مشکل سرعت هم از خود ISP هست و هم از شرکت ارتباطات زیر ساخت که عامل همه خرابی نت ایران هستش
مشکل سرعت هم از خود ISP هست و هم از شرکت ارتباطات زیر ساخت که عامل همه خرابی نت ایران هستش
این نوع کانکشن ها شما رو به سرور های خودشون وصل میکنن و از مسیر کوتاه تر و بهتری شمارو به مقصد (سرور مورد نطر) هدایت میکنن !! برای همین پینگ نهایی شما خیلی بهتر میشه و مناسب برای گیم آنلاینه![]()
پست اول گفته SNR باید بالای 12 باشه، روی 6.7 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Line Attenuation باید زیر 50 باشه. 43.9 هست
rate هم 4096 هست
SNR Margin (dB) چند دقیقه پیش مقدارش بالاتر بود
Last edited by tiyam 01; 28-01-2014 at 22:06.
سلام
دوستان سوالات نویز رو در تاپیک زیر بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط من چطوره؟
عدد Attenuation باید چند باشه؟ مال من خیلی بالاست ظاهرا....
برای شما نرمال هستش
عدد 25 رنج نرمال هستش
سلام خسته نباشید و ممنون از راهنمایی هاتون
اینترنت همش قطع و وصل میشه سرعتمم که داغونه
یه اسپلیتر نو هم گرفتم
کابل تلفن هم نرسیده به خونه میانه راه یه جا قطع شده که زنگ زدم امدن وصله زدن که کلی کنجار رفتم گفت کابل رو عوض نمیکنن ایا مخابرات باید بیاد کابل رو عوض کنه؟؟؟ همین جا هم کابل تلفن کنار کابل برق رد شده
یه بارم اون جایی که ازش کابلا تلفن رو میکشن (فک کنم پست میگن بهش ) رو دزدین که امدن مثلا درستش کردند وصله پینه کردن رفتن
نظرتون چیه با توجه به مشخصات زیر و مشکلات بالا و ممکنه راهماییم کنید سرعتم بهتر بشه
![]()
Last edited by omid_bnt; 18-03-2014 at 03:11.
در سایت v-tech.ir می توانید مطالبی در این مورد بخوانید.
و در ضمن این مشخصات خطی که آخر گذاشتید نشان دهنده مشکلات زیادی روی خط ADSL تان است. خط شما CV دارد یعنی نویزهایی که مشکلتان را سیستم تصحیح خطا اتوماتیک نمی تواند حل کند. کاهش سرعت خطتان از 12 مگ به مقادیر کمتر می تواند تا حدودی مشکلتان بهتر کند. ولی اگر سرویس دهنده تان امکان آنالیز خط را دارد درخواست کنید رسیدگی بیشتری برایتان انجام شود.
اگر بخواهید مخابرات خط را تعویض کند، در واقع خط شما را روی یک زوج سیم دیگر منتقل می کند نه اینکه یک کابل جدید بکشد. البته تا جایی که می دانم اگر آشنای درست و حسابی نداشته باشید اینکار را انجام نمی دهند. این موضوع برای کابل از مرکز تا پست است. از پست هم جداگانه باید روی کابل کار شود. متاسفانه فکر میکنم مشکل اصلی شما کابل است و راه حل اصلی هم رفع مشکل آن. ولی کاهش سرعت راه دوم است.
-----------------------------------
Last edited by vtechnique; 14-04-2014 at 23:21.
عدد attenuation شما پایین است و نزدیک مرکز هستید.
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه کنید.
-------------------------------
دوستان عزیز این وضعیت خط من هست
2مگ نامحدود مخابرات/ فردا سرویسم تموم میشه.
سرعت دانلودم بین 180 تا 230 متغیره
توی یک ماه 295 گیگ دانلود کردم.
به نظرتون همین رو تمدید کنم؟ خط مشکلی نداره؟ یا 1 مگ بگیرم!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)