپرا مینی از طرف هر دو اپراتور دچار مشکل شده و برای همه به همین صورت میباشد و برای حل مشکل از ورژن های ادیت شده که سرورشان دچار تغییر شده استفاده کنید موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)