با عرض سلام و خسته نباشيد غرض از مزاحمت اينه كه من چند خط واسه ترجمه دارم از فارسي به انگليسي ( البته اگه براتون امكان پذيره ) من ميخوام در مورد دوستم چند خط بنويسيم و شغل يا علايق و در مورد خودش بگم :::
اسم دوست من دانيال است فاميلي او كاشاني هست او در اصفهان زندگي ميكند او محصل هست او 18 ساله هست و اسم پدرش محمد هست پدرش شغل ازاد دارد او از كتاب خوندن خوشش ميايد به خاطر اينكه او ميگويد كه كتاب خواند مغز ادم رو رشد ميدهد او از فوتبال از شنا كردن خيلي خوشش مي ايد و از دوچرخه سواري و موتور سواري نيز خوشش مياد او فوتبال بازي كردن رو هم دست دارد و از تيمي هاي ملي خارجي تيم ايتاليا و و از ليگ هاي خارجي ليگ انگلستان رو دوست دارد و از طرفدر هاي تيم منچستر يونايتد هست و از ليگ ايران تيم پاس رو دوست دارد .و از بازيكنان خارجي مثله كاكا و ديويد بكم رو خيلي دوست دارد و انها رو الگوي ورزشي خود قرار داده هست او از رنگ قرمز خوشش ميايد چون به نظر او رنگ قرمز رنگ عشق هست او از بازيگر هاي سينما ي اقاي محمد رضا گلزار و امين حياحي و خانم هديه تهراني و مهناز افشار ور دوست دارند و از بين و از سبك موزيك فقط پاپ رو دوست دارد و از ديگر سبك ها زياد خوشش نميايد گروههاي موزيك ايراني گروه اريان رو دوست دارد و از صداي اقاي شهاب بخارايي و شهرام كاشاني نيز خوشش ميايد او از رفتن به پارك يا جنگل يا فضاي سبز خوشش مياد و ميگويد كه فضاي سبز روح ادم رو شاد ميكند و به ادم انرژي ميبخشد او از ورزش كردن نيز خوشش ميايد او مهميشه به بزرگتر ها احترام ميگزارد و با انها رابطه خوبي دارد او از دوغ گفتن بددش مي ايد او از جنگ و خونريزي بيزار هست و از با اين كارها نيز خيلي مخالف هست او هميشه و با همه كس برخورد خوبي دارد و در كل اين دوست من روحيه خيلي رمانتيكي دارد
بخدا شرمندم كه اينقدر شما رو اذييت ميكنم
بازم به خاطر كمك هاي قبليتونم كه بهم كردين ازتون متشكرم